Jellow Recensioni 268

TrustScore 4.5 su 5

4,7

Valutata 5 stelle su 5

Jellow belde me over een mogelijke interim opdracht. Het contact was prettig en zorgvuldig, bij vragen kwam er altijd snel een antwoord. Alles verliep soepel. En bovendien heeft Jellow met Younited ee... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Wij hadden als organisatie met spoed een nieuwe interimmer nodig, bij Jellow staat binnen no time jouw opdracht uit en stromen de eerste cv's binnen. Na 9 dagen was de nieuwe interimmer gevonden! Da... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Jellow beschikt over een groot en gevarieerd aanbod aan freelancers waar makkelijk mee valt te communiceren. Wij werden geholpen door Daan, een Business Developer van Jellow, en hij heeft binnen ander... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Jellow is een fijn platform voor freelancers. Gebruiksvriendelijk, bij vragen krijg je snel reactie en ze delen regelmatig tips om jou als freelancer verder te helpen. Leuk! Het enige wat mij op d... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Fornitore di soluzioni per l'e-commerce

Scritti dall'azienda

Jellow is het snelstgroeiende freelance self-sourcing platform van Nederland en België, opgebouwd door bedrijven en freelancers. Via Jellow hebben opdrachtgevers en freelancers altijd rechtstreeks contact, zonder tussenkomst van recruiters of intermediairs."

4,7

1 stella

Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 2 settimane

No nonsense

No nonsense: snel, betrokken en direct contact met de opdrachtgever.

1 agosto 2024

Risposta di Jellow

Hoi Matijsen, Bedankt voor je mooie 5 sterren review! Hartelijke groet Team Jellow

Topservice!

Fijn contact, heel behulpzaam en leuke opdrachten op het platform

2 agosto 2024

Hoi Suzanne,
Goed te horen dat onze manier van werken je bevalt en dat je tevreden bent met de kwaliteit van opdrachten die jouw kant op komen. Groet, Team Jellow

Jellow volgt goed op!

De uitstekende inrichting van de processen, de klantgerichte benadering en de opvolging.

Risposta di Jellow

Hoi Wim, Fijn dat onze service jou bevalt. Hier zetten we ons elke dag weer voor in! Groet, Team Jellow

Valutata 5 stelle su 5

Snel, duidelijk, vriendelijk én een mooie opdracht!

Ik heb erg prettig contact gehad met Daan van Jellow. Snelle communicatie, duidelijk, vriendelijk en uiteindelijk een erg leuke opdracht gekregen. Een aanrader!

31 luglio 2024

Risposta di Jellow

Hoi J., Thanks voor je mooie review! Bij een volgende opdracht doen we dat graag dunnetjes over. Groet, Team Jellow

Valutata 5 stelle su 5

Een fijn tussen bedrijf met fijne…

Een fijn tussen bedrijf met fijne mensen mooie opdrachten en goede communicatie. Ik ben erg tevreden en hoop in de toekomst nog mooie opdrachten te mogen doen via dit bedrijf

2 agosto 2024

Hi Martijn,
Bedankt voor je mooie woorden, daar worden we enthousiast van! Ook bij toekomstige opdrachten helpen we je graag verder.
Groet, Team Jellow

Perfecte matchmaker

Getipt voor een leuke freelance project door Jellow. De week erop op gesprek bij de opdrachtgever. Ze waren, quote: “erg enthousiast” 🤩. 2 weken verder... Perfecte match!

Hoi Fried,
Goed te lezen dat je tevreden bent over Jellow en de manier waarop wij jou hebben ondersteund in jouw zoektocht. Graag doen we dat nog eens. Groet, Team Jellow

Valutata 5 stelle su 5

Een fantastisch platform om een mooie opdracht te scoren!

In mijn zoektocht naar een opdracht heeft Jellow mij fantastisch geholpen. Het was erg eenvoudig om een profiel aan te maken en daarna volgde het aanbod van potentiële en interessante opdrachten snel. De derde keer dat ik op een opdracht reageerde was het al raak. De komende maanden kan ik daarom weer lekker aan de slag met een mooie nieuwe opdracht!

Nadat de opdracht aan mij gegund werd ben ik ook goed geholpen en de medewerkers van Jellow stonden klaar voor al mijn vragen. Over een paar maanden begint mijn zoektocht naar een nieuwe opdracht weer hier.

Risposta di Jellow

Hoi Tim, Wat een waanzinnig mooi compliment! Geweldig om te lezen dat de samenwerking met Jellow goed is bevallen. Uiteraard staan we ook bij een volgende opdracht voor je klaar. Hartelijke groet Team Jellow

Valutata 5 stelle su 5

Een fijn bedrijf waar ik graag mee samenwerk als ZZP'er

Ik ben als interim ondersteuner nu 2 keer via Jellow aan een nieuwe opdracht gekomen. Bij DOCKR en de KNMP.

Ik vind vooral de diverse soort bedrijven zeer interessant en ik ben ook altijd blij dat ik opdrachten krijg binnen mijn zoekcriteria.

Het instellen van je profiel kost wat tijd, maar als deze goed staat dan hoef je er eigenlijk niets meer aan te doen behalve te updaten met je recente ervaring.

Ik hoop in de toekomst zeker weer opdrachten via jellow binnen te krijgen.

1 agosto 2024

Hoi Melissa,
Goed te horen dat je onze manier van werken als positief hebt ervaren. Dat is de service die we graag blijven leveren. Groet, Team Jellow

Goede ervaring!

Heldere site, snelle reactie, goede en snelle afhandeling van contract.

Hi Ilse,
Fijn dat jij als freelancer tevreden bent met Jellow. Een goede afhandeling is het halve werk.
Groet, Team Jellow

Valutata 4 stelle su 5

Snelle respons en vakkundige…

Snelle respons en vakkundige bemiddeling tussen opdrachtgever en nemer. Transparante communicatie omtrent facturatie en urenverantwoording.

Hoi Reg,
Top dat onze werkwijze en service jou bevalt. Hier zetten we ons elke dag weer voor in. Groet, Team Jellow

Valutata 5 stelle su 5

Jellow heeft een snelle communicatie

Jellow heeft een snelle communicatie, transparant en is actief in het benaderen van potentiële nieuwe opdrachtnemers. Ik kijk terug met een positieve blik naar het proces.

Hoi Soum,
Dit is waar we het voor doen: een prettige ervaring en goede samenwerking. Hartstikke tof dat je voor ons deze mooie review hebt geschreven. Groet, Team Jellow.

Valutata 5 stelle su 5

De opdrachten worden altijd adequaat…

De opdrachten worden altijd adequaat opgepakt en Jellow kan ons altijd heel snel ZZP'ers leveren!

Risposta di Jellow

Hoi Christian, Wat een mooi compliment. Wat fijn dat je onze inzet met vijf sterren beloont! Met veel plezier staan we ook bij toekomstige opdrachten voor je klaar! Groet, Team Jellow

Goed & snel contact

Goed & snel contact, werkt fijn. Daarbij is het ontvangen van mogelijke opdrachten goed geregeld, eenvoudig reageren.

Risposta di Jellow

Hoi Eelco, Top dat onze manier van werken jou zo goed bevalt. Daar doen we hard ons best voor! Groet, Team Jellow

Valutata 5 stelle su 5

Mooi platform met veel mooie…

Mooi platform met veel mooie opdrachten, maar vooral hele goede service van een leuk team!

Risposta di Jellow

Hoi Sander, Ontzettend bedankt voor jouw positieve review! Daar worden we blij van! Groeten van Team Jellow!

Betrouwbare en klantgerichte service

Ruime keuze aan opdrachten, heldere communicatie en afspraken worden nagekomen. Jellow biedt een betrouwbare en klantgerichte service die ik ten zeerste kan aanbevelen aan elke zzp’er.

Risposta di Jellow

Hoi Joke, Wat fijn dat je Jellow op deze manier ervaart. Daar doen we het natuurlijk voor! Groet, Team Jellow

Valutata 5 stelle su 5

Prettige bemiddeling door Jellow

Jellow heeft mij op een prettige manier begeleid naar een mooie opdracht bij een gemeente. Mijn contactpersoon Archana Bakker heeft gedurende het hele proces mij uitstekend op de hoogte gehouden van de voortgang. Een aanrader voor iedere ZZP-er.

15 maggio 2024

Risposta di Jellow

Hi Rienk, Geweldig om te horen dat jouw ervaring met Jellow zo positief is, daar doen we het natuurlijk voor! Groet, Team Jellow

Valutata 5 stelle su 5

Snelheid en juiste mensen!

Snelheid van handelen en het vinden van de juiste mensen ging enorm snel bij Jellow. Complimenten voor het team en een heel groot verschil met andere bemiddelaars.

14 giugno 2024

Risposta di Jellow

Hi Jacco, Super fijn om te horen dat we je snel hebben kunnen helpen bij het vinden van een geschikte freelancer! Bedankt voor de complimenten! Groet, Team Jellow

Valutata 5 stelle su 5

Hele fijne samenwerking met iedereen…

Hele fijne samenwerking met iedereen van Jellow. Schakelen snel, zijn vriendelijk en altijd bereid om je te helpen met het invullen van opdrachten. In het speciaal Archana, heel fijn persoon om mee samen te werken!

13 giugno 2024

Risposta di Jellow

Goedemorgen, Ontzettend bedankt voor jouw positieve review voor Jellow op Trustpilot! Daar worden we blij van! Ook wij ervaren het als en prettige samenwerking! Groeten van Team Jellow!

Fijne en snelle samenwerking

Binnen een week een topkandidaat gevonden voor een interim-functie. Het was fijn om snel te schakelen, een goede selectie van potentiële kandidaten te krijgen en dagelijks even contact te hebben over de voortgang.

26 aprile 2024

Risposta di Jellow

Hoi Frank, Wat fijn om te horen dat we jou zo snel hebben kunnen voorzien van geschikte kandidaten, daar doen we het natuurlijk voor. Bedankt voor jou positieve feedback! Groeten Team Jellow!

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più