Super smart hjemmeside! Vi var ikke ude i god tid og fik hjemmesiden anbefalet af en veninde. I løbet af kort tid fik vi 7 tilbud fra forskellige flyttefirmaer og kunne så vælge dem vi bedst kunne li... Leggi di più
Super nemt og trygt at benytte. Især når man ikke har meget forstand på hvad en opgave kan kræve eller kender nogle håndværkere
⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️⭐️ ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Jeg kan varmt anbefale J. Transport! Fra start til slut var servicen helt i top. Kommunikationen var hurtig og professionel, og flytningen blev udført effektivt og med stor... Leggi di più
Ødelagt gulv Oplevelsen på appen var helt fin, men nu hvor mit gulv er ødelagt, er der ikke rigtigt noget at gøre. Flyttefirmaet har stadig ikke anerkendt skaden, og garantien dækker kun det, man... Leggi di più
Ha risposto al 60% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 1 settimana
Jeg er igang med at lede efter et…
Jeg er igang med at lede efter et flyttefirma til en opgave, og havde spørgsmål til platformen.
De har utroligt nok ikke mulighed for telefon kontakt.
Jeg har muligheden for at skrive med en robot.
(Hvilket hjælper mig lige lidt nu jeg står med det.)
Så jeg hopper videre til en anden platform. (Dem er der jo masser af.)
stor præcision med udført arbejde
stor præcision med udført arbejde, meget tilfreds med servicen
Meget nemt og gennemskueligt
Meget nemt og gennemskueligt. Anbefalet.
Super effektivt
Helt vildt skarpt, effektivt og behageligt.
Stor fornøjelse med de 2 gutter som virkelig tog fra, samtidig med der blev passet på tingene.
Helt skarpe på prisen også og helt klart førende i feltet.
Formidlede godt tilbud
Det var utrolig venlige og hjælpsomme
Det var utrolig venlige og hjælpsomme. De kom som aftalt og leverede flygel til perfektion. Det var pakket fint ind og beskyttet under hele transporten. Brugte det rigtige udstyr og alt var godt☺️ De kan klart anbefales🙏
Hurtig og nem hjemmeside.
Hurtig og nem hjemmeside.
Realistiske og fornuftige tilbud
God kommunikation med vognmanden der…
God kommunikation med vognmanden der fik budet. De hentede og kom til tiden. Flot arbejde af TDR. Denmark
Fungerer fint og uden problemer.
Fik rigtige mange tilbud
Fik rigtige mange tilbud, både i den meget billige samt dyre ende. Efter grundige overvejelser gik jeg med et firma der havde en realistisk pris samt kunne flytte den dag jeg ønskede det. Og flytningen gik perfekt 👌🏻
Hurtig og effektivt
Jeg modtog hurtigt en masse forskellige tilbud.
Rigtig god søge portal ifht flytning og transport!
Det her er en rigtig god søge portal, hvis man skal have flyttet og transporteret varer og der kommer altid hurtige svar og rigtig gode tilbud!
Bruger dén stort set hver gang jeg skal have noget transporteret noget fra A til B 🤗
Er så ekstrem træt af at blive ringet…
Er så ekstrem træt af at blive ringet op i tide og utide i forsøg på salg... Har ALDRIG vist interesse, og syntes det tangerer chikane...
Er godt tilfreds!
Er godt tilfreds!
Fik en del blandede tilbud, men valgte det der så bedst ud rent prismæssigt og i forhold til andres bedømmelse af firma.
Virkelig hurtig opgaveløsning og rigtig…
Virkelig hurtig opgaveløsning og rigtig god kommunikation om dag og tidspunkt! Supersøde folk! Kan klart anbefales!
Hurtig response og god resultat
Jeg er meget tilfreds med min oplevelse på Malertilbud. Hjemmesiden er klar og overskuelig, jeg fik mange responser hurtigt og kunne vælge det tilbud som passede bedst.
Fin oplevelse- fik 5 gode fæyttetilbud