Jonger Oranje Recensioni

TrustScore 3.5 su 5

Valutata 5 stelle su 5

Het was een geweldige ervaring dat ik aan mee mocht doen met Jong Oranje talentendag bij VV Papendrecht. Ik kreeg de kans om mezelf te laten zien voor scouts en trainers van Jong Oranje de jeugdselec... Leggi di più

Valutata 2 stelle su 5

Via deze weg wil ik toch even mijn teleurstelling uitspreken over onze ervaring met Jonger Oranje. Mijn kind vond het helaas maar matig leuk, en voor een bedrag van € 40,- hadden wij er echt veel m... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Bij vv Trekvogels was het ontvangst door de club fantastisch! We werden bij het betreden van het complex zelf welkom geheten door het jeugdbestuur, dit hebben we nog niet eerder meegemaakt bij Jonger... Leggi di più

Valutata 2 stelle su 5

Onze dochter heeft meegedaan en aan het begin wordt aangegeven waarnaar gekeken gaat worden. De indelingen van de teams niet echt eerlijk te noemen. 1 team had hoofdklasse speelsters uit hetzelfde... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Organizzatore di eventi

Scritti dall'azienda

Met Jonger Oranje geven we iedereen (jongen/meisje) in de leeftijd 5-18 jaar de kans om hun droom te verwezenlijken: profvoetballer worden. Jonger Oranje is supertrots op de samenwerking met 12(!) profclubs, waardoor voetbaltalent in elke uithoek van N...

Nella media

TrustScore 3.5 su 5

143 recensioni

5 stelle
4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Non risultano inviti alla recensione recenti

Ha risposto al 64% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 1 settimana

Tutte le recensioni

31 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Top dag!

Het was een leuke leerzame dag waarbij ondanks het slechte weer er veel plezier was! De organisatie was goed en de kinderen vonden het een hele belevenis! Een echte aanrader!

20 ottobre 2023
Valutata 5 stelle su 5

tot in de details over nagedacht toernooi!

Het was een goed georganiseerd toernooi waarbij aan vele punten is gedacht! Zoals de drinkpauzes, indelingen van teams (qua leeftijden), hulpverleners en nog een tal andere dingen, waaronder ook Scouts van diverse profclubs!

Onze zoon heeft heel erg genoten van de Jonger Oranje Talentendag!

10 settembre 2023

Leuk voor de kleine man

Leuk voor de kleine man . Leuke dag gehad. En makkelijk in te schrijven ervoor.

18 agosto 2023

Risposta di Jonger Oranje

Hi Christiaan, super bedankt voor je positieve beoordeling! Leuk om te horen. Groet, Joey van Team Jonger Oranje

Valutata 5 stelle su 5

leuke dag en veel geleerd

1 luglio 2023

Hallo Tamis,

Wat top om te horen! Fijn dat je een leerzame en leuke dag hebt gehad. Hopelijk tot een volgende keer!

Omdat Shalom door is

28 giugno 2023

Hi Mhirteab,

Bedankt voor de 5 sterren! En heel knap dat Shalom door is. Tot een volgende keer.

Heel leuk georganiseerd

Heel leuk georganiseerd. Goede leuke coaching. Goed voetbal.

25 giugno 2023

Hallo Dennis,

Bedankt voor je 5 sterren beoordeling, top! Daar zijn we heel erg blij mee.

Tess van Team Jonger Oranje

TOP ervaring beleefd!

TOP ervaring beleefd!
Mooie organisatie, mooie belevenis en maximaal voetbal fun

25 giugno 2023

Hallo Yarrit,

Bedankt voor je positieve beoordeling en mooie toelichting, super!

Joey van Team Jonger Oranje

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più