Wij hebben in maart een prachtige reis door Zuid-Afrika gemaakt. Sandy heeft ons van begin tot het eind geweldig geholpen. Ze heeft goed naar onze wensen geluisterd en een mooie rondreis voor ons same... Leggi di più

L'azienda ha risposto
Advies, boeking en afwerking via Jambo Safari Club heel prettig/goed. Ter plaatse uitgevoerd door Leopard Tours. Geweldige gids/chauffeur Charles. Fijne accomodaties en iedere dag op avontuur in d... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Wij hebben onze reis geheel door onze reisadviseur (Antje van der Wal) laten samenstellen. Verras ons maar. Dat is zeker gelukt. Een hele mooie vakantie gehad in Botswana, Zimbabwe met een afsluit... Leggi di più
L'azienda ha risposto
De hele reis, (10 dagen Botswana) was prima geregeld. Iedereen stond overal op tijd voor ons klaar en problemen, zoals wateroverlast door de regen, werden heel goed opgelost door een helikopter in... Leggi di più
Scritti dall'azienda
Jambo Safari Club, dé Afrika expert!
Al sinds 1979 organiseren wij met veel passie en motivatie reizen naar Afrika. Wij bezoeken onze bestemmingen zeer regelmatig, waardoor onze kennis van de bestemmingen, accommodaties en mogelijkheden ter plaatse altijd up-to-date is.
Onze reizen zijn zorgvuldig samengesteld aan de hand van onze jarenlange expertise en onze talloze persoonlijke reiservaringen. U kunt één van onze uitgekiende reizen kiezen, maar uw reis ook helemaal naar uw eigen wensen op maat laten samenstellen. Wij bieden uitsluitend reizen naar Oost- en Zuidelijk Afrika aan waardoor wij al onze focus op slechts een aantal landen kunnen leggen. Wij bieden een breed en kwalitatief aanbod binnen Afrika waardoor wij u altijd de reis kunnen voorstellen die het beste bij u past. Wilt u een onbezorgde reis die tot in de puntjes goed is uitgewerkt dan kunnen wij dit voor u regelen. U wordt volledig ontzorgd, voor maar ook tijdens de reis. Wij zijn 24/7 bereikbaar. Vanzelfsprekend zijn wij lid van ANVR, SGR, en Calamiteitenfonds, zodat u kunt genieten van een zorgeloze vakantie.
Al vele jaren werken wij samen met zeer betrouwbare partners, die zich ruimschoots bewezen hebben op het gebied van expertise, service en kwaliteit. Onze lokale partners hechten net zo veel waarde aan service en kwaliteit als wij. Het zijn partijen die professionele en deskundige gidsen in dienst hebben, over keurig onderhouden auto’s beschikken en snel en adequaat handelen als de reis anders loopt dan verwacht. Uw reis is bij Jambo Safari Club en partners in betrouwbare handen.
Wij hanteren de hoogste kwaliteitsnormen voor zowel voorbereiding als uitvoering van onze reizen. Uiteraard tegen zeer concurrerende prijzen.
Scritti dall'azienda

Erkende brancheorganisaties voor extra zekerheid.
Wisselwerking 56, 1112 XR, Diemen, Paesi Bassi

Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 2 settimane
Jambo heeft voor ons een fantastische reis samengesteld. We hebben zelf een aantal wensen kenbaar gemaakt en op basis daarvan is Jambo met een voorstel gekomen waaruit hun kennis en ervaring blijkt. In het voorstel was nog flexibiliteit en uiteindelijk zijn we tot een complete reis gekomen. De informatie vooraf aan de reis was zeer uitgebreid en compleet. De reis is zeer goed verlopen. Alles sloot goed op elkaar aan en alles was strak geregeld.

Risposta di Jambo Safari Club
Wat een super organisatie! We wilde een reis om nooit te vergeten en dat is gelukt , dankzij jullie geweldige begeleiding. De voorpret was fijn, de informatie duidelijk en de accommodaties wel overtroffen. We raden iedereen Jambo aan en komen zelf graag zeker terug.

Risposta di Jambo Safari Club
Onze ‘self drive’ door Namibië was fantastisch door de afwisselende natuur, landschappen en ‘wild life’. De mooiste vakantie ooit. Jambo had alles tot in de puntjes geregeld.

Risposta di Jambo Safari Club
We hebben een prachtige reis gemaakt, die tot in de puntjes verzorgd was. Voor ons belangrijk: probleemloze autohuur, geen onverwachte zaken met betrekking tot de locaties en elke overnachtingsplek beviel uitstekend. Ruime, schone slaap- en badkamers en uitstekende restaurantvoorzieningen.

Risposta di Jambo Safari Club
Vanaf minuut met Jose van Jambo een leuke klik. Hadden al snel het idee dat Jambo ons zou kunnen helpen met onze wensen en die droomreis is werkelijkheid geworden. Onze 16-daagse safari + Zanzibar was echt een droomreis. Alle dieren (Big5 check) gezien die je maar kan bedenken, alle locaties waren top, mensen in Tanzania zijn zo onwijs lief. De natuur is fantastisch, Zanzibar is zalig. Kortom, wil je een mooie onvergetelijke reis maken, wij kunnen Jambo aanbevelen (zij werken samen met Leopard tours in Tanzania). Nogmaals dank Jose en team Jambo.

Risposta di Jambo Safari Club
Van het eerste contact tot een belletje na thuiskomst helemaal top geregeld allemaal!
We hebben een fantastische reis naar Tanzania en Zanzibar gehad. Heel fijn contact vooraf om een goede reis samen te stellen en de beleving in Afrika was ook echt geweldig!

Risposta di Jambo Safari Club
Jambo heeft voor ons een reis samengesteld wat exact voldeed aan onze vooraf aangegeven wensen.
Onze Safari rondreis is drie dagen onderbroken om ons de gelegenheid te geven onze dochter in Tanzania op te zoeken die daar een co-schap tropengeneeskunde aan het volgen was. Dit was perfect in het reisschema ingepast terwijl het echt een eind off-route was. Daarnaast hadden wij 13 dagen lang een perfecte driver/ gids die ons alles over wildlife en Tanzania wist te vertellen.

Risposta di Jambo Safari Club
Amazing family holidays - Tanzania and Zanzibar. Simply above expectations - very happy with Jambo Safari - before, during and after holidays.

Risposta di Jambo Safari Club
Het bedrijf heeft snel vakkundig en zonder poespas mijn vakantie op maat georganiseerd. De informatie was zeer uitgebreid en tot in detail werd alles uitgelegd. Niks werd aan toeval overgelaten. Ook bij aankomst was er lokale vertegenwoordiger die nogmaals de gang van zaken uitlegde. De hele reis verliep volgens schema en overal waren de zaken goed geregeld. De geboekte excursies voldeden aan onze verwachtingen en de lodges waren erg mooi en sommige echt boven onze verwachtingen! Kortom droomreis om nooit te vergeten

Risposta di Jambo Safari Club
Wij hebben onze safari geboekt bij Jambo en wij vonden het fantastisch!
Vooraf werden we goed op de hoogte gesteld over de safari, de lodges waar we verbleven en de vluchtwijziging. Ook per post kregen we alle reisbescheiden doorgestuurd. De foto’s van de lodges waren prachtig maar toen we alle lodges in het echt zagen waren ze nog veel mooier! We hebben alleen maar mooie accomodaties gezien.
Het was onze 1e keer naar Afrika, hoe Jambo de reis heeft samengesteld met ons was perfect. Eén week Safari en één week relaxen op Zanzibar.
We raden Jambo zeker aan. We hebben een enorm goede ervaring gehad en er was fijn contact.
Jambo bedankt!

Risposta di Jambo Safari Club
Onze reis naar Tanzania: bezoek aan de verschillende parken voor het wildlife, vervoer met een zeer gedreven enthousiaste gids, ontmoeting met en bij de lokale bevolking, bezoek aan marktjes en fantastische overnachtingen in diverse logdes. Dit allemaal geregeld door Jambo. Sterk in advies, zeer klantvriendelijk, snelle en correcte communicatie, transparant en behulpzaam. Al onze wensen zijn meer dan uitgekomen. Alles tot in de puntjes geregeld. Bedankt Jambo. Volgende keer zeker weer Jambo.

Risposta di Jambo Safari Club
Wat een avontuur! En dan op een manier die bij ons past. Best wat reizen maar niet jakkeren. Avontuurlijke locaties maar wel veilig, verantwoord en met fantastisch personeel. En mooie suggesties waar we zelf niet aan gedacht hadden. Top!

Risposta di Jambo Safari Club
Jambo heeft onze hele reis vlekkeloos geregeld
Ook toen er onverwachte problemen waren pakten zij dit zeer voortvarend op en regelde een goed alternatief

Risposta di Jambo Safari Club
Wij hebben onze reis naar Tanzania en Zanzibar bij Jambo geboekt. Ik vind het echt een fantastisch reisbureau. Ze zijn vriendelijk, luisteren naar je wensen, regelen alles tot in de puntjes, reageren snel op e-mails en hebben echt verstand van zaken. Niks is te veel gevraagd, elke vraag wordt beantwoord. Wij hebben een heerlijke, onbezorgde vakantie gehad. De volgende reis naar Afrika boek ik zeker weer via Jambo!

Risposta di Jambo Safari Club
We hebben met ons gezin een onvergetelijke reis gemaakt door Zuid Afrika en dat kwam mede door de goede voorbereiding en hulp van Jambo. Ons gevoel is dat hun ervaring ons geholpen heeft om het beste uit deze reis te halen. Het programma wat we samen met hun hadden bepaald was perfect. De contacten vooral via de mail gingen goed en er werd altijd binnen een dag, maar meestal nog veel sneller gereageerd. Alles ter plekke was ook goed geregeld en daardoor hebben we een heerlijke vakantie gehad.

Risposta di Jambo Safari Club
Wij hebben met ons gezin van 4 een fantastisch reis gemaakt naar Tanzania en Zanzibar.
wij hebben gekozen voor Jambo door hun goede en uitgebreide voorstel, en de jarenlange ervaring die ze hebben in Afrika. We zijn de hele reis ontzorgd en zaten in bijzondere en mooie accommodaties. Darnaast was de reis heel afwisselend, wat iedere dag weer een groot avontuur maakte. De gids die ons begeleidde tijdens de safari was zeer ervaren en erg prettig in de omgang. Hij heeft echt alles gedaan om onze ervaring onvergetelijk te maken. Ik kan niet anders zeggen dan dat ik Jambo van harte aanbeveel!

Risposta di Jambo Safari Club
Last minute besloten om naar Zuid-Afrika te gaan. Was binnen een paar dagen geregeld. Alles top voor elkaar!

Risposta di Jambo Safari Club
Voor ons was het de eerste keer dat we een Safari reis zouden gaan maken. We hadden meerdere offertes aangevraagd, maar direct bij Jambo al het beste gevoel en qua prijs lag het allemaal redelijk dicht bij elkaar. Dus door met Jambo en samen met Thomas Groen de reis tot in de puntjes vastgesteld. De communicatie met Thomas verliep zeer goed en vragen werden snel en correct beantwoord.
De reis zelf is perfect verlopen en de accommodaties waren allemaal top. Wij haddan veel A en een enkele B accommodatie en wij vinden dat zeker 4* waardig. Op locatie en tijdens de reis was alles tot in de puntjes geregeld en je hoeft werkelijk echt nergens achter aan. Ons verblijf in Zanzibar bij Ocean Paradise was ook erg goed, mooi kleinschalig familie hotel met een goede service en lekker eten.
Wij kunnen Jambo zeker aanbevelen!
Hakunamatata

Risposta di Jambo Safari Club
Wij zijn net teruggekomen van een 16-daagse reis naar Tanzania en Zanzibar welke we via Jumbo Safari Club hebben laten regelen. Vanaf het eerste moment dat we bij Jumbo in gesprek gingen was de ervaring zeer positief te noemen. Op kantoor zijn we uitgebreid voorgelicht en hebben we de reis vastgelegd Op advies van Berry. We kunnen niets anders dan complimenten geven aan hoe de reis geregeld is en hoe het contact met Jumbo verlopen is. Als er vragen waren Vanuit onze kant werden die direct per e-mail beantwoord En naar tevredenheid van onze kant. De reis is verder uitstekend verlopen en is ons zeer goed bevallen. Het reisschema wat door Jambo was opgesteld sloot prima aan bij onze wensen en alle formaliteiten inclusief Visa en Tickets was van tevoren keurig geregeld. De samenwerking met de lokale partners in Tanzania en Zanzibar was ook uitermate goed en werden overal keurig op tijd ontvangen en waar nodig bijgestaan. Wij raden Jambo dan ook ten zeerste aan en zullen bij een volgende reis zeker weer bij hun aankloppen

Risposta di Jambo Safari Club
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.