Jeg havde en behagelig oplevelse hos jordemoder Tone i sidste uge. Hendes massage er intet mindre end fantastisk. Hun mestrer den perfekte balance mellem gode, dybe tryk og en nænsom, blid berøring.... Leggi di più
Super sød og sympatisk jordemoder, fik en graviditet massage udvidet, og var meget glad og tilfreds med min oplevelse!
Kan kun anbefale! Jeg fik gravid massage ved Tone, hvilket var en meget tryg og super afslappende oplevelse. Vi lyttede også hjertelyd og Tone mærkede babys stilling i maven. Alt i alt en 10/10 ople... Leggi di più
Jeg fik for lidt tid siden en graviditetsmassage hos Tone, det var en tryg, afslappende og god oplevelse. Tone er rolig, dygtig og god til at fortælle, når der skal ske noget nyt. En skøn oplevelse... Leggi di più
- Ostetrica
- Corsi di preparazione al parto
- Servizio di affidamento di minori
- Scuola di pilates
- Centro per la gravidanza
Privat jordemoder i Aalborg. Jeg er jordemoder med hjerte og sjæl, og jeg brænder for at støtte kommende og nybagte forældre. Jeg tilbyder tid, ro og trygge rammer i din graviditet og barsel i min klinik i Aalborg eller hjemme hos dig. Jeg tilbyder: fødsels- og ammeforberedelse i hold og privat, fødselsforberedelse med Meyermetoden, ammevejledning, fødselsmodning, akupunktur mod graviditetsgener, modningsakupunktur, rebozo massage, hindeløsning, gravidmassage, efterfødselsmassage, jordemoderkonsultation, efterfødselssamtale, gravid- og efterfødselspilates.
Vandmanden 18A , 9200, Aalborg SV, Danimarca
- Kontakt@jordemodertonesuneson.dk
- jordemodertonesuneson.dk
Non risultano inviti alla recensione recenti
Kan varmt anbefales ❤️
Efter en ret hård fødsel første gang har jeg besluttet at tilmelde mig til fødselsforberedelse og pilates kursus ved Tone og det var den bedste beslutning nogen siden. Jeg glædet mig virkelig meget til hver onsdag da der var meget hyggeligt og afslappende samt meget informativt 🫶🏼 Tone var meget god til at forklare, lytte og svare på alle vores spørgsmål.
Jeg var også meget heldig til at vinde en konkurrence hvor jeg fik en graviditets massage og det var lige hvad alle gravide kunne brug 💪🏽☺️
Tone er meget dygtig og imødekommende 🫶🏼 Kan varmt anbefales ❤️

Risposta di Jordemoder Tone Suneson
God og behagelig rebozo massage
Jeg giver mine beste anbefalinger til rebozo massage af Tone.

Graviditetsmassage 💛.
D. 28.06.2024 havde jeg bestilt et graviditetsmassagde ved Tone, da jeg har hørt om hende gennem flere lokale.
Det var så trygt og nærværende at modtage behandlingen, og kroppen kom helt ned i gear, med fokus på en masse steder hvor jeg ikke selv havde tænkt på at kroppen var træt. Og med en tvillinge graviditet, var det virkelig tiltrængt.
Vil til hver en tid anbefale behandling ved Tone og glæder mig til at komme retur når tvillingerne er kommet til.
Endnu et plus er at der er parkering lige udenfor døren, uden ekstra betaling☀️💛…

Risposta di Jordemoder Tone Suneson
Relevant og godt for både flergangs- og førstegangs gravide
Rigtig god mulighed for individuel tilpasning, fordi holdet ikke er for stort.
Rigtig god afvejning ml. pilates og fødselsforberedelse. Jeg fik rigtig meget ud af det hele - også selvom jeg både har gået til pilates før og det var min tredje graviditet og fødsel.

Varm anbefaling
Deltog i Tones “Gravidpilates og fødselsforberedelse” i min anden graviditet, og det var så enormt givende. Så faglig dygtig en jordemoder, som samtidig er nærværende og lyttende. Kunne ikke føle mig mere klar til fødslen ved holdets afslutning. Desuden god og styrkende træning til min tunge og besværet gravide krop, som gjorde graviditetsgenerne lettere og kroppen klar til den forestående fødsel. Alt dette for en virkelig god pris.
Derudover har jeg x flere fået graviditetsmassage i Tones hyggelige klinik. En oplevelse som bedst kan beskrives som en time med ren velvære, lykkerus og selvforkælelse. Gode dybe tryk og helt ro.
Kæmpe anbefaling herfra