Generelt en meget besværlig skiferie
Generelt en meget besværlig skiferie. Pris: 5750-6100 kr.
Bussen var forsinket begge veje med henholdsvis 2 timer på vejen derhen, og 1 time på hjemvejen. Det skyldtes, ifølge buschaufføren, at man ikke havde fordelt personerne korrekt i de forskellige busser.
Man fik informationer som ikke var korrekte. Blandt andet spurgte vi en af jeres rådgivere, om man burde hæve penge på forhånd. Han sagde nej, de tager kreditkort overalt på pisterne, hvilket de ikke gjorde. Det var meget fedt, når man gang på gang så, at de ikke tog kort på pisterne, når man skulle have noget, at spise den første dag på pisten. Og som I selv siger, så er "det er ofte de små detaljer, som gør forskellen, på en succesfuld ferie eller ikke succesfuld ferie."
Det ville være dejligt, hvis man kunne få alle de informationer, som man fik ved ankomsten, på mail også. Det ville gøre det nemmere, at forberede sig, i stedet for er 20 minutters oplæg med en guide, efter en lang bustur.
Vi havde valgt, at bo på pension. Fine værelser, man skal jo bare sove derinde. Problemet var nu mere hende den ansvarlige fra Pension Smrcina. En gammel og vrissende dame, der ikke talte engelsk. Hun blev irriteret, hvis man takkede pænt nej til, at spise aftensmad der.
De gode ting ved skiferien:
Billige øl og mad 70 kr. for et måltid + øl på pisten.
Fint terræn til folk, der ikke skal på den sorte pist.
God service på pisten. (Udover, at de slukker lyset tidligt på pisten).
Alt i alt, så skyldes de to stjerner alle de problemer vi havde på ferien, hvilket ikke burde ske, når man betaler 6000-ish, i stedet for at booke tingene selv til den halve pris, som kør-selv.
8 marzo 2019