Prima geleverd
Prima geleverd. Goed gecommuniceerd over dat iets niet leverbaar was en een alternatief geleverd.
Verkoop van bier en aanverwante artikelen
Paesi Bassi
Paar biertjes besteld voor verjaardag van mijn broertje. Een keer wat anders dan de standaard pakketjes. Bijzondere biertjes met goede en snelle service geleverd. Bedankt en ga zo door!
Lekker bier, snelle service en een mooi assortiment. Ik ben benieuwd naar de rest van de soorten.
Dit bedrijf heeft een leuke keuze uit verschillende bier soorten en een goede snelle service. Dus voor herhaling vatbaar.
Snelle en goed service, met producten uit de de streek die je niet snel ergens anders tegenkomt. Een echte aanrader als je een bierliefhebber bent en verschillende dingen wilt proberen!
Mooie en heerlijke bieren. Hoop diversiteit en een snelle levering!!!!
JoJe bier idee is de beste speciaal bier website die ik ken.
Super lekkere biertjes voor een leuke prijs.
Zeker een aanrader en ik ga hier zeker vaker bestellen.
Ga zo door mannen💪🏼👍🏼
Na een bestelling te hebben geplaatst werd deze inderdaad zoals beloofd de volgende dag geleverd. Ook zat er een opener bij en viltjes.
Oh, en bijna vergeten het bier smaakte voortreffelijk ik ga zeker vaker bij JoJe bieridee bestellen
Hallo iedereen die van een lekker biertje houdt...het volgende,
lekker bier, snelle levering, toffe jongens die voor bierliefhebbers een verrassend lekker biertje in het assortiment hebben. Geniet met mate...proost!!
Leuke en unieke biertjes. Wordt goed verpakt verzonden. Aanrader!
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.