En dressoir besteld JKS zou hem bezorgen en ipv tot aan de drempel van de voordeur werd hij op mn oprit neer geplant zon 7 meter verder.. (alsof ik ,vrouw van 54 in mn eentje die kast naar binnen kri... Leggi di più
Waardeloos bedrijf. Slechte communicatie. 3 keer zomaar de bezorgdatum en tijd verschoven. 2 keer vrijgenomen voor niets. 3de keer leveren ze maar de helft van de bestelling (tuintafel + stoelen).... Leggi di più
De bezorger kwam netjes op de afgesproken dag en in het geplande tijdsvak. Vriendelijke bezorger en vond het geen moeite om het zware pakket tot in de woonkamer te bezorgen.
Top Service, werd netjes van te voren gebeld door de chauffeur, keurig optijd. Erg behulpzame chauffeur was niet te beroerd om te helpen de zware pakketten binnen te leveren. Aangezien ik last van m... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Ha risposto al 5% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 24 ore
Le persone hanno visualizzato anche
Top Service
Top Service, werd netjes van te voren gebeld door de chauffeur, keurig optijd.
Erg behulpzame chauffeur was niet te beroerd om te helpen de zware pakketten binnen te leveren. Aangezien ik last van mijn rug heb en niet mag tillen!
Ook de track en trace link was erg duidelijk, kon precies volgen waar de chauffeur reed en wanneer ik dus aan de beurt was. Erg handig zo hoef je niet de hele dag thuis te zitten wachten.

Risposta di JKS
Een meedenkende bezorger die alleen…
Een meedenkende bezorger die alleen moest opereren.
Heb mijn bedenkingen met naleving van de arbowet.
Veel te zwaar werk voor een persoon.
Deze bezorging is via Gamma gegaan.
Deze bezorging is via Gamma gegaan.
Chauffeur is op tijd gekomen en er was geen schade.
Chauffeur heeft 50 meter met het spaanplaat om dat te ver reed
Alles ging vlotjes .
Alles was netjes geleverd een op de…
Alles was netjes geleverd een op de afgesproken tijd
Perfecte service verlening.
Goede communicatie!
Duidelijke berichtgeving via mail en keurig een telefoontje van chauffeur 20 minuten voor aflevering.
Deze was vriendelijk, beleefd en geduldig.
Prima afhandeling van mijn bestelling
Snel en netjes geleverd komen afspraken…
Snel en netjes geleverd komen afspraken na!
Alles perfect afgeleverd,hele leuke…
Alles perfect afgeleverd,hele leuke aardige chauffeur.
Netjes binnen de afgesproken tijd…
Netjes binnen de afgesproken tijd vriendelijke bezorger
Hè hè eindelijk weer een bedrijf met…
Hè hè eindelijk weer een bedrijf met service....
Informatie klopt, Nederlands sprekende chauffeur belt om verrassingen te voorkomen enzovoort enzovoort.
Timing klopt, wat ik overigens niet echt belangrijk vind.

Top bezorging
Vooral de chauffeur, dat was een vriendelijke meedenkende en helpende man. Complimenten voor hem! Ook de levering was goed op tijd, dus alles was perfect. Vandaar de 5 sterren!

Verschrikkelijk bedrijf
Verschrikkelijk bedrijf. Eerst neem je een hele dag vrij omdat je bank bezorgd zou worden. Dan hoor je pas op de ochtend zelf dat het ineens pas 's avonds geleverd wordt. Prima, denk je nog, tot je om 16:00 wordt gebeld dat ze tóch helemaal niet meer komen. Resultaat: een volledige vrije dag totaal voor niks verspild. Geen levering, geen service, helemaal niks.
Dan eindelijk, dagen later, komen ze de bank brengen. Wat blijkt? Één enkele bezorger, die verwacht dat je zelf helpt tillen, terwijl ik op dat moment net een gescheurde kruisband had. De bank moest naar zolder, maar de bezorger was zo lomp en onprofessioneel dat hij onderweg de trap én de muur flink heeft beschadigd. En toen hij erachter kwam dat het toch niet ging lukken, zegt hij doodleuk:
"Ik ben ook geen verhuizer."
En vertrekt daarna gewoon. Echt ongekend.
Vervolgens stuur je een nette klacht met het verzoek tot compensatie. Wat doet het bedrijf? Ze verdraaien het hele verhaal, schuiven alle verantwoordelijkheid van zich af en weigeren ook maar íets te doen. Ze trekken hun handen er compleet vanaf.
Onbetrouwbaar, onprofessioneel en totaal klantonvriendelijk.
JKS heeft mijn bestelling van Praxis…
JKS heeft mijn bestelling van Praxis bezorgd. Een pallet vol. In de e-mail die ik vooraf kreeg stond dat de bezorger enkel over de eerste drempel levert. En alleen als de pallet door de deur past. Ik was vooraf al bang dat dit bij mij niet zou passen.
En dat bleek ook zo te zijn. Ik maak gebruik van een rolstoel en kan het daarom niet zelf naar binnen sjouwen. Ik maakte me dus wel een beetje zorgen en dacht dat ik hulptroepen moest gaan inschakelen. Maar de bezorger heeft alles op eigen initiatief - zonder dat ik het hoefde te vragen - naar binnen gedragen.
Zo ontzettend attent, ik had er geen woorden voor. Deze jongen heeft een gouden hart 💛 Topper!
Topservice
Door omstandigheden buiten de schuld van JKS vandaag Keurig mijn laminaat en ondervloer ontvangen. Netjes gebeld dat er wat oponthoud was (Sail Amsterdam!!) nu zeer tevreden over de service.
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.