Fremragende behandling af min 911'er, grundig rengøring indvendig+udvendig samt polering - den shiner! Fremstår pludselig som en ny bil. Takker.

Fik foretaget Angelwax Nebula graphene coating på min id.4. Kunne afhente en flot skinnende blank bil, som nu ser ud som ny (bare lidt pænere). Kan ikke vide om resultatet holder ved efterfølgende bru... Leggi di più

Jeg har fået sat solfilm i min Seat, med perfekt resultat.. Jeg måtte dog lige forbi hos dem igen et par dage senere, da jeg opdagede en bagrude var monteret forkert. Men jeg blev mødt med åbne arme... Leggi di più

1. Servizio di restauro e pulizia auto
  2. Officina di prodotti chimici e vernici per auto
  3. Servizio di elaborazione di auto
  4. Autolavaggio

JJ Detailing giver dig et skræddersyet team, som tilbyder professionel klargøring af biler. Hos os er det kunden, kvalitet og passion der ligger højst prioriteret. For os er det ikke udgangspunktet, der er vigtigt. Det er slutproduktet, hvor din bil er så god som ny. Vi bruger udelukkende de bedste produkter og maskiner på markedet, så vi med dem og vores ekspertise sikrer det bedst mulige resultat for vore kunder. Vores produktserie er desuden PH-neutrale og miljøvenlige.

4,7

Eccellente

TrustScore 4.5 su 5

God service

Min kæreste fik poleret sin bil inden den skulle afleveres tilbage til leasingfirmaet og resultatet var lige som vi ønskede - bilen var super “shiny”👌✨

Tusind tak for jeres service. 🙏

1 settembre 2024

Hej Marta.
Tak for din anmeldelse. Vi sætter stor pris på din støtte og vi vil gerne takke dig for at have valgt JJ Detailing. Vi er glad for at vi har været en stor hjælp til jer for at forberede jeres bil før aflevering til leasingfirmaet.
Vi håber at se jer igen hos os i Hasselager. :)

Montering af solfilm

Vi var i dag inde for at få monteret solfilm på vores Audi a4.
De var meget præcise, engagerede og gode til deres arbejde, og vi fik endda en ekstra ydelse med gratis.
Gode til at forklare hvad der skal ske og efterfølgende behandling. Man følte sig meget velkommen, og gratis drikkevarer i venteområdet

16 aprile 2025

Hej Maria.
Tusinde tak for din anmeldelse.
Jer er altid velkommen til at kontakte os igen.

Super oplevelse!

⭐️ God pris

⭐️ God dialog fra start til slut.

⭐️ Aftaler overholdes.

⭐️ udførte ekstra service.

⭐️ dygtig og kvalitets bevidste

5 stjerner herfra!

9 aprile 2025

Hej Caspar.
Tusinde tak for din anmeldelse.
Det har været en fornøjelse at møde dig og vi glæder os til at møde dig igen ved din næste aftale. :)

Polering & PPF til perfektion

Jeg fik poleret hele min bil hos dem samt monteret PPF.
Resultatet var helt perfekt.
Hele processen hos JJ var professionelt og rigtig godt.

Kan helt klart anbefale dem!

6 luglio 2024

Hej Lars.
Tusinde tak for din anmeldelse.
Du er altid velkommen til at komme forbi vores værksted hvis der noget andet vi kan hjælpe dig med. :)
JJ Detailing crew

Flot flot oppolering af min ældre båd.

Flot flot oppolering af min ældre båd.
Kan kun anbefale JJ Detailing
De laver et flot stykke arbejde.👍🏻👍🏻👍🏻

7 aprile 2025

Hej Johnny.
Tusinde tak for din anmeldelse.
Du er altid velkommen til at kontakte os igen hvis der er noget vi kan hjælpe dig med. :)
JJ Detailing crew

Vær opmærksom på at de ikke kan montere…

Vær opmærksom på at de ikke kan montere sol film uden støv partikler eller bobler efterfølgende. De mener ikke det kan lade sig gøre uden, dette har jeg skriftlig fra dem. Så ingen penge retur selvom deres arbejde var ringere end middel.

EDIT efter svar:
Der er gået et helt år, og bilen er solgt. Jeg får normalt mine ting lavet hos folie.dk og han døjer ikke med støv og skidt bag folien, jeg sendte jer tydelig billeder af problemet og i sagde det var sådan det var.
Forstår ikke at I ikke gav mig pengene retur når I ikke mente I kunne lave det ordentligt!

5 giugno 2024

Hej Christian.
Tak for din anmeldelser.
Du har skrivet til os tidligere at du er ikke tilfreds med vores arbejde og at du gerne vil have dine penge tilbage og vi svarede dig, at vi ville elske at gøre det igen, hvis du ikke er tilfreds, men vi skal se vinduerne, før vi gør noget. Men du er ikke kommet til vores garage. Hvordan kan vi være sikre på, at du ikke forsøger at få lavet solfilm gratis, hvis du ikke er klar til at vise vinduerne til os. Vi er altid her til at hjælpe dig. Så gerne komme forbi vores værksted og vi finder en løsning.
Og du er rigtig, det er NÆSTEN umuligt at lave solfilm uden noget støv, derfor foreslår vi at vaske din bil 1 dag før din aftale for at minimere muligheden for støv.
Vi håber at høre fra dig igen til at finde den bedste løsning.
Hav en rigtig god dag.

EQB 350

Fik fjernet chrom og folieret håndtag, front mm - super arbejde og fleksible 💪🏼 De er virkelig dygtige.

6 marzo 2025

Hej Jeppe.
Vi er glade for, at du er tilfreds med vores arbejde. Du er altid velkommen til at kommer forbi vores værksted hvis vi kan hjælpe med noget andet.

Verdensklasse bilpleje 👌🏼

Jeg har efterhånden fået lavet en del ting, på alle mine biler hos gutterne ved JJ Detailing, og det har altid været fantastiske resultater! Har fået lavet solfilm på ruderne, coating, polering, chrome delete og maling af diverse dele på bilen og er godt tilfreds 🙂

Vildt god og professionel service - jeg vil klart anbefale at benytte dem, hvis man ønsker at få lavet nogle ting på sin bil.

12 dicembre 2024

Når god service og godt arbejde går hånd i hånd...

Når god service og godt arbejde går hånd i hånd...

Har fået poleret bilen og med en efterfølgende coating, og har senest fået folieret al indvendig pianolak med gratis lånebil hver gang.

Jeg er så glad for arbejdet og deres service.
De tager ansvar for arbejdet, giver gode råd til den daglig vask af bilen, retter evt. mangler med et smil og ja, så blev forruden coatet og med en let indvendig rengøring oveni (uden beregning).

Jeg kommer helt sikkert tilbage :-)

29 novembre 2024

Har tidligere fået flere folie opgaver…

Har tidligere fået flere folie opgaver lavet på bilen. Det klarede de super flot! Gutterne hos JJDetailing gik en ekstra skridt på hver detalje og hjørne, så slutresultatet var 10/10.
Kan varmt anbefale at tage fat i dem hvis du går med tankerne om at få noget folie-arbejde lavet på bilen eller få den sat grundigt i stand.

21 novembre 2024

JJ💪🎖

Professionelle, løsningsorienterede og serviceminded! 3 begreber der beskriver gutterne hos JJ rigtig godt. Jeg har haft flere af mine biler inde hos dem, og jeg har aldrig været det mindste skuffet over resultatet. Kæmpe anbefaling herfra.

7 ottobre 2024

Fantastisk dygtige gutter!

Fantastisk dygtige gutter!
Jeg har nu fået klargjort 7 biler og fået folieret 4 hos JJ Detailing og hver gang har det været et fantastisk stykke arbejde! Har en enkelt gang oplevet at der var lidt folie som rykkede sig løs og dette fiksede de uden brok.
Kan varmt anbefale JJ til både foliering og til forårs klargøringen.

18 novembre 2024

Fed oplevelse

Jeg har fået coatet, poleret, solfilm og PPF på begge mine Octaviaer og det spiller bare perfekt!
Begge var ovenikøbet rengjort indeni, selv det ikke var noget vi hande snakket om - ren luksus!

1 aprile 2024

Fik lavet racingstribes på min GTI som…

Fik lavet racingstribes på min GTI som blev foileret på. Super flot resultat. Blev vejledt rigtig godt inden, så jeg var helt sikker på alt. De er super dygtige til det de laver! Overkommelige priser og meget professionelle. Jeg vil klart anbefale dem til andre - jeg kommer i hvertfald igen snart 👍

3 maggio 2024

Fantastisk oplevelse hos JJ

Fantastisk oplevelse hos JJ. Jeg har fået detailiet 2 af mine biler hos yuris og Micks. Begge gange var det 2 ældre sorte biler (X5 og en Cayenne) med rigtig dårlig lak. Da jeg hentede bilerne var lakken som ny, alle ridser var poleret væk. Jeg fik også motorrums rens så bilen endte med at se 10 år yngre ud hele vejen rundt. JJ detailing gør tingene ordentligt og der bliver ikke taget genveje. Alt dette sammen med en gratis lånebil. 5/5 stjerne og varm anbefaling herfra!💪🏻

29 novembre 2023

Varmeste anbefalinger

Jeg har fået udført Llumar PPF folie på front, bagdøre og læssekant samt AngelWax Nebula keramisk coating på min nye Tesla Y hos JJ Detailing. Med de professionelle tilgang til opgaven og de indlevelse og forklaringer om processen er du i sikre hænder. Kan give JJ mine varmeste anbefalinger.

1 novembre 2024

I had an excellent experience with JJ…

I had an excellent experience with JJ Detailing. The team was professional, punctual, and did an outstanding job on my Audi A6. Great value for the price, and they truly care about customer satisfaction. Highly recommend!

19 novembre 2024

Keramisk coating af bil

Jeg fik super service fra jeg kom til jeg gik. Ingen klager herfra. Men intet er perfekt og der skal være plads til forbedringer, kunne jeg give halve stjerner havde jeg givet 4 1/2 stjerne

12 novembre 2024

Kan varmt anbefales!

Kan varmt anbefales!
Jeg var inde og få lavet chrome delete, grundig polering samt en keramisk coating
Og jeg havde sådan en god oplevelse pris og tidsplan blev selvfølgelig overholdt og de var så gode til at forklare hvad de gjorde inden de gik i gang og resultatet er bare blevet super godt
Dygtige og profesionelle folk!

4 ottobre 2024