Uitstekend werk
Jeroen is een vakman. Zeer fijne communicatie. Denkt mee en levert prima werk.
JB Projectservice, een jong eerlijk bedrijf welke ervaren is in de elektrotechniek, maar hiernaast ook diverse andere zaken aanbied zoals kluswerkzaamheden. Een Bedrijf welke met u meedenkt en in oplossingen denkt.
Keizersweg, 33, 7121GN, Aalten, Paesi Bassi
Jeroen is een vakman. Zeer fijne communicatie. Denkt mee en levert prima werk.
Kundig en snel geholpen! Er kwam rook uit een stopcontact als we de oven gebruikten die op een ander stopcontact stond. Ondanks dat hij eerst zei sorry de oven niet gebruiken en ik kom van de week langs. Kwam hij dezelfde avond toch langs! En heeft er voor gezorgd dat er geen verdere schade of brand kon ontstaan en daarna een afspraak gemaakt om de boel te repareren! Super! Binnenkort komt hij weer langs om andere kleine /grotere dingen op te lossen!
Jeroen heeft een nieuwe meterkast aangelegd en nieuwe stopcontact punten en bedrading voor de nieuwe keuken gemaakt.
Jeroen is een vakman en denkt mee en ziet oplossingen.
Komt even langs na zijn werkdag om de klus in te schatten en geeft eerlijk advies.
Prettig en snel in contact via de app.
Alle door de aannemer aangelegde electra is afgemonteerd door JB Projectservice waarbij schakelaars, dimmers, sensoren en stopcontacten door JB Projectservice zijn aangeleverd. Deze zijn van een mooi design. Er is goed overleg mogelijk en er wordt met je meegedacht en uitgezocht. Een fijn bedrijf om zaken mee te doen.
Ik ben zeer tevreden over het eindresultaat van de meterkast. Jeroen, is zeer vriendelijke en net jonge man die echt wel kennis van zijn vak heeft. Een echte aanrader dus!
Jeroen is een hele bekwame en harde werker. Heeft veel ervaring en helpt waar hij kan. Super service. Een echte aanrader voor je elektrische uitdagingen.
Fantastische service, Jeroen werkt snel en nauwkeurig.
Zeer aan te raden!
Aardige en goede vakman die een nieuwe groepenkast bij ons geplaatst heeft.
Jeroen heeft uitstekend werk geleverd.
- Afspraken zijn keurig na gekomen.
- Duidelijk in de communicatie.
- Weet op elke vraag wel het antwoord.
Ik kan niet anders zeggen dan bedankt voor de prettige samenwerking.
Afspraken zijn keurig nagekomen !
Voor een volgende klus maken we weer graag gebruik van de diensten van JP projectservice
Aardige jongeman, kundig en erg behulpzaam omtrent het beantwoorden van vragen.
Jeroen heeft goed werk geleverd op de uitbreiding van ons netwerk. Goed advies, komt zijn afspraken na en weet veel van zijn vak.
Wij hebben door JB Projectservice de TL-verlichting in onze bedrijfspanden laten vervangen door LED. Vooraf duidelijke offerte, elke dag netjes op tijd aanwezig, continu overleg over de uitvoering en voortgang, en zonder grote vertraging alles werkend opgeleverd. Wij kunnen JB Projectservice aan iedereen aanbevelen.
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.