Super smart hjemmeside! Vi var ikke ude i god tid og fik hjemmesiden anbefalet af en veninde. I løbet af kort tid fik vi 7 tilbud fra forskellige flyttefirmaer og kunne så vælge dem vi bedst kunne li... Leggi di più
Super nemt og trygt at benytte. Især når man ikke har meget forstand på hvad en opgave kan kræve eller kender nogle håndværkere
⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️⭐️ ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Jeg kan varmt anbefale J. Transport! Fra start til slut var servicen helt i top. Kommunikationen var hurtig og professionel, og flytningen blev udført effektivt og med stor... Leggi di più
Ødelagt gulv Oplevelsen på appen var helt fin, men nu hvor mit gulv er ødelagt, er der ikke rigtigt noget at gøre. Flyttefirmaet har stadig ikke anerkendt skaden, og garantien dækker kun det, man... Leggi di più
Ha risposto al 60% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 1 settimana
Nemt og overskueligt
Nemt og overskueligt. Modtog mange flere tilbud end 3, så der var masser at vælge imellem.
Super godt sted at søge om små eller…
Super godt sted at søge om små eller store flytninger, alt er muligt
Perfekt og altid masser af seriøse tilbud fra firmaerne
Nemt at finde den rigtige leverandører.
Nemt at finde den rigtige leverandører.
Fik gode tilbud på rust beskyttelse
Fik gode tilbud på rust beskyttelse.
Valgte ikke de billigste da de virkede utroværdigt.
Gik med Suvo i Køge. Ok pris og lånebil.
Super fin service hos dem
Offers from multiple companies
Multiple offers from different companies to choose from. Can directly contact the companies and get detailed approach for moving.
Nemt og godt.
Man får mange henvendelser som man kan vælge ud fra. Nemt og godt. Stor ros.
Gennemsigtig portal der giver de bedste tilbud
Nemt at poste et tilbud hvor man modtager rigtig mange tilbud. Portalen er gennemsigtig og det er nemt at sammenligne tilbud og kontakte med leverandørene direkte.
Hurtigt og nemt
Fik over 10 flyttetilbud på under 1 døgn. Nem og overskuelig måde at finde det rigtige flyttefirma til opgaven. Jeg kommer til at bruge flyttetilbud igen næste gang.
Løbebånd
Hurtig ekspedition af 2 friske gutter. Fik placeret løbebåndet lige hvor det skulle stå. Sådan
Alt som forventet.
Varerne blev behandlet nænsomt og…
Varerne blev behandlet nænsomt og professionelt, og de to mænd var venlige og flinke.
Alt fungerede helt som det skulle👍
Godt koncept
Via flyttetilbud.dk fik vi flere forskellige tilbud og valgte det, der passede os bedst. Vi kunne skrive til de enkelte flyttefirmaer inden vi besluttede os og det hele var meget enkelt.
Meget flot arbejde lavet af Youssef
Meget flot arbejde er yderst tilfreds med det hele
Super nemt at finde en murer ved brug…
Super nemt at finde en murer ved brug af byggetilbud.dk.
Brugte denne platform fordi vi fandt det lidt uoverskueligt selv at skulle ringe rundt til forskellige firmaer for at indhente tilbud.
Fik et tilbud samme dag, vi oprettede en forespørgsel.
Det allerbedste var dog, at muren med firmaet “Konstruktek”, som var dem, der bød på opgaven, viste sig at være de allerbedste til opgaven både fagligt og prismæssigt!
Effektive
Opgaven blev løst meget tilfredsstillende. Flyttemændene var meget præcise, effektive og forsigtige med tingene. Glemte kun en enkelt plante i sidste kørsel. Prisen for ekstra ydelser skulle vi dog have aftalt mere præcist på forhånd, men fandt et kompromis.
Godt tilbud
Fik et godt tilbud på undervognsbehandling lige i nærheden. Har haft en god dialog med stedet og føler mig tryg ved resultatet.
God og simpel måde at indhente tilbud
God og simpel måde at indhente tilbud, så man er sikker på at der er et godt match imellem kunden, opgaven og håndværkeren.
Den nemmeste måde at finde det rette…
Den nemmeste måde at finde det rette tilbud. Og tilbud manglede der bestemt ikke.