Faktisk vil jeg ikke give dem nogen stjerner, cykeltøjet jeg købte er så dårlig kvalitet og så kommer det hele fra Asien. + at jeg bestilte et sæt og fik 2 sæt og skulle også betale for 2 sæt. Jeg kan... Leggi di più
Jensengaard Kobenhavn
Scopri cosa dicono le persone
REN SVINDEL. De annoncere som ophørsudsalg af en butik i Danmark, men de sender dig kopi varer fra Kina, og når klager så skriver de at de er meget overrasket og at man selv må sende varerne retur.
Ren svindel... "Jensengaard" oplyser deres adresse på Nørrebrogade 87 i København. Denne adresse findes slet ikke. Deres CVR-nummer findes heller ikke... Men dét som er virkelig underligt er, at Faceb... Leggi di più
En smule bekymret efter afgivelse af ordre, fik først læst pricerunner kommentarerne bagefter. Men kvalitet af cykeltøjet ift. prisen fejler intet. Har ikke originalt Rapha tøj i forvejen så kan ikke... Leggi di più
DE ER IKKE EN DANSK VIRKSOMHED
DE ER IKKE EN DANSK VIRKSOMHED, DE SENDER FRA KINA OG DER KAN GÅ 3-4 UGER FØR VAREN KOMMER.
Fake
Som andre skriver, at dette snyde side. 1) det var for billigt, 2) de havde få med altid 4 stk tilbage af alle outfits,
Og ingen adresse
Totalt fup og fidus
Det er totalt fup og fidus det hele. Køb intet.
Svindelside
Som andre skriver, at dette snyde side. Endte selv med at tjekke trustpilot inden køb, da 1) det var for billigt, 2) de havde få med altid 4 stk tilbage af alle outfits, 3) ingen adresse/mobil på siden, 4) brugte ikke eget domainenavn i deres e-mail adresse, men en gmail konto og 5) enkelte mærkelige ord, som "Købehavn CYKLE", "Lukning udsalg" mv
Jeg håber ikke nogen falder i 🤞
Svindel firma
Svindel firma , køb ikke noget derfra , det er fra Kina og ikke et firma i KBH . Ville annullere ordren men det kunne jeg ikke, kunne sende det tilbage når man havde modtaget det , det koster 300kr.
Svindel og falsk markedsføring
Virksomheden har ikke en lokal butik i København, der er ved at lukke, men sælger kinesiske kopivarer i utroligt dårlig kvalitet, der bestemt ikke er pengene værd. Der er altså tale om falsk markedsføring, når de fremhæver, at de er en dansk lokal butik, der har restudsalg. Varerne kommer fra Kina og er ikke originale, men dårlige kopivarer.
Ønsker man at returnere produkterne kræver de, at man bruger +300 kr for at betale portoen til pakken i Kina. Når man skriver, at man gerne vil returnere pakken tilbyder de desuden at give en 10% af pengene tilbage, mens man beholder produkterne. Skriver man så igen, at man stadig vil returnere tilbyder de en 20%, og skriver man at man stadig vil returnere tilbyder de en 30%, men så stopper showet også der. For mig er ovenstående et tydeligt bevis på, at det er en svindel virksomhed.
Godt tilfreds
Jeg tror ikke det er en dansk hjemmeside lige som andre skriver og det sendes fra kina. Men min oplevelse er, at mit cykeltøj kom hurtigt og det er god kvalitet. Er meget tilfreds.
Guld(cykelsko) og grønne skove
Dansk hjemmeside, engelsk konto, afsendes fra Sverige, mere internationalt kan det da ikke blive og det kunne det så for afsender er Hong Kong Yunexpress..... Fik ved en fejl trykket på 2 eksemplarer af en vare og kontaktede "kundeservice" med det samme - desværre vi pakker ordrerne så hurtigt vi kan.....
Nu har jeg 2 par guldcykelsko (kan se humoren i det) og tænker ikke jeg kommer til, at falde i denne fælde eller anbefale denne side til nogen som helst, kort sagt satans osse :-)
Fake!
Efter en søgning med Goolge Lens fandt jeg ud af at deres profilbillede stammer fra artikel i en Australsk avis. Det er fup og svindel, og utroligt at det er så let at oprettet den type annoncer på Facebook, uden nogen form for baggrundstjek.
Fusk og svindel forklædt som dansk…
Fusk og svindel forklædt som dansk webshop – pas på!
Jeg bestilte et par shorts hos Jensengaard Cykle, som på overfladen ligner en dansk webshop, men i virkeligheden videresender dine ordrer til en kinesisk producent.
Jeg anmodede om annullering inden for 15 minutter, som deres hjemmeside lover man kan – men det nægtede de, med henvisning til automatiseret system. De overholder altså ikke deres egne betingelser.
Produkterne markedsføres som “inspireret af det bedste cykeltøj” – men de bruger navnet "Rapha" på både hjemmeside og produkt, hvilket er stærkt vildledende, da varerne ikke er originale. Det virker som bevidst varemærkemisbrug, og de pakker det pænt ind i FAQ’en uden at tage ansvar.
De reagerer med skabelonsvar, sender fra udlandet og efterlader kunden med besværet og returfragten – intet seriøst firma gør det på den måde
Hold jer væk
FUP og SVINDEL !!!!
FUP og SVINDEL !!!!
Yderst dårlige kopi varer. Faldt over en instagram annonce, med et ægte par der måtte lukke butikken efter 15 år.
Lagde en bestilling på noget cykeltøj…
Lagde en bestilling på noget cykeltøj d. 14.04.2025, og blev straks efter ret nervøs, da jeg fik læst vurderingerne her på Trustpilot efterfølgende. Var bange for at jeg var røget i "Scam-fælden".... MEN, alle bekymringer er blevet gjort til skamme!! Daglige opdateringer via 17TRACK, og i dag (d. 27.04.2025) kunne jeg så hente min pakke i DAO-shoppen. Det er sa..... hurtigt!
Ja - varerne kommer fra Kina, men kvaliteten er i top og leveringen kan der ikke sættes en finger på.
Der tør jeg altså godt bestille fra igen - selvom det er lidt "shady" med et "on going" ophørsudsalg.
Falsk webshop – hold jer langt væk!
Opdatering!
Jeg tog kontakt og bad om en fuld refusion. De startede med at tilbyde mig 10 % tilbagebetaling, som derefter steg til 20 % og nu 30 %. En lille kompensation for nogle virkelig dårlige produkter – men trods alt bedre end ingenting. Jeg kan anbefale at bruge ChatGPT til at skrive klage-mails, da den kan henvise til relevante danske og EU-love.
Dette firma er ikke ægte og benytter sig tydeligvis af dropshipping. Jeg var i lang tid i tvivl om, hvorvidt jeg overhovedet ville modtage mine varer. Da pakken endelig kom frem, var det tydeligt, at ingen af produkterne kommer fra de rigtige mærker, som webshoppen påstår.
Jeg modtog et sæt i ekstremt dårlig kvalitet – stoffet er tyndt, og syningerne er sjuskede og uprofessionelle. Der er absolut intet premium over disse produkter, og det er tydeligt, at der er tale om billige kopier.
Bestil ikke herfra – det er spild af penge.
Kan kun tilslutte mig de dårlige…
Kan kun tilslutte mig de dårlige anmeldelser om et scam. Se mere detaljeret på deres hjemmeside med ‘ophørsudsalg’ henover et par dage, google på deres mærker, se deres refusionsbetingelser, skriv med deres kundeservice om returnering, og man er ikke længere i tvivl. Sørg for at gøre indsigelse inden for 14dage skriftligt til butikken om at I har fortrudt ordren, hvis I har købt noget, så banken kan hjælpe med at tilbageføre beløbet.
Fusk og fup
Fusk og fup. Dette er en fup-side. Køb ikke varer her! Modtog min bestilling, en trøje og bukser, der skulle være høj kvalitets cykeltøj. Reelt er det totalt modsat: billigste, ringe og meget tynd kvalitet, dårlig pasform og svarer slet ikke hvad det sælges som.
Det er muligt omend omstændeligt at returnere, men varen skal sendes til Asien = høj porto og samtidig meget usikkert om man nogensinde får sine penge retur. Altså kan man lige så godt bare acceptere at man har købt katten i sækken!
Snyd
Fup og fiduser - kommer ind lige efter en parkeringsbøde , som det dummeste man kan bruge penge på.
Come funziona Trustpilot
Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.