Valutata 1 stelle su 5

Ik had een mok besteld voor 2 september voor mijn moeders verjaardag, nog steeds niet binnengekomen! En deze mensen contacteren is ook onmogelijk, want ze reageren nergens op. Daarom schrijf ik deze s... Leggi di più

Valutata 1 stelle su 5

Zie mijn eerdere bericht. Jamies drukwerk heeft mij bericht om mij te dwingen mijn review te verwijderen. Maar dat zal ik niet doen omdat wat ik schrijf de waarheid is. Ze bieden slechte servic... Leggi di più

L'azienda ha risposto

Valutata 5 stelle su 5

Ons logo was van slechte kwaliteit. Gelukkig konden ze een betere kwaliteit van het logo vinden maar helaas is er daardoor iets mis gegaan met de bedrukking van het ontwerp waardoor deze wat groter is... Leggi di più

L'azienda ha risposto

Valutata 5 stelle su 5

Vriendelijke mensen, heb deze een twee-tal keren aan de telefoon gehad. Bestelling was er vrij snel en het zijn bijzonder mooie mokken geworden. Iedereen heeft nu zijn eigen mok met foto, naam en ons... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

3 stelle
2 stelle
1 stella

Super goede persoonlijke…

Super goede persoonlijke klantenservice! De dame die ik sprak was zeer attent, meedenkend en behulpzaam. Ik zal in de toekomst zeker vaker gebruikmaken van hun diensten.

20 ottobre 2022

Risposta di Bedrijf gestopt

Beste Rowan Smeets, Bedankt voor uw review.

Mega tevreden!!

Zowel de mokken als de truien zijn van hoog kwaliteit! Echt een aanrader. Communicatie verliep super goed mee gedacht en de mogelijkheden laten zien. Netjes verzonden. Wij zijn heel tevreden!

26 ottobre 2022

Risposta di Bedrijf gestopt

Beste Alex van Warmerdam, Bedankt voor uw review.

Zeer snelle levering

Zeer snelle levering. Had zelf nog een typefout gemaakt en even via WhatsApp gestuurd en kreeg al snel reactie. Ook hebben ze me nog even met het design geholpen en een mooie foto gestuurd wanneer het klaar was.

21 ottobre 2022

Risposta di Bedrijf gestopt

Beste Laurens, Bedankt voor uw review.

Geweldige service

Geweldige service! Nadat de eerste set mokken niet geheel naar wens waren bedrukt( door onoplettendheid van mezelf) is er direct aktie ondernomen door de medewerker om de mokken opnieuw te laten bedrukken naar wens. Alles supersnel geregeld en ik ben een tevreden klant! 👍

20 ottobre 2022

Risposta di Bedrijf gestopt

Beste Ingrid, Bedankt voor uw review.

Valutata 4 stelle su 5

Mooie mok, goede service

Website werkt goed. Helaas was de mok beschadigd geleverd. Er was iets mis gegaan met de verpakking. Maar na een melding te hebben gemaakt, hebben ze mij direct gebeld om het op te lossen. De 2de mok is goed aangekomen zonder beschadigingen. Goede service en vriendelijk personeel. Als ik weer iets bedrukts nodig zal hebben, zal ik zeker daar weer bestellen.

9 ottobre 2022

Risposta di Bedrijf gestopt

Beste Deborah, Bedankt voor uw review.

Echte aanrader

Zeer tevreden.
Werd nog gebeld om te checken of de bedrukking klopte die ik had gevraagd.
Zeer snelle levering.
Echte aanrader!

18 ottobre 2022

Risposta di Bedrijf gestopt

Beste Klant, Bedankt voor uw review.

Afscheid kado

Ik heb de mok laten drukken voor een afscheid kado. Degene die ik gaf vond het heel bijzonder en mooi. De bestelling ging heel vlot. Mijn vragen werden gelijk beantwoord. Ik zou iedereen aanbevelen die een persoonlijke kado wil geven. En ook niet duur.

14 ottobre 2022
Non scritta su invito

Risposta di Bedrijf gestopt

Beste Meredith, Bedankt voor uw review. :)

Valutata 5 stelle su 5

Super service en snel geleverd.

Ik werd binnen 5 minuten gebeld door Jamie's Drukwerk, omdat ik een deadline had aangegeven voor het bezorgen. De zorgen werden direct weggenomen en ik kreeg zelfs extra advies hoe ik het beste mijn mokken kon laten bedrukken. Super advies en snel geregeld.

30 settembre 2022

Risposta di Bedrijf gestopt

Beste Robert, Bedankt voor uw review.

Valutata 5 stelle su 5

Superservice all the way!

Snel bereikbaar (zelfs op zondag), goed geholpen en goed op de hoogte gehouden van het hele proces met een prachtig resultaat: een beker met eigen illustratie van onze dochter erop!

5 ottobre 2022

Risposta di Bedrijf gestopt

Beste Deborah, Bedankt voor uw review :)

PERFECT!

Goede service, meedenken met de klant en succes gegarandeerd. Resultaat: TOP!

7 ottobre 2022

Risposta di Bedrijf gestopt

Beste Arno, Dank u wel voor uw review :)

Valutata 5 stelle su 5

Goede service, mooie kwaliteit en op tijd binnen 👍🏽

1 ottobre 2022

Risposta di Bedrijf gestopt

Beste Sabina, Dank u wel voor uw review,:)

Valutata 5 stelle su 5

Super vriendelijk en top gedaan

Wat een vriendelijk bedrijf. Helpen waar ze kunnen en daarbij super tevreden met het resultaat en snel geleverd.

5 ottobre 2022

Risposta di Bedrijf gestopt

Beste Ella, Bedankt voor uw review. Wij helpen onze klanten inderdaad waar we kunnen. :)

Mooie mok

Mooie mok, de belettering is ook duidelijk. Ik had een zwarte en een rode besteld en de kleuren komen overeen met de site.

1 ottobre 2022

Risposta di Bedrijf gestopt

Beste Sylvia, Bedankt voor uw review :).

Fotomok

Goede service belde om te overleggen voordat de foto op de mok werd gedrukt.
Snelle levering en een prachtig eindresultaat.
Bestel hier zeker vaker het is TOP

30 settembre 2022
Non scritta su invito

Risposta di Bedrijf gestopt

Beste Lotus, Bedankt voor uw review :).

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più