Jeanettereinhardt Recensioni

TrustScore 5 su 5

4,9

Så sluttede 6 måneder med dig ved min side. ❤️ Jeg har været vild med dit mix-and-match-system, men udover det har det været en kæmpe hjælp at få madro og komme væk fra at spise på mine følelser.... Leggi di più

Perfekt forløb over 3 måneder med Jeanette Reinhardt som personlig coach og kost vejleder. Vægttab og meget bedre fysiske form samt muligheden trods alt for en glas eller to rødvin bare man følge... Leggi di più

Kæmpe stor anbefaling. Jeanette er virkelig dygtig til at hjælpe med tankerne bag et stabilt og vedvarende vægttab. Give gode brugbare råd og vejledning. Samtidig er hendes opskrifter virkelig lækre.... Leggi di più

Jeanette er virkelig dygtig og empatisk. Der er aldrig en løftet pegefinger og hun guider ud fra dine behov. Hun lytter og er hurtig til at fange, hvad man har behov for. Ingen kalorietælling eller... Leggi di più

1. Servizio di perdita peso
  2. Corsi di fitness
  3. Personal trainer
  4. Programma di attività fisica
  5. Personal trainer per donne

Certificeret personlig træner og kostvejleder og uddannet kok. Jeg skaber sundhed for livsnyderen og hjælper mænd og kvinder til et sundere og mere aktivt liv igennem god mad i rette mængder og bevægelse.

Eccellente

TrustScore 5 su 5

Non risultano inviti alla recensione recenti

Tutte le recensioni

16 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Mix and match FANTASTISK 🤩🤩

Jeanette mix and match er simpelthen det bedste jeg har oplevet. Det er nemt og familievenligt, uden at det går ud over der skal vejes mad af inden tilberedning af maden til hele familien 🤩 Kan spise alt som resten af familien spiser, samt hurtigt lærer portionsstr at kende der matcher mit mål med vægttab.
For mig var det lige så meget at få styr på mine tanker og finde en bedre måde at tale til mig selv og min krop på der var vigtigt, og som har været med til jeg har et bedre overskud og føler mig bedre tilpas i min krop og med mit eget spejlbillede. Jeanette er god til at sende tjek op og gode motivationsvideoer, samt altid er der for at lytte når det er svært og træls.
Stort stor ros til Jeanette og til hendes mix and match 🤩🤩🤩

6 aprile 2022

Et godt match

Hvis man endelig vil igang med et vægttab eller lignende, så kan jeg KLART anbefale Jeanette! Hun kører med det helt igennem geniale koncept, hvor du netop ikke føler du skal spare på noget. Alt handler om mængder 😍 Jeg er snart færdig hos Jeanette, og hun har været helt igennem god og støttende! Hun sørger virkelig for man føler sig god nok igennem hele forløbet. Hun hepper virkelig på en. Jeg har ikke andet end rosende ord at sige om hende og hendes mega Nice koncept! Elsker hendes motiverende dybdegående videoer😁

5 aprile 2022

God og nærværende vejledning!

Mit forløb ved Jeanette er næsten kun lige begyndt, men jeg elsker det!💗 Hun er der altid og er altid støttende og motiverende.
De ugentlige målinger opfølges med en video, hvor der bliver gået i dybden med hvad man har opdateret, hvilket er mega dejligt☺️
Man får også nogle gode videoer og opgaver, som jeg i hvert fald synes hjælper mig.
Alt i alt kæmpe anbefaling! Fra en der selv havde det svært med at tage steppet, men gjorde det alligevel - hvor Jeanette bare var klar til at gribe mig🤩

24 marzo 2022

Kæmpe anbefaling herfra!!

Kæmpe anbefaling til at starte et forløb hos Jeanette.
Jeg skal til at afslutte mit forløb og det gør mig egentlig trist at det skal til at slutte.

Jeg besluttede at starte hos Jeanette tilbage i November fordi jeg kunne mærke jeg var ikke længere var den bedste version af mig selv, jeg havde taget på og havde fået nogle mindre gode spisevaner og havde meget lidt energi.
Jeanette var så nem at snakke med og hun forstod mig og mine behov fra dag 1. Mit største mål var at blive mere tilpas i min egen krop og få en fast træningsrytme igen.

Jeanettes måde at tilgå kost, motion og velvære på var helt nyt for mig og jeg har lært så meget af det og har fået en helt ny og bedre forståelse af det nu. Hendes koncept mix and match er et kanon godt værktøj til at få en fornemmelse af de mængder som passer til en og hun kommer med god inspiration som har gjort at jeg undervejs har følt mig fri i mit valg af mad og jeg har fået et helt nyt perspektiv på hvad det vil sige at få en holdbar livsstil som jeg virkelig holder af.

Jeanette har været en decideret solstråle i min hverdag de sidste måneder og på trods af jul, corona og personlige udfordringer har hun gjort alting let og overskueligt! Hun er en inspiration og motivation.

Jeg føler endelig jeg forstår hvad det vil sige at leve en balanceret livsstil som er aktiv, indeholder god mad, chokolade og rødvin alt sammen takket være Jeanette.

Resultaterne er fantastiske, jeg føler mig tilpas i min krop, jeg har fået nogle rigtig gode rutiner med mad og træning, jeg er kommet i bedre form både fysisk og mentalt og mit tøj sidder bedre.

Bedste beslutning jeg har taget var at starte i forløb hos Jeanette - ingen tvivl om det!!

15 marzo 2022

Den største og varmeste anbefaling herfra!

Jeg har netop afsluttet forløb efter 6 måneder og kan varmt anbefale Jeanette!

Inden jeg startede mit forløb hos Jeanette, havde jeg længe ønsket at tabe mig og ændre min livsstil og havde prøvet alle mulige former for strikse kurer og vægttabsforløb, som kun resulterede i yoyovægt og som ikke gjorde mig mentalt glad, fordi alt var så restriktivt.

Endelig tog jeg mig sammen til at kontakte Jeanette. Vi fik en uforpligtende samtale over telefonen og jeg besluttede at starte et forløb hos Jeanette og starte min livsstilsændring samt et nyt kapitel i mit liv.

Jeg havde et ønske om at ændre min livsstil, mine madvaner, mit forhold til krop og kost og generelt ønskede jeg at ændre mit lidt kropsnegative mindset - til en mere positivt tilgang til min egen krop, så jeg kunne føle mig tilpas i min egen krop.

Jeanette har hjulpet mig enormt meget i forhold til mindset, motivation, gode vaner og at gøre op med “alt eller intet” tankegangen. Jeg har gjort mig bekendtskaber med Jeanettes eget koncept - kaldet Mix and Match, som fungerer sådan, at jeg har kunne spise lige præcis de retter og madvarer som jeg ønskede og Jeanette har lavet super lækre opskrifter og plan for hvordan jeg kunne opnå mit vægttab uden at skulle leve restriktivt og at nogle madvarer skulle være forbudte, men kun ved at holde min kaloriebudget, har jeg kunne tilpasse maden til lige netop de mængder min krop har brug for.

Det har givet mig en enormt stor hverdagsglæde i de 6 måneder at Jeanette har været der 100 % for mig og støttet mig hvor jeg ikke helt selv kunne klare tingene - af hjertet tak for dit arbejde og din indsats på mig Jeanette - de varmeste tanker til dig og den varmeste anbefaling herfra!

10 marzo 2022

Hun er en fantastisk træner

Hun er en fantastisk træner er meget nærværende og er god til at lære fra sig og køre en hårdt, så der kommer gode resultater.
Kan varmt anbefale hende til andre.
Så skynd jer at kontakte hende I vil bestemt ikke fortryde det hun er pengene værd.

10 marzo 2022

Jeg sender min varmeste anbefaling…

Jeg sender min varmeste anbefaling afsted omkring mit forløb hos Jeanette!
Jeanette forstår at tage begrebet “vægttab” ned på et helt almindeligt niveau hvor alle kan være med og man ikke behøver ændre hele ens hverdag for at opnå gode resultater.
Hun er evig optimist og kommer altid med en kæmpe opbakning!
Jeanette hjælper en med at tænke på en ny måde omkring vægttab og gør det så det passer ind i hvilken som helst hverdag, både med og uden børn osv. 💪🏻💪🏻

9 marzo 2022

Min varmeste anbefaling til Jeanette

Min varmeste anbefaling til dig, der vil ændre din livsstil!
Jeg har været i gang med et forløb hos jeanette i 6 måneder. Og selvom det lige er afsluttet, har jeg besluttet at fortsætte med Jeanette på sidelinjen lidt endnu.
Inden jeg gik i gang med forløbet hos Jeanette tænkte jeg, at det var ret mange penge at bruge pr måned for en coach. Men hvis nogen spørger mig i dag om det var pengene værd, så er jeg ikke i tvivl. For det er en billig pris for en livsstilsændring, der har gjort mig gladere, slankere og meget mere fit. Især de første tre måneder var vigtige i forhold til at få mig ind i de gode vaner og tankemønstre i forhold til kost og træning. Nu føler jeg, at jeg er der - og jeg kan slet ikke forestille mig en uge uden mine 3 ugentlige træninger og mere kalorielette kost - det er fedt!! Og det vildeste af der hele er, at jeg sjældent har følt mig “på kur”, jeg har ikke været sulten hele dagen og har også haft plads til både alkohol og søde sager.
Jeg elsker mine ugentlige check-in med jeanette. Især de uger, hvor det ikke bare kører som jeg ønsker - der er hun en kæmpe støtte! Når jeg skriver til hende udenfor den ugentlige check in svarer hun også hurtigt.
Jeg har forresten også i perioder trænet hos jeanette - og det er SUPER fedt. Styrketræning pumpet med energi og glæde!!
Så min varmeste anbefaling. Kom i gang nu - du vil ikke fortryde det! :-)

8 marzo 2022

Den varmeste anbefaling

Jeg kan på det varmeste anbefale Jeanette. Jeg har været på en længere rejse med hende ved min side. Vi har arbejdet med mit mind sæt, på de små skidt og på processen det er når man skal tabe sig / ændre livsstil.
Jeanette, er ærlig og troværdig - og så meget en der står bag ved hele vejen, men hun sætter også sig selv i spil hvilket fornemmelsen af forståelse og medspiller. Først troede jeg mig mål var et bestmt antal kg - men nu ved jeg, at mit mål ER at kunne træffe de gode valg, acceptere at nogle uger kan spænde ben, at vægten står stille men at jeg forbliver i processen. Det er trist at give slip nu - men omvendt så er jeg klar, og måske endda sundt for mig at flyve selv. For 2 mdr siden, forlængede jeg min tid ved Jeanette og det var SÅ godt givet ud. Jeg mærker en anden ro i mig nu….. jeg håber at alle der vil begynde en metal rejse - ændre sin livsstil - have et boost…. Booker Jeanette!
Ønsker Jeanette alt det bedste

9 febbraio 2022

10 kg tabt på 3 måneder

10 kg. på 3 måneder. Et vægttab gennemført, stort set uden træning (et par gåture) og uden resten af familien opdagede min kur var begyndt. Med Jeanettes mix & match handler det nemlig ikke om kostplaner. Det handler om, at spise det samme som alle de andre. Bare kun tilpas. Det hele forløb online - men Jeanettes fremsendte videoer gennem forløbet holdt modet oppe. Det hele er afsluttet med en ny mix & matchplan over hvad jeg kan indtage af kalorier, for at holde min nuværende vægt. Tilbage er blot at sige tusind tak til Jeanette. Ja, og så få købt nyt tøj, et par størrelser mindre…

2 febbraio 2022

Kæmpe anbefaling herfra

Jeanette er så skide dygtig til sit arbejde. Hun formår at lave spændende træningsprogrammer, være mega motiverende og super forstående! Jeg er online klient og er simpelthen så fan af at kunne spise den mad, som jeg altid har spist, men i den rigtige mængde vha. Jeanettes eget koncept, mix and match, nemmere bliver det ikke. Jeg er nu en måned inde i mit forløb og der er allerede resultater, som jeg er super stolt af. Har selvfølgelig selv gjort arbejdet, men Jeanette har givet mig alle de rigtige redskaber til det, og hold nu op, hvor er jeg glad for, at jeg valgte Jeanette som online coach!!

1 febbraio 2022

Et valg, som ingen vil fortryde!

Jeg var så heldig at vinde et 4-måneders forløb ved Jeanette. Og hold nu op, hvor er jeg utrolig glad for, at jeg vandt det! Jeg har været ved flere forskellige coach og andre ting, for at ændre min livsstil. Jeanette er den første, der har vist mig en vej, som jeg ikke er i tvivl om, vil ændre mit liv og livsstil fremadrettet! Hun arbejder ikke med kostplaner eller med “forbudte” madvarer. Hun forholder sig til, hvordan et vægttab vil fortsætte fremadrettet. Det hele bliver ikke betragtet som en kur, men en livsstilsændring. Hun lærer hvilke redskaber, man skal bruge fremadrettet, så den ændrede livsstil vedvarer. Hun sender så mange motiverende videoer, som giver et ekstra boost til motivationen. Jeanette kan varmt anbefales! Det er en rejse, som ingen vil fortryde, at de valgte at tage med på!

1 febbraio 2022

Jeanette er en helt fantastisk coach

Jeanette er en helt fantastisk coach, som støtter og hepper hele vejen igennem. Jeg har prøvet flere vægt tab, men er aldrig lykkes før nu. Her er det ikke kun vægttab men en helt ny indstilling til madvaner. Når man føler, at man fejler er Jeanette hurtigt til at bakke en op og give en masse gode råd.
Jeanette giver en masse nyttige råd, og på en eller anden måde giver Jeanette også en form for ro omkring det med at tabe sig.
Jeanette får mine varmeste anbefaling, hun er en som tager kærligt hånd om sine klienter.

31 gennaio 2022

Jeg kan varmt anbefale Jeanette som…

Jeg kan varmt anbefale Jeanette som personlig træner, hendes træninger var sjove og motiverende. Samtidig med de var udfordrende. Jeanette er god til at se hele mennesket bag og forstå og hermed se evt. problemstillinger/udfordinger/dårlige vaner som har en indflydelse på hele mindsettet omkring træning/kost. De bedste anbefalinger herfra.

31 dicembre 2021

Verdens bedste coach..

Jeg har haft glæden af at være under Jeanette's vinger i 3 måneder, efter et stort vægttab på 43 kg på egen hånd.. Jeg skulle ikke tabe mig mere, men jeg skulle have en masse redskaber til IKKE at være styret af min badevægt og køkkenvægt, jeg har vejet mig én gang om ugen, og blev hurtigt frusteret over hvis vægten ikke rykkede sig, og jeg havde tracket alt min mad! MEN det har Jeanette virkelig hjulpet mig med, at elske den person som ser sig selv i spejlet hver morgen, hun har fået en indre madro frem i mig, gemt min badevægt og køkkenvægt væk, og tracker ikke min mad mere, hun har lært mig at spise efter lyst/behov, hvilket bare gøre det så nemt, og at der ikke er noget der er "forbudt".. Så derfor kan jeg kun anbefale Jeanette, om du enten ønsker et vægttab, eller bare som mig, hvordan holder jeg min vægt, og bliver glad for det man ser i spejlet, og ikke mindst MADRO.. :-)

3 dicembre 2021

Når træning er en leg!

Det har været fantastisk at være en del af Jeanettes bootcamp, hvor træningen krydres med hygge, god stemning og social samværd. Jeanette tager altid imod med et stort smil, og har en afslappet aura, der kan få en til at falde ned og være tilpas selv efter en lang og kaotisk dag på job. Ikke én eneste gang blev jeg ramt af tanken “orker jeg træning i dag? Det regner jo også uden for, og der er koldt”, for det var simpelthen en leg og ren fornøjelse af være med. Kæmpe skud ud her fra!

3 dicembre 2021

ENDELIG TRÆNING DER VIRKER

Jeg kan på det varmeste anbefale Jeanette♥️ Hun går til personen og træningen på en meget positiv, alsidig, professionel og motiverende måde. Hun rummer alle slags mennesker og alles humør.
Jeg er til enhver træning hos hende gået glad, lettet og veltilpas hjem💪😊 Jeg glæder mig meget til at fortsætte på næste forløb 🤗😘

30 novembre 2021

Godt forløb til mit “børnefamilie” liv

Mix&Match fungerede godt i mit “børnefamilie” livet
Det har været en god oplevelse at have et forløb ved Jeanette. Jeg oplevede mig lyttet til og forstået. Hendes koncept mix and match er let til tilgå og fungerede super i mit “børnefamilie liv”. Jeg oplevede det som et godt redskab, også at vende tilbage til, når jeg følte mine “gamle” vaner bankede på.
Alt i alt et dejligt forløb hos Jeanette.

29 ottobre 2021

Positiv, super trænings og livsglæde-coach

Ja jeg har ændret livsstil til livsglæde ;) For det er hvad man får efter et forløb med Jeanette.

På min arbejdsplads blev Jeanette en mulighed, både som en aktivitet os kollegaer imellem med mere sammenhold, men også en mulighed for at få bugt med de ekstra kontor-kilo der var sneget ind på livet.
Jeg mødte Jeanette med mine klare fordomme, efter andre forløb med vægttab. Træning er kedeligt / Mad er kun kaninfoder / Rødvin er no-go.

Der gik ikke mange minutter fra det første møde, til mine fordomme blev gjort til skamme, for træningen var alt andet end kedelig, maden er super lækker (selvom man ikke er kok, kan en opskrift nemt følges fra Jeanette) og JA der var selvfølgelig plads det det glas rødvin/drink som normalt hører til en god bøf.
Det handler om valg, så spiser jeg ikke den samme mængde sovs længere er der ikke er samme mængde kød, men med smagen i højsæde giver kvalitet fremfor kvantitet en helt ny betydning i mit liv.

Jeanette får mine varmeste anbefalinger, hun er super motiverende og diktere ikke bare, men får træningen til at virke som en leg, hvor det ikke er en pligt, men fordi der kommer så meget godt ud af træningen !
Jeanette har et helt fantastiks væsen som med sit gode humør smitter af og selvom jeg var ømmere end jeg længe havde været, var jeg også gladere.

Jeg har efter endt forløb både meget mere energi og velvære i min krop, noget jeg kun har drømt om, men med Jeanettes hjælp, også opnået.
At mine tal så også ser flotte ud med langt lavere fedprocent og flere muskler, det er bare en bonus, for jeg er glad for min krop nu <3

19 ottobre 2021