Værkstedet hos Jens Buus yder fremragende service. Værkfører, Steen Kristoffersen, kommunikerer altid ærligt og hurtigt og vigtigst af alt: de overholder ALTID aftalerne. Bilen er altid klar til aftal... Leggi di più
Scopri cosa dicono le persone
Kort telefonopkald så var opgaven løst. Skulle køre fra Århus til Års. Afleverede bilen før tid og kunne hente den ca. 1 1/2 time senere, oggaven var løst. Altid venlig personale, dette gælder både v... Leggi di più
Jeg havde fået indkaldelse til syn af min Ford Transit. Jeg var gjort opmærksom på at forruden skulle udskiftes inden syn, så jeg mødte op d. 6 december midt formiddag. Forruden blev skiftet,... Leggi di più
Dettagli dell'azienda
Scritti dall'azienda
Jens Buus Biler | Din lokale Ford forhandler i Vesthimmerland
Informazioni di contatto
Hobrovej 5, 9600, Aars, Danimarca
- info@jensbuus.dk
- jensbuus.dk
Som altid god service 😜
Alt i alt er jeg godt tilfreds med…
Alt i alt er jeg godt tilfreds med handlen. Tiden vil vise, hvorvidt værkstedet lever op til forventningerne. Det ville være rart, at der fulgte en hard copy af brugermanual med ved købet. Appen med manual er ikke særlig brugervenlig.
Rigtig god service!
Hurtig tid til rep
Hurtig tid til rep. af dæk sensor og gummilist.
Altid god service
Ford yder altid en fantastisk service.
Min bil blev synet.
Forruden blev skiftet, og snart kørte jeg fra værkstedet med en nysynet Ford Transit.
Jeg havde glemt at kontakte mit forsikringsselskab, men det ville Jens Buus Biler A/S gerne hjælpe mig med. Meget fin service, 1000 tak for hjælpen.
Vil ønske alle hos Jens Buus en glædelig jul og alt godt i det nye år der tager sin begyndelse liiiiige om snart.
Bedste hilsener Lars Christian Ungstrup Nielsen
Skulle have monteret ekstraudstyr på…
Skulle have monteret ekstraudstyr på min nyindkøbte Ford Mustang Mach E. Jeg kom til aftalt tid og de gik straks i gang, og efter et par kobber kaffe var jeg videre igen. Hurtigt og nemt. Meget venlig modtagelse og orientering om det monterede udstyr.
Venlig betjening
Alt var OK.
Venligt personale som skiftede mine hjul.
Hurtigt og proff arbejde
Dækskifte helt ok
Har lige fået skiftet fra sommerdæk til vinterdæk, hurtigt og nemt.
Altid god service
God service og klar til tiden.
Altid en meget god oplevelse at få…
Altid en meget god oplevelse at få ordnet bil hos jer.
Jeg er altid tilfreds med hele oplevelsen
Fin service.
Det er en stor glæde at benytte…
Det er en stor glæde at benytte værkstedet hos Jens Buus. Nem tidsbestilling, reminder dagen før. Aflevering i venlige rammer ogbetjening. SMSmedvideo hvis der f.eks. er tale omservice. Lånebil hvis der er behov for det. I det hele taget en god oplevelse
Altid venlig og imødekommende og rigtig…
Altid venlig og imødekommende og rigtig god service
Come funziona Trustpilot
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.
Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.