Valutata 5 stelle su 5

Jag skulle hitta en anorlunda present till en kattälskare och hittade den perfekta hos Japan butiken. Så perfekt att jag köpte även till mig. Roliga saker, perfekt som present och till dig själv... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Har beställt från denna butik flera gånger nu. Allting har varit i hög kvalité och den gång jag behövde höra av mig till kundtjänst var de snabba att svara. Kan bara ge dem högsta betyg.

L'azienda ha risposto

Valutata 4 stelle su 5

Posten var snabbt. Priset var ganska lite dyrt. strumpor var lite mindre än normal storleken. Men Jag var nöjd med rökelsen. Faten och hållaren till rökelse pinnar var bra. Rökelsen luktat god och på... Leggi di più

L'azienda ha risposto

1. Negozio di casalinghi orientali
  2. Arredatore d'interni
  3. Negozio di chimono
  4. Negozio di souvenir
  5. Cartoleria

Scritti dall'azienda

⛩️ Japan Butiken är en japansk butik som vänder sig både till passionerade Japan-älskare och till nyfikna som letar efter den perfekta gåvan. Vårt uppdrag? Att göra den japanska kulturen tillgänglig för alla 😊. För detta arbetar vårt lilla, dynamiska och motiverade team hårt för att hitta de bästa japanska produkterna till rätt pris. Traditionella kläder, dukningskonst, japansk inredning, lyckobringare…🤩 Här hittar du garanterat något som passar dig.

4,5

1 stella

Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 1 mese

Mysig internetbutik

Så perfekt att jag köpte även till mig.

Roliga saker, perfekt som present och till dig själv när du vill ha något fint och roligt

3 aprile 2026

Bästa japanska butiken!

Här finns det en mycket bra utbud och lite till ifrån Japan.

Risposta di Japan Butiken

Stort tack för din fina recension! Vad roligt att höra att du uppskattar vårt sortiment 😊

Allt fungerade bra!

Allt fungerade bra från beställning till leverans. En fin och trevlig nätsida med väldigt fina japanska artiklar och bra priser. Trevlig kundtjänst. Artiklarna är värda att vänta lite på. Bra förpackat! Kommer att handla fler gånger.

13 aprile 2026

Hej Regina,

Tack så mycket för din utförliga recension! Vad roligt att höra att allt fungerade bra och att du uppskattar både produkterna och vår kundtjänst 😊

Vi ser fram emot att få välkomna dig igen!

Fint paketerat.

Fint paketerat.
Trevlig lite bonus med kitkat.

10 aprile 2026

Hej Marcus,

Tack så mycket för din recension! Vad roligt att höra att du uppskattade förpackningen och den lilla överraskningen 😊

Valutata 5 stelle su 5

Bra kvalitet och bra leverans.

Bra kvalitet och bra leverans.

Hej Catarina,

Tack så mycket för din recension! Vad fint att höra att du är nöjd med både kvaliteten och leveransen 😊

Bra produkter.

Hej Jenny,

Tack så mycket för din recension! Vad roligt att höra att du är nöjd med produkterna 😊

Bra produkt

Hej Randi,

Tack så mycket för din recension! Vad roligt att höra att du är nöjd med produkten 😊

Valutata 4 stelle su 5

Ganska snabb och bra leverans

Ganska snabb och bra leverans. Har ännu inte öppnat paketet då det är en present.

2 aprile 2026

Hej Catarina,

Tack snälla för din recension! Vad roligt att höra att leveransen gick snabbt och smidigt 😊

Vi hoppas att presenten kommer att uppskattas när den öppnas!

Made in …

Det står tydligt på webbsidan i vilket land varorna tillverkats.

8 marzo 2026

Hej Reki,

Tack för din kommentar! Ja, vi försöker alltid vara så tydliga som möjligt kring var våra produkter tillverkas, så att man vet vad man beställer.

Tveka inte att höra av dig om du har några frågor!

Valutata 2 stelle su 5

Beställde vara med presentinpackning

Beställde vara med presentinpackning. Inslagning såg ut att vara gjord av ett mindre barn. Japanbutiken återbetalade mig, men upplevelsen i sig gjorde mig besviken.

Hej Marie,

Tack för din feedback. Vad tråkigt att presentinslagningen inte levde upp till förväntningarna. Det ska självklart kännas fint och genomtänkt när man väljer detta alternativ.

Vi är däremot glada att vi kunde lösa situationen med en återbetalning, men vi förstår helt att upplevelsen ändå blev en besvikelse. Din kommentar hjälper oss att förbättra oss framöver.

Snabb KitKat

Snabb leverans och de skickade även med en liten KitKat-överraskning. Mycket nöjd med produkterna!

25 marzo 2026

Hej Emilia,

Tack så mycket för din recension! Vad kul att höra att du är nöjd med både leveransen och produkterna 😊

Och extra roligt att KitKat-överraskningen uppskattades!

Valutata 1 stelle su 5

Very frustrated with the delivery

Very frustrated with the delivery which the local carrier Postnord says was a "letter" and cannot be sent to my nearest Postnord service center at COOP Hammarby Sjöstad 120 65 but instead was sent to Nacka 13135 which is inaccessible to me as I am mobility limited.

If you decide to resend it make sure you send it as a package and to either COOP Hammarby Sjöstad 12+ 65 or my home at Aktergatan 9, 120 66 Stockholm Sweden.

Cheers, Wayne

Hello Wayne,

Thank you for your feedback, and we’re sorry for this situation. We understand how frustrating this must have been, especially given your mobility constraints.

As agreed, your order has been fully refunded. If you decide to order again, feel free to contact us so we can arrange a more suitable delivery method.

Wishing you a great day,

Fina japanska produkter

Fina produkter, snabb service och leverans. Rekommenderas!

9 marzo 2026

Risposta di Japan Butiken

Stort tack för din recension! Vad roligt att höra att du är nöjd med både produkterna, servicen och leveransen 😊

Tack för rekommendationen!

En helt okej upplevelse

En helt okej upplevelse! Snabb leverans och en vara som överensstämde till 100%.

Hej Eva Kristina,

Tack för din recension! Vad bra att höra att leveransen var snabb och att produkten motsvarade dina förväntningar 😊

Valutata 5 stelle su 5

Snabb leverans, bra pris.

Risposta di Japan Butiken

Tack så mycket för din recension! Vad roligt att höra att du är nöjd med både leveransen och priset 😊

Valutata 5 stelle su 5

Bra att de har ätpinnar i sitt…

Bra att de har ätpinnar i sitt sortiment. Kanonhjälp till fumliga händer

23 febbraio 2026

Hej Bengt,

Tack så mycket för din recension! Vad roligt att höra att ätpinnarna är till hjälp 😊

Toppen betyg

Jättebra produkt och jättebra service.
Supernöjd!

25 febbraio 2026

Hej Marianne,

Stort tack för din fina recension! Vad roligt att höra att du är så nöjd med både produkten och servicen 😊

Team Japan Butiken

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più