Jordemoder Tone Suneson Recensioni

TrustScore 5 su 5

4,8

Jeg havde en behagelig oplevelse hos jordemoder Tone i sidste uge. Hendes massage er intet mindre end fantastisk. Hun mestrer den perfekte balance mellem gode, dybe tryk og en nænsom, blid berøring.... Leggi di più

Super sød og sympatisk jordemoder, fik en graviditet massage udvidet, og var meget glad og tilfreds med min oplevelse!

Kan kun anbefale! Jeg fik gravid massage ved Tone, hvilket var en meget tryg og super afslappende oplevelse. Vi lyttede også hjertelyd og Tone mærkede babys stilling i maven. Alt i alt en 10/10 ople... Leggi di più

Jeg fik for lidt tid siden en graviditetsmassage hos Tone, det var en tryg, afslappende og god oplevelse. Tone er rolig, dygtig og god til at fortælle, når der skal ske noget nyt. En skøn oplevelse... Leggi di più

1. Ostetrica
  2. Corsi di preparazione al parto
  3. Servizio di affidamento di minori
  4. Scuola di pilates
  5. Centro per la gravidanza

Privat jordemoder i Aalborg. Jeg er jordemoder med hjerte og sjæl, og jeg brænder for at støtte kommende og nybagte forældre. Jeg tilbyder tid, ro og trygge rammer i din graviditet og barsel i min klinik i Aalborg eller hjemme hos dig. Jeg tilbyder: fødsels- og ammeforberedelse i hold og privat, fødselsforberedelse med Meyermetoden, ammevejledning, fødselsmodning, akupunktur mod graviditetsgener, modningsakupunktur, rebozo massage, hindeløsning, gravidmassage, efterfødselsmassage, jordemoderkonsultation, efterfødselssamtale, gravid- og efterfødselspilates.

Eccellente

TrustScore 5 su 5

Non risultano inviti alla recensione recenti

Tutte le recensioni

29 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Kan varmt anbefales ❤️

Efter en ret hård fødsel første gang har jeg besluttet at tilmelde mig til fødselsforberedelse og pilates kursus ved Tone og det var den bedste beslutning nogen siden. Jeg glædet mig virkelig meget til hver onsdag da der var meget hyggeligt og afslappende samt meget informativt 🫶🏼 Tone var meget god til at forklare, lytte og svare på alle vores spørgsmål.
Jeg var også meget heldig til at vinde en konkurrence hvor jeg fik en graviditets massage og det var lige hvad alle gravide kunne brug 💪🏽☺️
Tone er meget dygtig og imødekommende 🫶🏼 Kan varmt anbefales ❤️

1 luglio 2024

Kære Kristina

Hvor er det bare fantastiske at høre, at beslutningen om at tilmelde dig holdet med Gravidpilates og fødselsforberedelse levede op til dine forventninger.
Det har været en fornøjelse at have dig med på holdet og hvor er det bare dejligt, at du mærkede den afslappede stemning på holdet, men samtidig også følte at, du fik en masse information med dig og fik besvaret dine spørgsmål.
Og så var det bare så hyggeligt, at det var dig, som vandt konkurrencen og jeg kunne forkæle dig med en gravidmassage <3
Tusind TAK for dine varme anbefalinger og flotte anmeldelse.
Håber alt er vel hos dig og din familie.

Kærligst jordemoder Tone

God og behagelig rebozo massage

Jeg giver mine beste anbefalinger til rebozo massage af Tone.

4 settembre 2023

Kære Malene

Tusind tak for din flotte anbefaling af rebozo massage hos mig. Den sætter jeg stor pris på.
Ønsker alt det bedste til dig og din familie.

Graviditetsmassage 💛.

D. 28.06.2024 havde jeg bestilt et graviditetsmassagde ved Tone, da jeg har hørt om hende gennem flere lokale.
Det var så trygt og nærværende at modtage behandlingen, og kroppen kom helt ned i gear, med fokus på en masse steder hvor jeg ikke selv havde tænkt på at kroppen var træt. Og med en tvillinge graviditet, var det virkelig tiltrængt.
Vil til hver en tid anbefale behandling ved Tone og glæder mig til at komme retur når tvillingerne er kommet til.
Endnu et plus er at der er parkering lige udenfor døren, uden ekstra betaling☀️💛…

28 giugno 2024

Kære Mathilde

Tusind tak for din flotte anmeldelse, og for at jeg fik lov til at massere på hele 3 skønne liv på én gang <3 Det er altid noget særligt, at massere en gravid som venter tvilling og det var en fornøjelse af forkæle din gravide krop, som bygger og ruger så godt på to små babyer.
Og så er det altid dejligt at høre, at du havde fået mig anbefalet af andre i området! Tak for det.
Du skal være meget velkommen igen en anden gang.
Al held og lykke til!

Kærligst jordemoder Tone

Relevant og godt for både flergangs- og førstegangs gravide

Rigtig god mulighed for individuel tilpasning, fordi holdet ikke er for stort.

Rigtig god afvejning ml. pilates og fødselsforberedelse. Jeg fik rigtig meget ud af det hele - også selvom jeg både har gået til pilates før og det var min tredje graviditet og fødsel.

3 giugno 2024

Kære Lea

Tusind tak for din flotte anbefaling af gravidpilates og fødselsforberedelsesholdet. Hvor er jeg bare glad for at høre, at du fik så meget med dig, trods din erfaring med både pilates og graviditet og fødsel.

Et lille hold, hvor der er plads til den enkelte og til netop at tilpasse undervisningen, er en høj prioritet for mig, så det er virkelig dejligt, at det også gjorde en forskel for dig. Det var en fornøjelse at have dig med.

Ønsker dig alt det bedste til dig og din lille familie.

Varm anbefaling

Deltog i Tones “Gravidpilates og fødselsforberedelse” i min anden graviditet, og det var så enormt givende. Så faglig dygtig en jordemoder, som samtidig er nærværende og lyttende. Kunne ikke føle mig mere klar til fødslen ved holdets afslutning. Desuden god og styrkende træning til min tunge og besværet gravide krop, som gjorde graviditetsgenerne lettere og kroppen klar til den forestående fødsel. Alt dette for en virkelig god pris.
Derudover har jeg x flere fået graviditetsmassage i Tones hyggelige klinik. En oplevelse som bedst kan beskrives som en time med ren velvære, lykkerus og selvforkælelse. Gode dybe tryk og helt ro.
Kæmpe anbefaling herfra

5 giugno 2024

Kære Nikoline

Sikke en skøn anbefaling, tusind tak for den og for de flotte rosende ord!
Det var varmer virkelig mit jordemoder-hjerte at høre, at du fik så meget ud af holdet. Det er mit største ønske med holdet, at man som gravid kan føle sig mest muligt klar til fødslen var holdets afslutning, både fysisk og psykisk, så det betyder meget at høre.

Og sikke en fantastisk beskrivelse af din oplevelser med gravidmassage i klinikken, tak for den!

Det har været en fornøjelse både at have dig med på holdet og have dig på besøg i klinikken.

Ønsker al held og lykke til dig og din lille familie.