John Dog Recensioni

TrustScore 4.5 su 5

4,7

Scopri cosa dicono le persone

Valutata 5 stelle su 5

To jedyna karma bez podrobów, która może jeść mój pies. Zamówienie dociera szybko, a ewentualne reklamacje rozpatrywane są bardzo szybko. Mam nadzieję, że tak będzie nadal.

Valutata 5 stelle su 5

Jasne zasady realizacji zamówienia - (bezpłatne dostawa od 139 zł). Dobrej jakości produkty. Karma beef z serii pure Black jest pachnąca. Pies wylizuje michę. Dobre gryzaki suszone (zwłaszcza ze... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Bardzo dobra karma, kot zajada się jak szalony! Karma jest również w przystępnej cenie, a jednocześnie ma dobrą zawartość. Zauważyłam, że kot znacząco przybrał na wadze, na czym mi bardzo zależało :)... Leggi di più

L'azienda ha risposto

Valutata 5 stelle su 5

Jestem stałą klientką i nie mogę powiedzieć złego słowa. Zawsze ekspresowa wysyłka, zawsze nienaganna obsługa, zawsze produkty wysokiej jakości, a zamówienia są wysyłane kompletne. Kilka razy próbował... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Negozio di mangimi

Scritti dall'azienda

Psy i koty to nasza pasja i chcemy się nią z Wami dzielić! Cenimy świadome podejście do żywienia zwierząt, dlatego w naszym sklepie znajdziesz wysokiej jakości karmy suche i mokre, a także wszystkie niezbędne akcesoria dla swojego pupila niezależnie od jego wieku i rasy oraz przysmaki. Odkryj sklep dla psów i kotów inny niż wszystkie i wybieraj spośród mnóstwa produktów stworzonych dla Twojego zwierzaka.

Informazioni di contatto

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Come questa azienda usa Trustpilot

Tutte le recensioni

90 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Valutata 1 stelle su 5

Spleśniała karma.

Wysypując z oryginalnego worka ostatnią porcję karmy dla szczeniaka GOOD FORM LOW GRAIN Chicken zauważyłam spleśniałe, zlepione krokiety. Karmę zakupiłam 03.06.2025 r, termin ważności 07.10.2026 r.

20 luglio 2025
Non scritta su invito

Pani Iwono,
dziękujemy za podzielenie się swoją opinią i przepraszamy za nieprzyjemną sytuację.

W karmach suchych niezwykle istotne jest ich odpowiednie przechowywanie. Karma powinna być trzymana w suchym, chłodnym miejscu, z dala od bezpośredniego światła słonecznego. Należy unikać przechowywania karmy w miejscach narażonych na wahania temperatury i wilgotności, takich jak garaż, piwnica czy balkon.

Niewłaściwe warunki przechowywania mogą prowadzić do różnych problemów jakościowych, w tym jełczenia tłuszczów, rozwoju pleśni i grzybów. Te procesy mogą wystąpić nawet przy zachowanym terminie ważności produktu, jeśli karma była narażona na niekorzystne warunki środowiskowe.

Po otwarciu worka zalecamy przechowywanie karmy w szczelnie zamkniętym pojemniku, co dodatkowo chroni ją przed wilgocią i zanieczyszczeniami z otoczenia.

Dziękujemy za kontakt z naszym zespołem reklamacji, który już odpowiedział na Pani zgłoszenie. Jeśli ma Pani dodatkowe pytania dotyczące naszych produktów, jesteśmy do dyspozycji.

Agnieszka Liśkiewicz

Valutata 3 stelle su 5

Niestety zmieniła się jakoś i skład…

Niestety zmieniła się jakoś i skład karmy na gorsze. A szkoda. Bo kot uwielbiał aż uszy mu się trzęsły a teraz nie chce jeść i w sumie się nie dziwię, bo jak mu nakładam to sama bym tego nie chciała tknąć . Muszę zaś szukać innej, dobrej jakościowo i zdrowej karmy.

12 luglio 2025

Pani Sandro,
dziękujemy za podzielenie się swoją opinią - każdy feedback od naszych klientów jest dla nas bardzo cenny.

Chcielibyśmy zapewnić, że skład ani jakość naszych karm się nie zmieniła. Wszystkie nasze produkty utrzymują najwyższe standardy jakościowe, które są dla nas priorytetem.

Będziemy bardzo wdzięczni za kontakt na info@johdog.pl z informacją, o której konkretnie karmie Pani pisze. Pozwoli nam to lepiej zrozumieć sytuację i ewentualnie sprawdzić daną partię produktu.

Pragniemy nadmienić, że nasze karmy są produktami naturalnymi, bez sztucznych konserwantów, dlatego poszczególne partie mogą nieznacznie różnić się między sobą - to naturalna cecha produktów wysokiej jakości. Może to wpływać na wygląd, zapach czy teksturę karmy.

Wiemy również z doświadczenia, że kotki potrafią być bardzo wybredne i zdarza się, że to co smakowało im przez długi czas, nagle przestaje im odpowiadać. To całkowicie normalne zachowanie u kotów.

Serdecznie pozdrawiamy.

Dobra karma

Mają dobrej jakości karmę, mój pies ją lubi

10 luglio 2025

Dziękujemy serdecznie 🐶

Szybka dostawa

Szybka dostawa, solidnie zapakowana. Transporterek zgodny z zamówieniem, łatwy w montażu.

26 giugno 2025

Dziękujemy Pani Ewo 😊

wszystko OK

dobra jakość jedzenia, cena do jakości jak najbardziej adekwatna. Szybka wysyłka

7 luglio 2025

Dziękujemy Pani Karolino 😊

Kot MRUCZEK

Kot bardzo zadowolony, smakuje mu jedzenie.

5 luglio 2025

Mruczek wie co dobre 😊

Valutata 2 stelle su 5

Ponad 30% puszki to galaretka

Kiedyś ta karma była super, ale ostatnim czasem jest w niej coraz więcej galaretki... Wczesniej było to 10% puszki, w dzisiejszej ponad 30% to sama galaretka. Dodatkowo nasze koty uwielbiały królika, a teraz nie chcą go jeść, wygląda on też jakoś inaczej. Nie mamy tego problemu z kurczakiem czy indykiem, ale królika tknąć nie chcą. Rozmieszałam go z puszką kurczaka, i dwa dni później lecieliśmy do weterynarza, bo dostały rozwolnienia i pojawiła się krew na kale. Wet po różnych testach stwierdził niestrawność pokarmową. Coś z tym królikiem ewidentnie się zmieniło...

3 giugno 2025

Dzień dobry,
dziękujemy za podzielenie się opinią.
Każde zgłoszenie dotyczące jakości naszych produktów jest dla nas bardzo ważne.
Dlatego uprzejmie prosimy o przesłanie wiadomości email na adres reklamacje@johndog.pl ze wskazaniem konkretnej karmy oraz numerem partii produkcyjnej, abyśmy mogli zweryfikować próby przechowalnicze.

Come funziona Trustpilot

Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più