Det er anden gang jeg henter bil hos Jmcars det er sikkert heller ikke sidste gang.Altid god service hos Morten behøver ikke se bilen andet end på billede Han levere altid ting der er tip top,køre... Leggi di più
Jeg kan overhovedet ikke nikke genkendende til alt den gode omtale JMcars får herinde. Han burde ikke have noget med kundekontakt at gøre. Virkede irritabel og som om han havde travlt med at komme vid... Leggi di più
jeg ledte efter en sommerbil og det skulle være en BMW Z4, og så JMCARS havde en på lager. skrev til Morten og fik svar med det samme, vi blev enige om jeg kunne komme søndag formiddag, bilen var kø... Leggi di più
Handlede bil med Morten (meget venlig og kompetent ) fra Jm cars, bilen skulle med mig tilbage til Sjælland, efter 3 dage opstod en ledningsfejl, bilen kom til Audi i Hillerød og fik udbedret fejlen... Leggi di più
Hos JMcars gør vi os gerne ekstra umage med at finde netop den bil du søger. Er drømmen en veludstyret bil til leasing privat eller erhverv står vi klar til at hjælpe dig.
Bredgade 188, 7760, Hurup, Danimarca
- Morten@jmcars.dk
- jmcars.dk
Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 24 ore
Le persone hanno visualizzato anche
Fuldstændig fantastisk service alt…
Fuldstændig fantastisk service alt klapper og det virker kan kun anbefales mvh Rasmus Olesen
Vi har både handlet bil og campingvogn…
Vi har både handlet bil og campingvogn med JM Cars, og vi er fuldt ud tilfredse. Ingen problemer overhovedet og god service.
Super reel og troværdig handel
Super reel og troværdig handel, kan kun anbefale at handle med JM Cars
Meget fornuftig og reel handel
Meget fornuftig og nede på jorden. Handlen gik som den skulle, og hvad man blev lovet, det fik man. Og så oven i købet til en god og fair pris.
Kan varmt anbefale at handle med Morten. Der er kun rosende vendinger at ryste ud af ærmet herfra.
Super reel og meget fin pris for min…
Super reel og meget fin pris for min nye trailer - rigtig god og hurtig service.
Ærlig og god oplevelse.
Vi købte en super fin autocamper af JMcars i Marts måned.
Vi handlede med Morten og havde en ærlig, herlig og ligetil dialog med ham.
Alt hvad vi blev lovet omkring levering, klargøring og diverse opfølgning har Morten til fulde levet op til.
Vi er meget tilfredse og kan kun give JMcars og Morten vores bedste anbefaling.
fik en ny trailer leveret super god…
fik en ny trailer leveret super god service
kan nemt anbefales