Valutata 5 stelle su 5

Waar krijg je tegenwoordig nog een hanfgeschreven kaartje met een bedankje voir je bestelling en de vraag of ik wil laten weten hoe mijn tent bevalt die ik trouwens voor een bijzonder mooi prijsje heb... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Een Terra Nova Laser Compact besteld bij JB-outdoor. Snelle levering maar helaas zat de grote tentstok er niet bij. Deze misser werd heel snel en serieus opgepakt. Binnen no time een nieuwe stok vanui... Leggi di più

Valutata 4 stelle su 5

Valutata 5 stelle su 5

Erg fijne persoonlijke service en een gedegen advies door iemand met verstand van zaken. Bestelling is goed verlopen en m`n brillen waren snel in huis. Retourproces en terugbetaling van de extra pasm... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Negozio di articoli per sport all'aria aperta
  2. Negozio di articoli per il campeggio
  3. Negozio di articoli per la caccia e la pesca
  4. Negozio di abbigliamento e attrezzature outdoor
  5. Negozio di articoli per il paintball
  6. Negozio di occhiali da sole

Scritti dall'azienda

JB-OUTDOOR: De webshop voor jouw outdoor spullen met alleen maar top merken als Victorinox, Nextorch, sea to summit, Xtorm, Jetboil, Opinel, CRKT, Maglite, Wiley x en nog veel meer. Zo heb je altijd het perfecte zakmes, de ideale multitool en de beste bescherming voor je ogen met onze zonnebrillen zowel met normale glazen als Captivated en gepolarizeerd. Daarnaast proberen we voor elke product de beste deal te vinden en mag je de producten ook nog 30 dagenlang in huis hebben voordat je besluit of je het product wel of niet wilt houden. De producten die we verkopen, zijn ook door ons in de praktijk getest, zodat jij dat niet meer hoeft te doen en je dus weet dat je kwaliteit hebt om mee te werken. Dus of je nu gaat wandelen, naar de camping gaat, gaat bergbeklimmer of motor gaat rijden, bij ons vind je de juiste spullen voor jouw buiten avontuur. Daarom zeggen we ook niet voor niets: The outdoors are calling". En wij hebben de juiste producten voor jouw buitensport activiteiten. Heb je hulp nodig bij het kiezen van het juiste materiaal voor jou, dan kan je gewoon je vraag stellen via diverse kanalen waaronder what's app zodat je niet ingelogd hoeft te blijven op de website. www.jb-outdoor.nl de NR 1 specialist voor messen, zakmessen, multitools, zonnebrillen, thermosbekers en nog veel meer.

4,7

3 stelle
2 stelle
1 stella

Valutata 5 stelle su 5

Waar krijg je tegenwoordig nog een…

Waar krijg je tegenwoordig nog een hanfgeschreven kaartje met een bedankje voir je bestelling en de vraag of ik wil laten weten hoe mijn tent bevalt die ik trouwens voor een bijzonder mooi prijsje heb kunnen kopen.

16 aprile 2026

Risposta di JB-OUTDOOR

Super bedankt voor je reactie! We proberen alles zo persoonlijk mogelijk te maken in de tijd van online en snelheid. Veel plezier met je tent!

Top service

Makkelijk bestellen en zeer snelle uitlevering, top!

14 febbraio 2026

Risposta di JB-OUTDOOR

Dank je wel voor je fijne review. Veel plezier met jouw product!

Valutata 4 stelle su 5

Eind goed, al goed!!

De levering was blijkbaar af snel geleverd maar de feedback van de leverancier liet te wensen over omdat ze niet hadden vermeld waar het al geleverd was! Gelukkig kon ik op de steun rekenen van de eigenaar van JB en is alles perfect afgerond! Dank u wel hiervoor! Toch aanrader!!

1 febbraio 2026

Risposta di JB-OUTDOOR

Dank je voor je reactie en de manier waarop je mee hebt gewerkt om dit op te lossen was heel prettig!

Snelle levering, persoonlijke aandacht

Snelle levering, netjes verpakt met factuur, en persoonlijke berichtje.
Keurig!! Aanbevelingswaardig.

5 dicembre 2025

Risposta di JB-OUTDOOR

Wow, dank je wel voor deze fijne review, veel plezier met je bestelling!

Valutata 5 stelle su 5

prima service en goede spullen op…

prima service en goede spullen op voorraad, ik heb een lifestraw filter gekocht omdat ze overal uitverkocht waren, maar niet bij hun, dus gelijk maar een paar filters gekocht

12 novembre 2025

Risposta di JB-OUTDOOR

Dank je wel voor deze review! Super fijn te horen dat we het goed doen.. veel plezier met je filters.

Nice!

Juse, verry nice !
A great example of how products should be shipped !
10+

24 ottobre 2025

Wow!! Tnx for this amazing review 🤩

Snel geleverd

Snel geleverd, duidelijke communicatie.

Risposta di JB-OUTDOOR

Tnx voor je review, daar zijn we blij mee! Veel plezier met jouw producten!

Goede ervaring!

Snel ontvangen en goed verpakt met handgeschreven kaart en thermomok cadeau! Een vraag per e-mail over m'n bestelling werd binnen 10 minuten beantwoord met een goede uitleg. Top!

Risposta di JB-OUTDOOR

TNX 😃, dank je wel voor je fijne review!! Graag gedaan en heel veel plezier van je producten!! Groetjes Team JB-outdoor

Valutata 5 stelle su 5

Snelle levering, goede communicatie.

Risposta di JB-OUTDOOR

Wow, dank je wel voor je review!! Veel plezier met je product. Groetjes JB-Outdoor

Netjes verpakt

Netjes verpakt! Snelle levering en goede communicatie. Een zeldzaam goed!

Groetjes Mike
BackpackingLight.nl

2 aprile 2025

Risposta di JB-OUTDOOR

Dank je wel voor je recensie. Fijn om te horen van een collega dat we het netjes en goed doen! Geniet van je product :)

Topbedrijf, voor herhaling vatbaar

Ik kan dit bedrijf aanbevelen. Snelle levering, goede prijs/kwaliteit. Product was netjes ingepakt en een persoonlijk handgeschreven kaartje bij de bestelling. Dit geeft aan dat je bij dit bedrijf echt als klant gewaardeerd wordt. Heel fijn.

28 marzo 2025

Risposta di JB-OUTDOOR

Wow!! Super!! Dank je wel heel fijn om te lezen. Heel veel plezier met je product :)

Valutata 5 stelle su 5

Ik had met spoed een bestelling gedaan

Ik had met spoed een bestelling gedaan. Alhoewel ik de bestelling te laat had opgegeven hebben ze ervoor gezorgd dat ik alsnog de bestelling de volgende dag bezorgd kreeg.

12 marzo 2025

Risposta di JB-OUTDOOR

Dank je wel voor je review. Fijn dat het gelukt is om het op tijd bij u te krijgen!

FUD lokkers

FUD lokkers besteld en af fabriek was er een klein mankement, heel correct en snel hebben zij mij een vervangend onderdeel kosteloos opgestuurd.
Het is niet de eerste keer dat ik hier iets bestel en altijd top service.

24 febbraio 2025
Non scritta su invito

Perfecte service

Geachte lezer/es,
Uitermate verzorgde zending van mijn bestelling .
Zelfs met keuringsformulier.

23 gennaio 2025

Risposta di JB-OUTDOOR

Super bedankt voor deze fijne review! Veel plezier met uw product.

Valutata 5 stelle su 5

Hier wordt jouw order gewaardeerd

Wederom dank voor de snelle en correcte toezending en de persoonlijke boodschap er bij. Hier kunnen de meeste bedrijven een voorbeeld aan nemen!

8 gennaio 2025

Risposta di JB-OUTDOOR

Wederom dank je wel voor je bestelling en je fijne review!! :)

Bestelling

Goede snelle verzending + een leuk handgeschreven persoonlijk kaartje

21 dicembre 2024

Risposta di JB-OUTDOOR

Dank je wel voor je fijne review! Veel plezier met je product.

Valutata 5 stelle su 5

I ordered an item that was not in stock…but...

I ordered an item that was not in stock and was directly informed that delivery could be longer than expected. Joost asked what I preferred and went on to make it so. jb-outdoor is transparent and goes the extra distance to make a happy and satisfied customer.

29 ottobre 2024
Non scritta su invito

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più