We zijn ontzettend blij met onze bestelling bij jipsnel.nl! Alles werd supersnel en netjes geleverd. De kwaliteit is uitstekend – stevig, duurzaam en precies wat we nodig hadden. Ook de klantenservice... Leggi di più
Redelijke prijs. Binnen één werkdag geleverd. Goede kwaliteit. Bij mijn eerste bestelling ben ik persoonlijk gebeld. Achteraf op factuur betalen. Zo juist mijn tweede order ontvangen. Al bi... Leggi di più
L'azienda ha risposto
JIP SNEL is een goed bedrijf om mee samen te werken. Goede service en normaal gesproken een betrouwbare leverancier. Wij werken al jaren met JIP. Een nadeel is de keuze voor Transmission als vervoerd... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Wij zijn al jarenlang naar grote tevredenheid klant bij JIP. Het personeel is altijd zeer vriendelijk en behulpzaam, denken graag met je mee om je de meest voordelige aanbieding te kunnen doen. Daarn... Leggi di più
Dettagli dell'azienda
- Grossista
- Grossista di accessori per l'ufficio
- Azienda di confezionamento
- Negozio di imballaggi
- Negozio di forniture per il confezionamento
- Negozio di abbigliamento antinfortunistico e da lavoro
Scritti dall'azienda
JIP levert verpakkingsmateriaal voor webshops, groothandels en industrie. Met 37 jaar ervaring, een breed assortiment en een razendsnelle webshop zorgt JIP dat jouw product veilig aankomt. Efficiënt, betrouwbaar en zonder verspilling. Ben jij klaar om slim te verpakken? Tot snel!
Jonkersloot 1, 8502 TW, Joure, Paesi Bassi
- 0513481818
- verkoop@jipsnel.nl
- jipsnel.nl
Altijd behulpzaam en vriendelijk en als…
Altijd behulpzaam en vriendelijk en als er iets terug moet wordt het ook goed geregeld. Kortom TOP!
Degelijke producten en goede service
Top bedrijf
Top bedrijf. Contact en orders lopen heel makkelijk. Alles altijd na de wens. Fantastisch samen werken.
Wordt altijd met je mee gedacht en…
Wordt altijd met je mee gedacht en oplossingen gevonden
Goede Service en snelle levering
Heel fijn geholpen
Heel fijn geholpen! Ik had een bestelling geplaatst maar niet gezien dat er een aanbieding gold. Ik werd gebeld door een medewerker en zij hebben mijn bestelling aangepast, heel fijn.
Jipsnel.nl is prima!
Je wordt altijd netjes geholpen bij telefonisch contact. Er wordt met je meegedacht bij problemen. Het assortiment is enorm. De bestellingen worden keurig op tijd geleverd.
JIP ons onze naam waar te maken
Wij bestellen hier geregeld onze producten welke benodigd zijn voor transport zoals seal, verzend-etiketten, kantoorartikelen, en nog vele andere producten. Altijd snel geleverd, persoonlijk contact en bij grotere bestellingen altijd ruimte voor leuke combi-tarieven. Zeker een aanrader.
Keurig op de hoogte gebracht
Keurig op de hoogte gebracht van de voorraad van de bestelling. Eerste deel is binnen 2 dagen afgeleverd. De backorder komt zo spoedig mogelijk.
Altijd prima contact
Altijd prima contact, prima prijzen en ze doen wat is afgesproken.
Goede service en aftersales Jip verpakkingen
Na een misverstand is de misverstand prima opgehelderd door Jip! Zeer fijn gesprek gehad en de levering vervolgens ging ook prima. Vandaag ook een heel leuk kado ontvangen , super attent !
Dank jullie wel voor de goede zorg ! Aanradee !!!
goede service
Snelle levering en men wist precies wat…
Snelle levering en men wist precies wat ik nodig had. Top!
Altijd goed geholpen
Ik Koop als sinds enige jaren naar volle tevredenheid al mijn verpakkingsmaterialen bij Jip. Altijd persoonlijk contact en problemen worden snel opgelost als die er eens een keertje zijn.
Toppers!
Word altijd goed geholpen door de hele team, bestellingen razendsnel binnen! Producten van hoge kwaliteit! Toppers!
Altijd top service bij Jip
Altijd top service bij Jip. Ze pakken altijd binnen 1 seconde de telefoon op en weten gelijk met wie ze aan het bellen zijn.
De vegan snoepjes zijn ook altijd binnen een dag op bij ons kantoor :)
JIP: Snel en superbetrouwbare partner
Wij bestellen alles voor ons kantoor. Medewerkers zijn professioneel en super vriendelijk. Altijd meedenken en naar een passende oplossing zoeken. "Helaas" mogen we maar 5 sterren geven maar voor ons zijn ze het dubbel(e) waard. Overzichtelijke website en zeer gebruikersvriendelijk. Eigenlijk alleen maar lovend.
Zoals altijd goed en deskundig…
Zoals altijd goed en deskundig geholpen. Direct de volgende dag ontvangen. Prima service!
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.