Jekas Hund & Kat Recensioni

TrustScore 5 su 5

4,9

Scopri cosa dicono le persone

Valutata 5 stelle su 5

Vores 2 store Hankatte(brødre), Gøg & Gokke på henholdsvis 8 og 10kg. er meget glade for de to nye kradsestolper vi har købt, som reservedele til et af deres kradsemøbler. Det er altid en fornøjels... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Varen hurtig sendt bestilte den 7-9. . Ordren hurtig leveret.den 8-9 fik jeg varen Kan varmt anbefales til alle

Valutata 5 stelle su 5

Sjældent har jeg oplevet så god en service Godt nok gik første ordre lidt skævt, men det var helt min skyld. Ringede til dem og de var så behjælpelige både med str og at ordren kunne nå med her... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Fantastisk butik / hjemmeside. Har handlet her mange gang og vender altid tilbage for at købe deres naturlige kattelegetøj og kattens no 1 kradsetræ. (Som holder i FANTASTISK mange år men hvor man ka... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Negozio di animali
  2. Negozio di mangimi
  3. Negozio per animali

Scritti dall'azienda

Velkommen til en fantastisk verden bestående af moderne, funktionelle og geniale produkter til dine kæledyr. Vi har blandt andet specialiseret os i skræddersyede kradsetræer kat og kradsemiljøer, THOLO Trimmeborde, samt, hundefoder, kattefoder, hundeartikler og tilbehør til hund og kat. Vores verden begrænses dog ikke her, eftersom vi også udbyder fornuftige produkter til gnavere. Vi er et nordjysk firma med jordforbindelse og gennemsigtighed, der insisterer på at yde samme gode service på nettet, som vi gør i vores fysiske butik. Vores kernekompetence er at skabe et fantastisk liv for dine kæledyr – og vores spidskompetence er at vejlede dig i den selvsamme retning. Vores loyale kunder vælger os hver gang netop på grund af dette – skal du ikke være den næste Bag Team jekas er! Velkommen til Jekas Hund og Kat se et fantastisk univers bestående af moderne, funktionelle og geniale produkter til dine kæledyr. Vi har blandt andet specialiseret os i skræddersyede kradsetræer og kradsemiljøer, THOLO Trimmeborde, samt, foder og tilbehør til Tilbehør Hund og Tilbehør Kat. Vores verden begrænses dog ikke her, eftersom vi også udbyder fornuftige produkter til Gnavere, Vi prioriterer service ligeså højt som vores produkter. Du er derfor sikret en kompetent rådgivning, således du får valgt det produkt, der passer dig. Vores sortiment består af bl.a. slidstærkt legetøj, lækre godbidder, Hunde- og Katte Senge, Hunde- og Katte Seler, Hundetegn, Kattetegn , transportkasser, foderskåle, kattebakker, kradsetræer og meget mere. Hos Jekashundogkat opdaterer vi løbende vores sortiment med nye og spændende produkter, der for alvor følger tidens trend. Nordjysk Firma Vi er et nordjysk firma med jordforbindelse og gennemsigtighed, der insisterer på at yde samme gode service på nettet, som vi gør i vores fysiske butik. Vores kerne kompetence er at skabe et fantastisk liv for dine kæledyr – og vores spidskompetence er at vejlede dig i den selv samme retning. Vores loyale kunder vælger os hver gang netop på grund af dette – skal du ikke være den næste På forhånd tak Team Jekas

Informazioni di contatto

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Non risultano inviti alla recensione recenti

Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 24 ore

Come questa azienda usa Trustpilot

Tutte le recensioni

60 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Fuldt tilfredsstillende

Fin sele til hunden og fin levering

22 gennaio 2024

Hej Birgit.
Tak for dine 5 flotte stjerner, de betyder meget for os i Team Jekas.
Vi ønsker dig en skøn weekend.
Hilsen Aleks og team Jekas.

Valutata 5 stelle su 5

Super og overskuelig hjemmeside med…

Super og overskuelig hjemmeside med gode tilbud og produkter. Hurtig levering. Og ikke mindst super rådgivning og vejledning i telefonen

17 gennaio 2024

Hej Villy.
1000 tak for din anmeldelse. 🙏🏼
Vi er glad for du har haft en god oplevelse ved os, det betyder meget for os at vi lever en god service hver gang.

Hurtig og god service

17 gennaio 2024

Hej Kate.
1000 tak for din anmeldelse. 🙏🏼
Vi er glade for du har haft en god oplevelse ved os, og håber at kunne sende dig nogle varer igen.
Hilsen Aleks og team Jekas.

Valutata 5 stelle su 5

Gode varer og hurtig levering

18 gennaio 2024

Hej Klaus.
Team Jekas takker 🙏🏼 for din fine anmeldelse, og er glade for du har haft en god oplevelse ved os.

Valutata 5 stelle su 5

Super hurtig levering og fin…

Super hurtig levering og fin kundeservice

Hej Anja.
Mange tak for din anmeldelse, vi er glade for du har haft en god oplevelse ved os. Det betyder meget for os vores kunder er tilfredse. 🙏🏼

Valutata 5 stelle su 5

Hurtig forsendelse og god kundeservice.

Hurtig forsendelse og god kundeservice.
Kan godt anbefale Jekas.

4 gennaio 2024

Hej Henriette.
1000 tak for din fine anmeldelse. 🙏🏼 Det betyder meget for os i team Jekas, vi har en god Kundeservice.

Valutata 5 stelle su 5

Alt forløb som det skulle

Produkt præcis som beskrevet og hurtig levering.

Hej Solvej.
Tak for din fine anmeldelse, det sætter vi meget pris på 🙏🏼. Vi er glade for at du oplever at vores produkt lever op til beskrivelsen på hjemmesiden og hurtig service.

Valutata 5 stelle su 5

Varen som forventet og god kundeservice

Bestilte en hundeseng til stor hund med memoryskum. Fin hjemmeside og nem betaling. Der gik kludder fra GLS' side grundet en manglende skanning af pakken, så jeg fik ikke besked om, at den var ankommet til posthuset. Ringede til kundeservice og lynhurtigt blev pakken lokaliseret. Rigtig fin kundeservice og ville helt sikkert handle der igen.

10 gennaio 2024

Hej Janne. Team Jekas takker for den fine anmeldelse.🙏🏼
Vi er glad for din hundeseng blev fundet.
Hilsen Aleks og resten af Team Jekas.

Valutata 5 stelle su 5

Deres service er altid i top

Deres service er altid i top . De råder og vejleder i alt . Hvis en vare er udsolgt. Så tager de sig tid til at ringe en op .

8 gennaio 2024

Hej Karina
Team Jekas 🙏🏼Takker mange gange for din fine anmeldelse. Og det glæder os du kan lide vores service.

Valutata 5 stelle su 5

Kanon hurtigt afsted og alt som…

Kanon hurtigt afsted og alt som forventede 👍 det bliver ikke sidste gang 👍

Hej Tine
Team Jekas 🙏🏼 Takker mange gange for din anmeldelse og roser. Vi glæder os til næste handel 🤓

God oplevelse.

God oplevelse.
Ofte opdateret om min pakkes destination samt hurtig levering trods det voldsomme snevejr.
Varene var gode og brugbare som beskrevet på hjemmesiden.

5 gennaio 2024

Kære Simone
Team Jekas 🙏🏼 Takker for dine pote dask og dine roser. Både vores fragt mænd og vi gør vores bedste, og vejret giver udfordringer nogle steder. Vi ønsker dig en dejlig dag.

Valutata 5 stelle su 5

Jeg handler hos Jekas hund og kat!

Mange gode varer til rimelige priser. Bestemt ikke sidste gang, jeg handler der. Kan anbefales!

17 dicembre 2023

Hej Jette
Team Jekas 🙏🏼 Takker for dine pote dask og roser🤓 Du skal vide det glæder alle i jekas familien.
Godt Nytår til dig og dine kære
Jon, Aleks og resten af Team Jekas

Valutata 5 stelle su 5

Jeg købte det rigtige krattetræ til min…

Jeg købte det rigtige krattetræ til min kat. Aleks gav mig god support, så det kunne sættes op rigtigt, trods lidt forhindringer med for højt til loftet!
Min kat elsker sit nye krattetræ og sofaen bliver nu skånet til stor glæde for mig.
Tak til Aleks og Jekas hund og Kat

12 dicembre 2023

Kære Lise
Team Jekas 🙏🏼 Tak for dine pote dask, det er super dejligt du kunne lide support. Det er dejligt at både katten og du elsker det nye kradsetræ.
Du ønskes en Glædelig Jul.
Aleks og resten af Team Jekas

Valutata 5 stelle su 5

Super dejlig service og rigtig gode…

Super dejlig service og rigtig gode produkter 👍🏻👍🏻

11 dicembre 2023

Hej Klaus
Team Jekas 🙏🏼 Takker mange gange for dine pote dask og roser. Du skal vide det hele vores Team.
Jon og resten af Team Jekas

Helt igennem fantastisk service

Helt igennem fantastisk service, og hurtig levering. Tak fordi i speedede leveringen op, og ringede da der var en vare i ikke havde.
Glæder mig allerede til næste gang jeg skal handle ved jer.

13 dicembre 2023

Hej Brian
Team Jekas 🙏🏼 Takker mange gange for dine flotte pote dask og dine roser. Service er den grund sten for og og vi vil gerne gøre det ligeså godt som stod du i vores fysiske butik.
Vi ønsker dig en god dag

5 flotte stjerner til jer

5 flotte stjerner til jer for en fantastisk service. Jeg er glad og handler bestemt hos jer igen :)

12 dicembre 2023

Hej Birgit
Team Jekas 🙏🏼 Takker mange gange for dine pote dask og roser. Vi glæder os til næste handel.
Hilsen Aleks og resten afTeam Jekas

Alt godt

Gode produkter, i god kvalitet. Kundeservicen var faktastisk, lyn hurtige til at svarer og meget behjælpelige. Ikke sidste gang jeg handler hos jer :)

6 dicembre 2023

Hej Therese
Team Jekas 🎁 Takker mange gange for dine pote dask og roser. Vi glæder os til næste handel.

Valutata 5 stelle su 5

Bestilt en kæmpe luksus pude TIL vaps…

Bestilt en kæmpe luksus pude TIL vaps om eftermiddagen, og vupti dage efter var den her... Til kæmpe glæde.. Super hurtige og virkelig søde og venlige at være i kontakt med.. 100% anbefales

1 dicembre 2023

Kære Mica
Team Jekas 🙏🏼 for pote dask og roser. Puderne vildt lækre og til en ualmindelig skarp pris 🐕‍🦺 Dejligt vapsen er glad for den.
Aleks og resten af Team Jekas

Hurtig levering. Super webshop

16 novembre 2023

Kære Hanne og Henrik
Team Jekas 🙏🏼 Takker mange gange for jeres pote dask og roser ❤️ og vi glæder os til næste gang.

Hvor er det dejligt, at i har været tilfreds med handlen hos os! Vi smiler altid når vi læser anmeldelser som din og det betyder rigtig meget for os. Glade og tilfredse kunder er det vigtigste!

Come funziona Trustpilot

Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più