1. Viaggi e vacanze

Informazioni fornite da varie fonti esterne

Jeresferie.dk er en familiedrevet virksomed med speciale i rejser til Tjekkiet, Slovakiet og Polen. Vores store passion for disse lander, brænder igennem i vores rejseudbud og kan mærkes i jeres kommunikation med os. Få på det danske rejsemarked har et...

4,6

Eccellente

TrustScore 4.5 su 5

Jeresskirejse - suverænt rejseselskab

Jeresskirejse har for nu fjerde år i streg leveret en fantastisk ferie til den forening jeg er medlem af.
52 medlemmer har igen besøgt Spindl Mlyn i Tjekkiet, hvilket lever op til alle de behov man har, som både nybegynder og øvet på ski. Michael fra Jeresskirejse leverer service ud over det sædvandlige med hurtige svar, imødekommende løsninger og fordelagtige priser. Bedre rejseselskab er svært at finde i Danmark.

14 gennaio 2025

Jeg er netop vendt hjem fra en fantastisk skiferie i Tjekkiet

Vores skiferie blev booket gennem jeresskirejse,dk
Vi skulle have boet i en lejlighed i Medvedin, men i sidste øjeblik går det op for Jeresskirejse at denne lejlighed ikke er tilgængelig, og jeg bliver ringet op af Michael, som beklager situationen.
Der bliver straks arbejdet på at tilgode se vores behov og vi bliver opgraderet til en lejlighed på Hotel Aquapark i Spindleruv Mlyn, hvor vi tilmed får halvpension og adgang til vandland oveni hatten,
Hotellet havde en rigtig god restaurant, med varieret velsmagende mad, vi kunne ikke have ønsket os noget bedre. Badelandet var også skønt.
Vi havde på forhånd bestilt skiskole, og dette var en stor succes, stor ros til Mascot skiudlejning for deres søde, fleksible og dansk talende personale,
Jeg vil også gerne give en personlig tak til Michael for en rigtig god kommunikation,han meldte altid hurtigt tilbage på mine spørgsmål, hvilket gjorde at jeg følte mig meget tryg.
Jeresskirejser har virkelig ydet en god service, der har gjort at vi kunne nyde vores skiferie 100 procent.
De varmeste anbefaliger herfra :-)

6 gennaio 2025

Skiferie med Jeresskirejse. :-)

Vi har lige rejst med Jeresskirejse for første gang i uge 7 - 2023. Det har været en super god tur med mindeværdige oplevelser vi tager med os. Vi har fået en kanon god service af Jeresskiferie. Vi vil helt klart anbefale jeresskiferie til andre i vores omgangskreds samt vi er klar på en tur mere med dem. Vi boede på Hotel Horizont i Tjekkiet som er et hyggeligt hotel. De skal også have vores varmeste anbefalinger for deres imødekommenhed og deres gode service. Et ekstra plus ved skiferie i Tjekkiet er at det er meget billigt efter vores vurdering samt vi havde super godt skivejr alle dage.
Personlig stor tak til Michael for alt hans hjælp og rådgivning til os. 5 stjerner herfra

9 febbraio 2023

Fire dage på ski i Tjekkiet var okay

Michael, som er i spidsen for jeresskirejse, var enormt hjælpsom og hurtig til at svare, når vi havde spørgsmål.
Vi vil gerne booke gennem jeresskirejser igen, men vi skal ikke bo på Hotel Prom igen.

Vi tog bussen fra København, og turen derned gik som planlagt.
Vi boede på Hotel Prom, og det var den billigste mulighed. Og det var VIRKELIG efter prisen. Altså værelserne var i og for sig fine nok, men resten var ikke værd at skrive hjem om. Morgenmaden var lyst brød og chocopos, og aftensmaden var også af noget varierende i kvalitet.
Receptionisten talte ikke et ord engelsk, og der var ingen hjælp fra jeresskirejser på stedet.

Skibusserne gik regelmæssigt lige ude foran hotellet, så det var nemt at komme på ski om morgenen.
Vær opmærksom på, når I booker, at inkl. i prisen er "kun" tre dage på ski svarende til antal nætter, så hvis I vil have mulighed for at stå på ski fire dage, skal det altsammen købes til en ekstra dag. Det fremgår på siden, men jeg overså det selv.

Skiområdet var fint, og selvom vi alle er erfarne skiløbere, kunne vi sagtens få fire dage til at gå på ski.

Der var god stemning på pisterne, høj sol og billig mad.

Konklusion: tag til Tjekkiet, hvis det skal være så billigt som muligt.

16 marzo 2022

Jeg kan varmt anbefale at rejse med…

Jeg kan varmt anbefale at rejse med Jeresskirejse.dk. Alt var som det skulle være og servicen var helt i top. Vi var på ski i Tjekkiet og havde en fantastisk tur. Jeresskirejse.dk samarbejde Maskot Skiudlejning som også har danske skiinstruktører som var de sødeste og hjælpsommest unge mennesker. Tak for en godt tur. Vi kommer gerne igen :) Bh Camille Jones

13 marzo 2022

Meget anbefalelsesværdigt rejsebureau!

Vi havde en virkelig god oplevelse med jeresskirejser! Meget serviceminded og hjælpsomt personale (skud ud til Michael!). Vi havde en fantastisk skiferie, hvor vi boede på Jaruska - meget anbefalelsesværdig indkvartering med et utroligt flinkt og imødekommende personale og lækker morgenmad :-)

26 febbraio 2022

Rigtig god kundeservice

Rigtig rigtig god kundeservice! Altid til at få kontakt til indenfor 5-10 minutter, meget hjælpsomme. Vi boede på Pension Jaruska i Spindleruv Mlyn, hvilket også var et helt kanon sted. Tak til jeresskirejse!

26 febbraio 2022

Vi fik anbefalet jeresskirejse af…

Vi fik anbefalet jeresskirejse af familie som har rejst med dem flere gange.

Super god service og vejledning til bestilling af skirejse og vi fik også stor hjælp i forbindelse med COVID-19, hjælp med fortolkning iht. skiftende indrejsekrav mv.

Sidst, fik vi en mail aftenen inden vi skulle hente vores ski-udstyr med en anbefaling om at hente det samme aften hvis vi var fremme for at undgå kø morgenen efter. Det var vi glade for da vi så køen morgenen efter.

Vi bruger helt sikkert dem igen næste år.

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

23 febbraio 2022

netop hjemvendt fra skøn skiferie

Vi er netop kommet hjem fra skiferie hen over nytåret; det var en fremragende familieferie!
Værelset på hotellet blev rengjort hver dag inkl nye håndklæder, halvpensionen på den nærvedliggende restaurant var varieret og krydret med Tjekkiske retter (der var noget for enhver smag)
Værelserne lå lige overfor pisterne, så det var ingen sag at gå derover med skistøvler og udstyr på.
Hos Mascot (udbyderen af skileje og skiskole) fik vi en rigtig god betjening af danske guider. Vore to sønner fik en motiverende og entusiastisk skiinstruktør (dansk). Hans ord og guidning vil uden tvivl være med dem på kommende skiferier mange år frem; han udfordrede dem og lærte dem en masse.
Skiområdet var godt til vires niveau som familie; gode muligheder for lange ture, korte ture, dejligt med to områder med let bustilgang.
Ros til bureauet for at vende hurtigt tilbage ved enkelte tvivlspørgsmål.
Hermed vores varmeste anbefaling af bureau og destination Spindleruv Mlyn - vi kommer tilbage!

6 gennaio 2020

Perfekt oplevelse fra start til slut.

Perfekt oplevelse fra start til slut.
Min kæreste og jeg var afsted i Januar 2018 og det var tilmed hendes første skiferie. Det hele gik efter planen og hele vejen igennem var Jeresskirejse.dk gode med råd og vejledning.

Destination var Tjekkiet - Spindleruv Mlyn
Gode pister især til nybegyndere, og en faktisk overraskende sjov (skov bane). Billig mad og drikkke og fin service. Kan varmt anbefale det herfra!

Vh Kasper

18 dicembre 2019

Fremragende kundeservice

Fremragende kundeservice!
Hurtig respons, fleksible og imødekommende - præcis som god kundeservice skal være.
Vil klart være vores valg igen næste gang vi skal på skiferie.

2 agosto 2019

Skiferie i Spindleruv Mlyn

Skiferie i Spindleruv Mlyn - fantastisk service, god pris og fint sted. Venlige mennesker, både på hotellet og i skiudlejningen samt kontakten med rejseselskabet.
Vi skulle have haft fire dage på ski, men fik kun tre, da min søn fik akut mellemørebetændelse aftenen på næstsidste dag. Der var personalet på hotellet også utroligt søde og hjælpsomme.
Hotel Hanicka, hvor vi var, er efter min mening, som hoteller var for 20-30 år siden i Tjekkiet. Det har sin charme, man skal bare være klar over det. ;)

13 marzo 2019

Generelt en meget besværlig skiferie

Generelt en meget besværlig skiferie. Pris: 5750-6100 kr.
Bussen var forsinket begge veje med henholdsvis 2 timer på vejen derhen, og 1 time på hjemvejen. Det skyldtes, ifølge buschaufføren, at man ikke havde fordelt personerne korrekt i de forskellige busser.

Man fik informationer som ikke var korrekte. Blandt andet spurgte vi en af jeres rådgivere, om man burde hæve penge på forhånd. Han sagde nej, de tager kreditkort overalt på pisterne, hvilket de ikke gjorde. Det var meget fedt, når man gang på gang så, at de ikke tog kort på pisterne, når man skulle have noget, at spise den første dag på pisten. Og som I selv siger, så er "det er ofte de små detaljer, som gør forskellen, på en succesfuld ferie eller ikke succesfuld ferie."

Det ville være dejligt, hvis man kunne få alle de informationer, som man fik ved ankomsten, på mail også. Det ville gøre det nemmere, at forberede sig, i stedet for er 20 minutters oplæg med en guide, efter en lang bustur.

Vi havde valgt, at bo på pension. Fine værelser, man skal jo bare sove derinde. Problemet var nu mere hende den ansvarlige fra Pension Smrcina. En gammel og vrissende dame, der ikke talte engelsk. Hun blev irriteret, hvis man takkede pænt nej til, at spise aftensmad der.

De gode ting ved skiferien:
Billige øl og mad 70 kr. for et måltid + øl på pisten.
Fint terræn til folk, der ikke skal på den sorte pist.
God service på pisten. (Udover, at de slukker lyset tidligt på pisten).

Alt i alt, så skyldes de to stjerner alle de problemer vi havde på ferien, hvilket ikke burde ske, når man betaler 6000-ish, i stedet for at booke tingene selv til den halve pris, som kør-selv.

8 marzo 2019
Logo di Jeresskirejse.dk

Risposta di Jeresskirejse.dk

Skal beklage hvis du ikke føler du har fået value for money. Jeg gennemgår dine kommentarer 1 for 1.

1. Omkring at man kan arrangere rejsen selv til halv pris. Det kan jeg med sikkerhed sige at man ikke kan. Vi har prisgaranti og giver tilmed findeløn, hvis i kan finde rejsen billigere end hos os. Du kan læse om vores prisgaranti her https://jeresskirejse.dk/prisgaranti.html
Alle kan i dag booke deres egen rejse og derfor skal vi naturligvis være billigst.

2. Bussen er fremme på ankomstdagen kl. 09.42 - jævnfør køreplan 10.00
På er I tilbage i Vejle 10.05 - køreplanssat til 10.30.
Så der er ingen forsinkelser på hverken ud- eller hjemrejse.
Køreplanen er frit tilgængelig her https://jeresskirejse.dk/rejsertiltjekkiet.html

3. Alle var fordelt korrekt i busserne - det er dog korrekt at vi har en chauffør som ikke får læst hans lister korrekt, hvilket skaber forvirring på udrejsen på et opsamlingssted. Dette er naturligvis beklageligt og vi vil sandsynligvis sende en guide med busserne på opsamlingen næste sæson.

4. Vi sender infobrev ud til alle inden afrejse. Såfremt du føler det ikke er fyldestgørende, hører vi gerne her om, så vi kan forbedre informationen. Det er vores erfaring at et guidemøde altid er nødvendigt, da mange folk er trætte efter en lang bustur og derfor ikke husker alt hvad de har læst hjemmefra.

5. Omkring aftensmaden - så skal kokken naturligvis ikke blive sur på gæsterne. Men de er naturligvis ikke glade for madspild, idet de laver mad efter hvor mange gæster der bor på hotellet. Så hvis jeres rejsegruppe hopper aftensmaden over eksempelvis 4 dage, så skal der smides mad ud til 28 personer på en uge. Vi vil arbejde med hotellet omkring en metode, hvor man lettere kan afmelde sin aftensmad.

6. Omkring kreditkort på pisten. Så skal jeg beklage hvis I føler I har fået forkert info. Vi gør det mere tydeligt i infomaterialet.

Du skriver at der har været en masse problemer med rejsen, som medfører du mener den kun skal have 2-stjerner. Jeg er lidt overrasket over den konklusion og vil derfor meget gerne i dialog med dig, om hvad du mener vi kan forbedre fremadrettet. Derfor er du velkommen til at ringe eller sende mig en E-mail.

god Skiferie til rimelig pris

Vi var på ski i Spindleruv i uge 8 2019. Vi boede på Hotel Hanicka.
Pris for bustransport, 7 overnatninger m. 1/2 pension liftkort og skileje 3900.
Det er et fedt ski område, transporten fungerede upåklageligt, hotel og mad var ok efter prisen. Så rejsen kan varmt anbefales hvis man ønsker en fed skiferie til rimelig pris.
Frokosten på pisten kan fåes fra 60 dkr. og op til 100 dkr inkl drikkevarer.

24 febbraio 2019

Efter endnu en skitur til Spindelmyhn

Efter endnu en skitur til Spindelmyhn , kan vi stadig varmt anbefale jer som skiarangør. God service hjemme, som hos Maskot guideservice, og ikke mindst Hotel Hanicka. Havvde Børnebørn med for 1 gang, også de fik en fantastisk skioplevelse, så vi er alle klar i uge 7 næste år.😊😊🏂🏂.

18 febbraio 2018