Onze ervaringen met Jongstra Transport zijn positief. Van te voren hadden we een leverdatum afgesproken voor onze meubelen. Dat kon door omstandigheden niet doorgaan. Om een andere datum af te sp... Leggi di più
Afspraak plannen duurde wat langer, maar er kwamen 2 super vriendelijke jongens om het meubel te monteren. De meubel was te groot en kon de draai niet maken, maar ze hebben goed met me meegedacht om... Leggi di più
Ik had diverse meubels besteld en transport & montage verliep via Jongstra. Sjaak & Peter waren snel, efficiënt, dachten goed mee en hebben de meubels netjes gemonteerd en geplaatst.
Wat een slechte service!! Jongstra Transport BV ... Nooit meer. Nog nooit zo,n slechte service meegemaakt, en letterlijk afgewimpeld aan de telefoon. Vorige week konden ze niet leveren ivm sneeuwval..... Leggi di più
Dettagli dell'azienda
Scritti dall'azienda
Transportbedrijf gespecialiseerd in meubelen.
Randweg 31, 8304AS, Emmeloord, Paesi Bassi
- info@jongstratransport.nl
- jongstratransport.nl
Non risultano inviti alla recensione recenti
Non ha risposto alle recensioni negative ricevute
Le persone hanno visualizzato anche
ZEER vriendelijke mannen en netjes…
ZEER vriendelijke mannen en netjes afgeleverd
Fijne bezorger
Fijne bezorger, werd goed op de hoogte gehouden over bezorgtijd. Was zeer zorgvuldig met het monteren van mijn meubelstuk.
Een hele fijne bezorger wat mijn pakket…
Een hele fijne bezorger wat mijn pakket heel mooi en netjes thuis heeft gebracht
Goede communicatie vooraf
Goede communicatie vooraf. Tijdig een telefoontje met het tijdstip dat de bezorging kwam. Vriendelijke bezorger. Enig minpuntje is dat deze man alleen was met toch wel zeer zware spullen. Ik heb maar geholpen maar dat zal misschien niet altijd lukken.
goede service en fijne bezorging
Perfecte afhandeling
Perfecte afhandeling, reageren snel op app, vriendelijke aflevering.
Prima contact!
De Service was Fantastisch, via de chat alles naar wens. En de mensen die mijn artikelen bezorgd hadden waren zeer vriendelijk en korrekt.
De service was Fantastisch. Ook via de Chat. Alles was keurig afgeleverd zoals af gesproken. ( datum en tijd ) De mensen waren zeer vriendelijk.
Vriendelijke heren
Vriendelijke heren, snelle montage en uitleg en alles weer schoon achtergelaten
Topbedrijf
Snel en zorgvuldig
De communicatie m.b.t. de levering was tijdig. Op mijn vraag via de chat werd direct gereageerd. De chauffeurs waren vriendelijk en zorgvuldig.
Duidelijke afspraken die nagekomen…
Duidelijke afspraken die nagekomen worden.
Vriendelijk en behulpzaam
Onze tafel werd op het afgesproken tijdstip geleverd door de vriendelijke en behulpzame chauffeur. Erg tevreden.
Netjes en keurig
Netjes en keurig. Hoop dat de andere 3 stoelen ook snel worden geleverd
Zeer tevreden
Vanochtend werden onze meubels geleverd door twee zeer vriendelijke jonge mannen. Ze hebben alles netjes in elkaar en op de plek gezet en alle verpakkingsmateriaal weer mee terug genomen. We zijn heel tevreden met deze levering en genieten volop van onze nieuwe meubels!
Heel hartelijk bedankt!
Goed service
Uitstekend bedrijf
Meubels werden volgens afspraak geleverd.
Werden op de hoogte gehouden van de levering.
Bijzonder vriendelijke medewerkers.
Duidelijke communicatie vooraf over de…
Duidelijke communicatie vooraf over de levering. Je kan zelf kiezen als de leverdatum niet uitkomt om een andere datum te kiezen. Via de chat word je op de hoogte gebracht als je vragen hebt en ook de chauffeur belt voor zijn aankomst of het uitkomt. fijne transportbedrijf. Bedankt
Klantenservice was zeer behulpzaam en…
Klantenservice was zeer behulpzaam en goed bereikbaar. Op de dag van levering kon de transportwagen worden gevolgd en werd er van tevoren contact opgenomen dat ze er aan kwamen.
Heel vriendelijk, transparant en professioneel. Een voorbeeld voor de concurrentie!