Scopri cosa dicono le persone
Jeg har købt en bil ude hos Jobo. En ældre Chevrolet spark, super fin bil som jeg fik til en rigtig fin pris. Derudover hvis jeg 2 støddæmpere, ny synet, ny serviceret og undervognsbehandling med i... Leggi di più
Vi har haft en rigtig god oplevelse hos Jobo Bilcenter A/S i forbindelse med køb af vores elbil. Jesper var super serviceminded, ærlig og imødekommende hele vejen – og man mærker virkelig hans passion... Leggi di più
Venlig og professionel modtagelse og perfekt rengøring inde og ude. At der så er én, som ikke kan slippe rattet og derved kører af sporet i vasken og ødelægger genstande ér ikke JOBO´s fejl. Der... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Dettagli dell'azienda
Informazioni fornite da varie fonti esterne
HER GÅR KVALITET OG SERVICE HÅND I HÅND Vi har ikke et stort, dyrt bilhus i glas. Vi har ingen slipseklædte sælgere og en smart café. Vi brænder i stedet for at give dig den bedste kvalitet og service til den bedst mulige pris. Uanset om det gælder salg af biler, reparationer, undervognsbehandling eller bilvask. Kig gerne forbi og få en snak. Vi byder på dejlig varm kop kaffe eller en iskold vand. Velkommen hos Jobo Bilcenter.
Informazioni di contatto
Ole Rømersvej 1a, 3000, Helsingør, Danimarca
- carwash@jobobilcenter.dk
- jobobilcenter.dk
Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 24 ore
Come questa azienda usa Trustpilot
Dyrt og dårligt
Var forbi i søndags og købe den dyre vask, 1class.
Resultatet var meget skuffende - ikke pengene værd.
Hele kølerhjelmen var helt fedtet, samt flere andre steder. Måtte hjem og køre hele bilen efter med håndkraft.
Ikke hvad man forventer af en 1 class vask.
Skrev til deres kundeservice dog uden svar

Bedst i min test
Ved ikke hvad jeg kan sige udover at det er den bedste vaskehal ever
Fik assistance med et smil da jeg…
Fik assistance med et smil da jeg kludrede lidt med betalingsautomat.
God og billig vask. Jeg bruger altid JoBos bilvask.
PERFEKT service!
Min bil havde nogle små ridser som Jakob fra Jobo polerede PERFEKT væk. Bilen har ikek været smukkere end den er nu.
Absolut den mest fantastiske vaskehal.
Absolut den mest fantastiske vaskehal.
Altid tip-top
Super god vaskehal og søde unge mennesker som sørger for at håndvaske bilen de svært tilgængelige steder, inden man kører ind i hallen. Det går lynhurtigt, da der kan være flere biler ad gangen inde i "vaskemaskinen". Jeg har fast månedsabonnement og kommer der tit, og det er super dejligt altid at have en pæn og ren bil.
Jeg har købt en bil ude hos Jobo.
Jeg har købt en bil ude hos Jobo.
En ældre Chevrolet spark, super fin bil som jeg fik til en rigtig fin pris. Derudover hvis jeg 2 støddæmpere, ny synet, ny serviceret og undervognsbehandling med i prisen. FANTASTISK SERVICE.
Kompetence medarbejder og virker som en super rar arbejdes plads for dem.
Altid god service fra personalet og et…
Altid god service fra personalet og et perfekt vaskeanlæg hvor alt er som det skal være 🚙 når bilen kommer ud i den anden ende 🥰
Altid imødekommende service
Altid imødekommende service. God vaskemaskine
Skal din vakses af et mega…
Skal din vakses af et mega professionelt sted så er det helt klart her du skal kigge. Deres drive-in vaskehal er 100 den vaske hal på marker drømmer om at have det spiller bare. Personligt synes jeg at det personale valg her ude bare spiller. De kan deres kram. Kommer her næsten ugentligt

Risposta di Jobobilcenter
Altid super god service og flot ren bil.
Altid super god service og flot ren bil.

Risposta di Jobobilcenter
Altid venlig og serviceminded personale…
Altid venlig og serviceminded personale - og en Top ren bil. Fornøjelse med ingen ventetid

Masser af kundeservice
De var søde og hjælpsomme og tog sig god tid. Min bil blev virkelig flot.

Super hjælp far Jobobilcenter.dk
Jeg kørte fast på en parkeringsplads, der ikke var ryddet for sne, og ramte en betonbjælke, som var helt skjult. Min bil sad fast, og jeg kunne ikke få den fri uden risiko for at ødelægge kofangeren. Ejeren af Jobobilcenter.dk kom og hjalp mig. Det er ægte service. Kan varmt anbefales.

Ikke ordentlig ren!
Efter ankomst spøger jeg de 2 unge mennesker om de ikke lige bruger børsten foran som de plejer, men de mente at det klarer højtrykket. De ville bare gøre det bagved. Det blev til et kvart børst på bagruden.
Bilen er så ikke blevet ordren hverken foran eller bagved. Ikke første gang. Det bliver I nødt til at gøre noget ved

Risposta di Jobobilcenter
Oplevelsen var kompetent og venlig.
Oplevelsen var kompetent og venlig.
Altid god service og venlig og hjælpsom…
Altid god service og venlig og hjælpsom personale. Derudover er det bare et plus at ens børn også elsker at komme med i vaskehallen.
Altid søde og dejligt med en fed…
Altid søde og dejligt med en fed oplevelse for børnene. 👌🏻
Come funziona Trustpilot
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.
Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.