Værkstedet hos Jens Buus yder fremragende service. Værkfører, Steen Kristoffersen, kommunikerer altid ærligt og hurtigt og vigtigst af alt: de overholder ALTID aftalerne. Bilen er altid klar til aftal... Leggi di più
Jeg havde fået indkaldelse til syn af min Ford Transit. Jeg var gjort opmærksom på at forruden skulle udskiftes inden syn, så jeg mødte op d. 6 december midt formiddag. Forruden blev skiftet,... Leggi di più
Det er en stor glæde at benytte værkstedet hos Jens Buus. Nem tidsbestilling, reminder dagen før. Aflevering i venlige rammer ogbetjening. SMSmedvideo hvis der f.eks. er tale omservice. Lånebil hvis... Leggi di più
Jens Buus Biler | Din lokale Ford forhandler i Vesthimmerland
Hobrovej 5, 9600, Aars, Danimarca
- info@jensbuus.dk
- jensbuus.dk
Altid venlige, effektive, professionelle
Altid venlige, effektive og professionelle, når jeg får udført en opgave/reparation hos Jens Buus biler.
Perfekt oplevelse
Perfekt oplevelse. Hurtig og effektiv handel med Nickolai. Alt spillede fra start til slut og jeg modtog den, måske, bedste klargjorte brugtbil jeg nogensinde har købt. Efter at have kørt et stykke tid i bilen, opdagede jeg at batteriet var slidt. Også her var servicen i top. Jeg fik lynhurtigt et nyt batteri og mens de havde den inde på værkstedet, opdagede de at der var gået en pære, så da jeg fik bilen igen, var den også skiftet.
Kan kun give mine bedste anbefalinger til Nickolai og teamet. Jeg kommer gerne igen en anden gang.
Fantastisk service
Ringede at hjul tabte luft, talte med værkfører Steen Kristofersen, som sagde, KOM MED DEN, DET KLARER VI ASAP: 25 minutter efter jeg satte bil, kunne jeg køre videre. Det er til mindst 6 stjerner.
Mvh Per Therkildsen
God dialog med værkføreren
God dialog med værkføreren, og præcis overslag over det der skal laves. Der bliver lavet det der er galt og ikke mere. Meget troværdigt
God og informativ betjening
God og informativ betjening, intet der mangler.
god betjening og god service
Topservice og helt ærlig rådgivning af…
Topservice og helt ærlig rådgivning af Nickolai. Vi havde ret akut brug for en 7-personers bil 3 dage før vi havde afgang mod Frankrig. Nickolai fik det til at ske og sørgede for et ekstra tjek, når den skulle hele vejen til Frankrig.
Efterfølgende har jeg haft spørgsmål til bilen og til råd omkring vedligehold, som Nickolai har givet sig god tid til at svare på.
Han har været tilgængelig på mail og telefon hver gang jeg har haft brug for ham.
Vi er meget tilfredse med køb af bil - samt handlen, med vores egen byttebil!
Intet mindre end fremragende service…
Intet mindre end fremragende service fra Nickolaj og resten af holdet. Og varevognen er jeg også super glad for.
Alt.......
Alt var bare som det skulle være med…
Alt var bare som det skulle være med service og med syn af bilen
Alt var som aftalt og bilen var klar 2…
Alt var som aftalt og bilen var klar 2 dage inden forventet
Kort telefonopkald så var opgaven løst
Kort telefonopkald så var opgaven løst. Skulle køre fra Århus til Års. Afleverede bilen før tid og kunne hente den ca. 1 1/2 time senere, oggaven var løst. Altid venlig personale, dette gælder både værksted og kontor, ingen sure miner.
Vh. Vagn
Hurtig og målrettet indsats
Hurtig og målrettet indsats. Og rigtig god service og hjælp.
Fik lavet 60000 km eftersyn…
Fik lavet 60000 km eftersyn /rustkontrol/skift sommerhjul og klargøring til syn
Alt spiller fra booking til afhentning bil
Stor ros herfra
Vh Ejner
God pris og ærlig rådgivning
Vi fik både grundig og ærlig rådgivning samt en super god pris af Lars.
Vi havde efterfølgende nogle få tekniske spørgsmål, hvilket der hurtigt og professionelt blev taget hånd om.
Vi kan kun anbefale Lars og teamet hos Jens Buus Biler, og det er ikke sidste gang vi køber bil hos dem.
Hurtig og faglig dygtig behandling.
regning er fornuftig…
jeg fik en god oplevelse regning er fornuft
bilen blev synet og godkent