Meget fin oplevelse til min runde fødselsdag. Det fungerede så godt. Lækker frisk lavet mad, god service og mega hyggelig foodtruck, der kom helt ind i haven. Super god og stemningsfuld oplevels... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Alt spillede…. Skøn og spændende mad… Venlig betjening Rimelig pris Hyggeligt og sjovt med Foodtruck
L'azienda ha risposto
Den lille hyggelige vogn ankom til tiden så alt var klar til spisetid. De 2 der stod i vognen var super søde med god energi. Dejlig lækker mad , tacos og empanadas som var godt tilberedt til vor... Leggi di più
L'azienda ha risposto
JIPI Foodtrucks specialiserer sig i street food madløsninger til alle type arrangementer. Vi leverer den bedste argentinske street food-catering i København og på Sjælland. Med over 9 års erfaring har vi specialiseret os i at firmafest og privatfester med levende smagsoplevelser og hurtig service af høj kvalitet.
Degnestavnen 37, 2400, København NV, Danimarca
Alt spillede….
Skøn og spændende mad…
Venlig betjening
Rimelig pris
Hyggeligt og sjovt med Foodtruck

Risposta di JIPI Foodtruck
Meget fin oplevelse til min runde fødselsdag.
Det fungerede så godt.
Super god og stemningsfuld oplevelse.

Risposta di JIPI Foodtruck
Tusind tak for at være med til at gøre vores havefest til en fantastisk aften!
Flere gæster kommenterede, at det var super lækker mad og et fedt koncept med food truck - og vi er helt enige! Selv børnene hentede mad flere gange ☺️

Risposta di JIPI Foodtruck
Fantastisk god mad og rigeligt af den,
Det hele gik som planlagt, super søde kokke alt var virkelig vel organiseret tak !!!

Risposta di JIPI Foodtruck
Kan slet ikke rose German og hans Crew nok! Virkelig lækker mad, effektiv service og bare virkelig rar og behagelig betjening.
Alt fungerede som det skulle 👌

Risposta di JIPI Foodtruck
We chose German and Jipi to cater for a +60 people party for family and friends. The food was delicius and tasty and there was plenty of it. We enjoyed it and so did our guests. Really good. To add to this, the service was really good too, both on the day of our party as well as the communication prior to the event.
I would love to have Jipi cater for another party of ours.

Risposta di JIPI Foodtruck
Vi holdt en kombi 50 og 18 års fødselsdagsfest med ca 70 mennesker. Simpelthen så hyggeligt med foodtrucken lige udenfor døren. Virkelig lækker mad! Tacos - så gode!!! Asados, lækreste grillede kød med tilbehør. Tusind tak til German og personale for en 5 stjernet oplevelse der gjorde vores fødselsdagsfest endnu bedre.

Risposta di JIPI Foodtruck
Enestående mad og charmerende servering til vores bryllup i august 2024!

Risposta di JIPI Foodtruck
Jeg fik menuen med tacos og empanadas til min 50 års fødselsdag, og det smagte fantastisk. Deres vegetar varianter var også smagfulde og lækre. Der var rigeligt mad, og det, der ikke blev spist, fik vi udleveret.
Mine gæster roste maden til skyerne, og alt fungerede upåklageligt. Derudover er German og hans makker meget sympatiske, effektive og imødekommende.
Det bliver ikke sidste gang, jeg vælger JIPI Foodtruck til et arrangement :-)

Risposta di JIPI Foodtruck
Jeg havde fornøjelsen af Jipis foodtruck til min fødselsdag/havefest i starten af september i år. German ankom til tiden, var i strålende humør og serverede super lækker mad (vi fik empanadas og argentinsk grill). Kommunikationen med German har været nem, han svarer hurtigt og venligt på alle spørgsmål. Både under og efter festen kommenterede gæsterne på den fantastiske mad og det fede koncept med at have en foodtruck til festen. Jeg vil helt klart anbefale Jipi og gerne bruge dem igen en anden gang :)

Risposta di JIPI Foodtruck
German serverede empanadas og tacos til 55 voksne og børn til havefest. Det var festligt og hyggeligt. Alle synes det var lækkert og det var fedt med flere serveringer og forskellige varianter at vælge mellem. Stemningen i vognen var i top. Super nemt og bekvemt og god kommunikation før festen og på dagen.
Jeg kan varmt anbefale Jipi !
Bedste hilsner Camilla

Risposta di JIPI Foodtruck
Virkelig lækker autentisk mad serveret med sjæl og varme. Vi havde jipis foodtruck til et firmaarrangement, og alle medarbejdere var positive og vilde med maden.

Risposta di JIPI Foodtruck
Vi havde besøg af JIPI foodtrucks og en anden foodtruck til 100 års fest i vores forening med lidt over 100 deltager. Alt gik op i en højere enhed og service og maden var fantastisk. Alle var meget begejstret.

Risposta di JIPI Foodtruck
Super god mad, og god service. Smilende og energiske personer, og hurtig eksekvering. En klar anbefaling.

Risposta di JIPI Foodtruck
Vi havde fornøjelsen af at få mad fra jipi foodtruck i lørdags, en fantastisk og autentisk oplevelse, skøn og rigelig mad og German og Co gjorde det til en mindeværdig oplevelse, med deres søde måde at møde alle på, og som alle vores gæster også kun havde ros tilovers for, skulle vi igen få lyst til at inviterer til foodtruck fest, ville vi uden betænkelighed, igen vælge Jipi og German 🥳🥳
Maj-Britt

Charmerende madoplevelse
Foruden at levere suveræn velsmagende argentinsk mad, har selve oplevelsen med Jipi´s foodtruck stor underholdningsværdi. Derudover er det utroligt nemt hvad angår servering... ingen bordplan, ingen service, ingen oprydning.

Upgrading the event with JIPI
We used JIPI to our summer company event and everyone was loving the delicious tacos and empanadas. It's was a perfect way to upgrade from the usual pizzas/burgers.
The communication was easy and the team was flexible, even when changing the venue in last minute due to weather.

Risposta di JIPI Foodtruck
Til vores firma arrangement med 80 mennesker leveret Jipi super lækkert argentinsk mad. Kan klart anbefale

Risposta di JIPI Foodtruck
Den lille hyggelige vogn ankom til tiden så alt var klar til spisetid.
De 2 der stod i vognen var super søde med god energi.
Dejlig lækker mad , tacos og empanadas som var godt tilberedt til vores 2x 70 års fødselsdag.
Alle gæster var supertilfredse.
Vi var 50 mennesker .
Susanne&Kent

God stemning, lækker mad. Alt var bare hammer godt - stor anbefaling! ((-:

Risposta di JIPI Foodtruck
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.
Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.