Hele fijne kleding
Hele fijne kleding, beste kwaliteit!!! Wil niks anders meer
Hele fijne kleding, beste kwaliteit!!! Wil niks anders meer
Vaker hier besteld en Snelle levering en top kwaliteit niks verkeerd op aan te merken
Waar dhl het verpestte, heeft jorcustom het PERFECT opgelost. Super dankbaar voor hun goede kwaliteit producten en uitmuntende service
Enorm goede klantenservice!
Wou mijn bestelling eerst ophalen op het kantoor, na mijn fout en geen tijd had ik het na een week nogsteeds niet opgehaald, ik vroeg op het nog opgestuurd kon worden en werd in het zelfde uur nog gedaan, enorm vriendelijk en meedenkend!
Bestelling werd niet geleverd. Vervolgens na stroef contact opnieuw verzonden en ontvangen. Teleurgesteld in de kwaliteit dus retour gestuurd. Nu krijg ik niet mijn geld terug, maar een voucher. Ik hoef geen voucher, maar gewoon het betaalde geld terug. Slechte zaak met slechte communicatie
Mooie shirts en zeer goeie klantenservice!
Jorcustom is echt een aanrader! Leuke en unieke producten van topkwaliteit, en de levering is supersnel. Mocht je een keer vragen hebben, dan staat de klantenservice altijd vriendelijk en professioneel voor je klaar. Hier bestel ik met plezier!
Letterlijk alles wat mis kon gaan is misgegaan. En ik ben over het algemeen zeer optimistisch. Samenvattend:
- Maat XL besteld. Kreeg ik te horen via whatsapp dat de maat toch niet meer beschikbaar was. 20 minuten later ineens weer wel...
- Het pakketje werd op een compleet andere locatie geleverd dan ik tijdens het afrekenproces had aangegeven. Zonder te communiceren kwam ik er achter dat het pakketje al een paar dagen ergens anders lag.
- Compleet ander shirt gekregen dan ik had besteld. Geeft mij het gevoel alsof ze maar wat doen daar in het magazijn.
- 3 weken lang me best gedaan om me geld terug te krijgen via mijn retournering.
Al met al een grote nachtmerrie dit bedrijf.
Inmiddels aardig wat tshirts en truien gekocht. Maar ze zijn een klant kwijt.
Of ik heb extreem veel pech, maar bijna al mijn shirts gaan snel kapot, prints laten los, snel gaten in de truien.
Qua levering meermaals verkeerde maten of zelfs verkeerde truien geleverd!
Geen nieuwe shirts van Jorcustom meer voor mij in iedergeval!
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.