JASNO Recensioni 153

TrustScore 5 su 5

4,8

Valutata 5 stelle su 5

Ik heb een zeer prettige ervaring gehad in de showroom. De medewerkers waren erg kundig en gaven gepast advies.

Valutata 5 stelle su 5

In mijn hele huis, begane grond,slaapkamers en op zolder heb ik Jasno-schutters. Staan geweldig mooi in dit jaren 30-huis. Zijn vitrage/overgordijn en zonwering in een. Bij een recent probleempje op z... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Wat een topservice bij Jasno. Voor een oude blind waarvan de trekkoorden versleten waren hebben ze kosteloos nieuw touw gestuurd, zoveel dat we zelfs alles konden vervangen. Binnenkort komen ze de da... Leggi di più

Valutata 4 stelle su 5

10 jaar geleden hebben we houten jaloezieën van jasno gekocht. Door veelvuldig gebruik was één van de tuimelaars versleten. Jasno heeft via de klantenservice een nieuwe tuimelaar geleverd die ondank... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Negozio di articoli per finestre
  2. Negozio di tende avvolgibili

Scritti dall'azienda

JASNO levert shutters en jaloezieën van hoge kwaliteit. Onze producten zijn functioneel en altijd op maat gemaakt.

4,8

3 stelle
2 stelle
1 stella

Valutata 5 stelle su 5

Was ieder bedrijf maar zoals Jasno

Shutters overgenomen van buren die gaan aanbouwen en de shutters niet meer nodig hadden. De- en montage geen probleem door het slimme systeem waar alles mee vastzit. Het enig wat we niet hebben kunnen redden waren de boorgatafdekstickers. Contact opgenomen met Jasno en ze stuurden gratis 30 (beter veel te veel dan net te weinig ;)) nieuwe stickers. Dat is pas service! Wil je mooie shutters en goede service?? Bestel je shutters bij Jasno!

15 ottobre 2021
Valutata 5 stelle su 5

Heel goed en vriendelijk geholpen

Heel goed geholpen! Vriendelijk! En nadat er een goeie plug in de muur was gegaan en de schutter weer goed vastzat, ook nog netjes alles weer afgekit!! Zeer bedankt!! Zeer tevreden!

14 ottobre 2021

Prima after sale-service

Na driemaal opnieuw een jaloezie aangeschaft te hebben bij Jasno waren er (vooral bij de oudste) wat verfbeschadigingen aan de knopjes.
Gebeld naar de klantenservice en direct vervangende knopjes ontvangen in de juiste kleur!
Prima service!!
Ben er erg blij mee!
G. Weijers, Zaltbommel

29 settembre 2021
Valutata 5 stelle su 5

Wat een fijne ervaring weer

Wat een fijne ervaring weer. Jaren geleden een aanschaf gedaan, dat verliep al prettig. Nu kwam ik met een vraag over het product jaren later en wordt net zo fijn geholpen en wist gelijk wie ik was. Dat noem ik een goede klantbeleving. Dank voor de fijne hulp en tijd die hierin is gestoken.

22 settembre 2021

Goede service!

Mooie producten, met een goede service. We waren een paar ophangbeugels kwijt door de verbouwing en die hebben ze zonder moeite nieuw opgestuurd. Fijn!

3 settembre 2021

Druksluiting shutters

Wij hadden een klein probleempje met een druksluiting van een shutter welke bijna 7 jaar geleden is gemonteerd. Wij kregen netjes nieuwe druksluitingen (gemakkelijk zelf te fixen) en nu werkt alles weer prima. Perfecte Service met een hoofdletter S. Fijn dat er nog bedrijven bestaan die het woord Service kennen. Dank hiervoor.

29 luglio 2021
Valutata 5 stelle su 5

De service is echt top!!

De service is echt top!!! Er was eea mis gegaan met de 1e bestelling van mij en daardoor werden er verkeerde maten van shutters geleverd. Na overleg werden er geheel gratis 2 nieuwe besteld. Deze zijn inmiddels geleverd en we zijn er super blij mee!! Jasno bedankt voor alles.

30 giugno 2021

5*service

5*service!
Jasno shutters heeft een fantastische service. Snel antwoord op een vraag en ook nog gratis wat onderdelen opsturen. Binnen een dag alles geregeld. Top!

23 giugno 2021
Valutata 5 stelle su 5

Topservice ondanks kleine bestelling!

Bij Jasno heb ik 2 platte raamklinken besteld. Die bleken niet te passen helaas en heb ze geretourneerd. Na een prettige mailwisseling met klantenservice hebben zij de klinken aangepast zodat die passen op mijn ramen en opnieuw toegestuurd!

Het past nu als gegoten! Dank je wel voor de topservice, meedenken en de goede afhandeling!

14 giugno 2021
Valutata 5 stelle su 5

Top product en goede service!

5 jaar terug Jasno shutters gekocht en tot op de dag van vandaag enorm blij mee. Super kwaliteit!
Tevens erg klantvriendelijk om na 5 jaar een nieuwe plumeaux kosteloos op te sturen omdat deze kapot was gegaan. Zo zouden meer klantenservices moeten zijn...

27 maggio 2021
Valutata 5 stelle su 5

Gewoon snel en zonder gedoe

Na een klein defect te hebben gemeld via de mail in het weekend, direct de volgende werkdag een vervangend onderdeel ontvangen en voorafgaande een mailtje met de melding dat ze het direct gratis opsturen.
Kijk dat is nu nog eens service

30 aprile 2021
Valutata 3 stelle su 5

Wie kan ons helpen

Wie kan ons helpen? Onze Jasno’s in de badkamer geven regelmatig een “klap” de éne hatder meer dan de andere keer! Zelfs ‘s nacht gebeurt dit ... wat kan dit zijn? Weet iemand dit?

19 aprile 2021
Logo di JASNO

Risposta di JASNO

Beste Leny,

Inmiddels hebben we elkaar telefonisch gesproken en is een directe oorzaak niet in of aan de shutter te vinden. We willen graag met je meedenken om de oorzaak te achterhalen.
Bedankt voor het prettige gesprek.

Mark van den Berg
JASNO

Valutata 5 stelle su 5

Hoogwaardige kwaliteit en top service

Wat een fantastische en snelle service! Na ruim 5 jaar een onderdeel van onze houten jaloezie defect en dit werd direct kosteloos verzonden met instructie hoe we het konden vervangen. Twijfel je nog om een product van Jasno aan te schaffen? Niet doen! Direct bestellen! Kwalitatief hoogwaardige producten en een geweldige service. Wat wil je nog meer?

11 aprile 2021
Non scritta su invito

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più