Jekas Hund & Kat Recensioni

TrustScore 5 su 5

4,9

Scopri cosa dicono le persone

Valutata 5 stelle su 5

Vores 2 store Hankatte(brødre), Gøg & Gokke på henholdsvis 8 og 10kg. er meget glade for de to nye kradsestolper vi har købt, som reservedele til et af deres kradsemøbler. Det er altid en fornøjels... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Varen hurtig sendt bestilte den 7-9. . Ordren hurtig leveret.den 8-9 fik jeg varen Kan varmt anbefales til alle

Valutata 5 stelle su 5

Sjældent har jeg oplevet så god en service Godt nok gik første ordre lidt skævt, men det var helt min skyld. Ringede til dem og de var så behjælpelige både med str og at ordren kunne nå med her... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Fantastisk butik / hjemmeside. Har handlet her mange gang og vender altid tilbage for at købe deres naturlige kattelegetøj og kattens no 1 kradsetræ. (Som holder i FANTASTISK mange år men hvor man ka... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Negozio di animali
  2. Negozio di mangimi
  3. Negozio per animali

Scritti dall'azienda

Velkommen til en fantastisk verden bestående af moderne, funktionelle og geniale produkter til dine kæledyr. Vi har blandt andet specialiseret os i skræddersyede kradsetræer kat og kradsemiljøer, THOLO Trimmeborde, samt, hundefoder, kattefoder, hundeartikler og tilbehør til hund og kat. Vores verden begrænses dog ikke her, eftersom vi også udbyder fornuftige produkter til gnavere. Vi er et nordjysk firma med jordforbindelse og gennemsigtighed, der insisterer på at yde samme gode service på nettet, som vi gør i vores fysiske butik. Vores kernekompetence er at skabe et fantastisk liv for dine kæledyr – og vores spidskompetence er at vejlede dig i den selvsamme retning. Vores loyale kunder vælger os hver gang netop på grund af dette – skal du ikke være den næste Bag Team jekas er! Velkommen til Jekas Hund og Kat se et fantastisk univers bestående af moderne, funktionelle og geniale produkter til dine kæledyr. Vi har blandt andet specialiseret os i skræddersyede kradsetræer og kradsemiljøer, THOLO Trimmeborde, samt, foder og tilbehør til Tilbehør Hund og Tilbehør Kat. Vores verden begrænses dog ikke her, eftersom vi også udbyder fornuftige produkter til Gnavere, Vi prioriterer service ligeså højt som vores produkter. Du er derfor sikret en kompetent rådgivning, således du får valgt det produkt, der passer dig. Vores sortiment består af bl.a. slidstærkt legetøj, lækre godbidder, Hunde- og Katte Senge, Hunde- og Katte Seler, Hundetegn, Kattetegn , transportkasser, foderskåle, kattebakker, kradsetræer og meget mere. Hos Jekashundogkat opdaterer vi løbende vores sortiment med nye og spændende produkter, der for alvor følger tidens trend. Nordjysk Firma Vi er et nordjysk firma med jordforbindelse og gennemsigtighed, der insisterer på at yde samme gode service på nettet, som vi gør i vores fysiske butik. Vores kerne kompetence er at skabe et fantastisk liv for dine kæledyr – og vores spidskompetence er at vejlede dig i den selv samme retning. Vores loyale kunder vælger os hver gang netop på grund af dette – skal du ikke være den næste På forhånd tak Team Jekas

Informazioni di contatto

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Non risultano inviti alla recensione recenti

Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 24 ore

Come questa azienda usa Trustpilot

Tutte le recensioni

60 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Valutata 5 stelle su 5

Nemt at bestille og hurtigt levering.

3 febbraio 2026

Hej Clausen
Vi siger mange mange tak for de 5 flotte stjerner.
Det betyder meget for os, at du har oplevet at det er nemt at shoppe på vores side, samt varen er kommet hurtigt og sikkert frem til dig.
De bedste Hilsen fra Aleks, Tanja Og hele Team Jekas.

Altid gode produkter

Altid gode produkter, jeg har jordens mest “kedelige” kat når det gælder legetøj, men bolsjer fra jer er det store hit og nu en kaninfod, Gus var helt ligeglad med bolsjerne der ankom - dagen efter jeg havde bestilt, ja så hurtige er Jekas - men gik i stedet efter kaninfoden, Gus har leget og kastet rundt med den i lang tid nu og han er ikke færdig, tak for jeres altid gode produkter og jeres ekstrem gode service, Gus sender pote-kys

10 febbraio 2026

Hej Hanne
Vi siger 1000 tak for din flotte anmeldelse og rosende ord. 😊Det varmer meget hos os alle. Vi er så glade for Gus kunne lide hans nye legetøj.
De bedste Hilsen Aleks, Tanja og Team Jekas.

kan kun anbefale

god vare-god pris-hurtig levering

23 gennaio 2026

Hej Christian
Vi siger mange tak for dine 5 flotte stjerner og den flotte anmeldelse.
Det varmer ved os.
Hilsen Aleks og Tanja samt resten af Team Jekas.

Billigt...

Billigt...
og lynhurtig forsendelse....

7 gennaio 2026

Hej Jan
1000 tak for de 5 flotte stjerner, og de flotte ord. 😊🙏
Vi er glade for du kan lige vores produkter, og priser. Vi håber du får lyst til at kigge forbi hjemmesiden igen en anden gang.
Hilsen Aleks, Tanja og Team Jekas.

God behandling

Nem at bestille og hurtig behandling og afsendelse af varen

5 gennaio 2026

Hej Marianne.
VI siger mange tak for de 5 flotte stjerner. Det betyder meget for os, det er nemt for jer at bestille på vores hjemmeside. Vi håber du er glad for de modtaget vare. God weekend hilsen Aleks, Tanja og Team Jekas.

Fra Jylland til Sjælland på 1 døgn 😁

Fra Jylland til Sjælland på 1 døgn 😁
Næst efter det virker frost fri på vores labradoodel… så nu er både hund og ejere glade 🫶

8 gennaio 2026

Hej Gert
Tak for din flotte anmeldelse. Vi er glade for du har oplevet en hurtig levering 😁
Det betyder meget for os.
Vi håber også det du hat modtaget lever fuldt ud op til dine forventninger.
God weekend Hilsen Aleks, Tanja og Team Jekas.

Valutata 5 stelle su 5

Hurtig levering, og den bedste pris!

2 gennaio 2026

Hejsa ☺️🐾
Tak for den flotte anmeldelse , vi er glade for du har oplevet god service og hurtig levering.
Vi håber at se dig igen en anden gang.
Hilsen Aleks, Tanja og Team Jekas

Valutata 5 stelle su 5

Varen lever fuldt ud op til…

Varen lever fuldt ud op til forventningerne - og lynhurtig levering

19 dicembre 2025

Hej Susanne.
Vi siger mange mange tak for din flotte anmeldelse, og 5 flotte stjerner. Vi er glade for du synes godt om din varen og har oplevet en god service.
Vi vil ønske dig og din familien en glædelig jul og et godt Nytår.

Nemt og hurtigt

Det er nemt at finde de produkter som jeg skal bruge. Der er et godt udvalg af sunde og naturlige snacks og legetøj til Kattene. De pakker og sender altid hurtigt og uden problemer.

5 dicembre 2025

Hej Britta
Vi siger 1000 tak for din flotte anmeldelse her på trustpilot, det betyder meget for os. Vi siger tak for du støtter os og håber at se dig igen i 2026. Kan du og din familie have en glædelig jul og et godt nytår. Hilsen Aleks og Team Jekas.

Valutata 5 stelle su 5

Hurtig levering og nem returnering

Hurtig levering og nem returnering, da jakken ikke passede.

10 dicembre 2025

Hej Rikke
Vi siger 1000 tak for den fine anmeldelse, og de 5 flotte stjerner.
Dejligt du kan lide vores service, og øv jakken ikke passede.
Vi håber du kan bruge den i en anden størrelse.
Hilsen Aleks Team Jekas.

Hurtig levering 👏🏻

12 novembre 2025

Hej Helle.
Vi siger mange tak for den fine anmeldelse. Vi håber du kunne bruge det du modtog og at kvaliteten lever op til forventningerne.

Valutata 4 stelle su 5

TAK HERFRA 😃

Selv om, der var et lille start problem, så blev det efter kort tid, og et par mails løst på bedste vis, og min ordre blev herefter afsendt, og modtaget 2 dage efter.
Jeg håber nu, at min kurv står "i nul", så jeg kan handle snart igen 😉👍

10 novembre 2025

Hej Mikkeline
Vi siger tak for dine flotte stjerner, og det betyder meget for os at du har haft en god oplevelse og klar til at handle ved os igen.

Godt katte mad

Alt i høj grad 🫶

10 novembre 2025

Hej Edith
Vi siger fra hele team Jekas 1000 tak for dine 5 flotte stjerner. Det varmer, tak.
Hilsen Aleks

Anbefaler 🤎

Fantastisk butik / hjemmeside.
Har handlet her mange gang og vender altid tilbage for at købe deres naturlige kattelegetøj og kattens no 1 kradsetræ. (Som holder i FANTASTISK mange år men hvor man kan udskifte enkelte dele som bliver mest slidt- og bygge sit eget kradsemiljø hvor kun fantasien sætter grænser 🤎 Tak det er dejligt altid at vide hvor man skal købe sine vare og KAN få sine vare til min Mainecoon)

27 ottobre 2025

Hej Minau
Tak for den flotte anmeldelse og de 5 flotte stjerner. Vi er glade for du kan lide vores udvalg og kvalitet 😊. Vi glæder os til vi igen kan sende dig skønne ting til din kat.
Hilsen Aleks Team Jekas.

Valutata 5 stelle su 5

Hurtig levering og pænt brev

Hurtig levering og pænt brev, blev helt varm om hjertet da jeg modtog min pakke.
Vil absolut handle der igen!

11 settembre 2025

Hej Jonas. 😊
Vi siger 1000 tak for de 5 flotter stjerner. Vi er meget glade for du gerne vil vende tilbage og vi glæder os til vi igen kan sende dig skønne ting.

Come funziona Trustpilot

Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più