Jakobs Café & Bar Recensioni 33

TrustScore 4.5 su 5

4,6

Havde de mest fantastiske dage i Bed And Breakfast hos Jakobs. Bedste værelse i byen med udsigt til havnen og ned ad gågaden. Alt rent og lækkert. Jakobs cafe overfor serverede den bedste brunch eller... Leggi di più

Kære Jacobs. Min veninde og jeg var på ferie i Skagen og vi spiste 3 gange hos jer. Og sikken en fantastisk oplevelse. Det er en skøn Café I har, ligger perfekt, pæn at se på både ude og inde. Made... Leggi di più

Cafe Jakobs i Skagen er anbefalelsesværdig.. Fantastisk venlige tjenere og dejlig mad. Vi valgte fem asiatiske retter fra social dining, plus amerikansk oksemørbrad. De smagt pragtfuldt. Den japanske... Leggi di più

1. Ristorante

Informazioni fornite da varie fonti esterne

Menukort, arrangementer, billeder og online bordbestilling.

4,6

Eccellente

TrustScore 4.5 su 5

Temmelig kedelig oplevelse

Temmelig kedelig oplevelse, desværre.
Alt synes temmeligt uorganiseret, og mens de fleste af de ‘femsmå retter’ tre af os havde bestilt, så var kødretten yderst kritisabel. Den var sej, og overhovedet ikke krydret!
Den fjerde gæst havde bestilt ribeye stake, som blev serveret samtidigt med hvad de hvis mente var hovedretten blandt de fem små retter, men vi måtte efter lang tid hive i tjeneren for at få tilbehøret til steaken - sovs og salat, men steaken var da totalt kold og- der var heller ikke krydderier at spore i tilberedelsen!
Vi endte med at tage steaken med hjem så vi kunne tilberede den ordentligt.
En noget trist oplevelse for en ikke så lille regning !
Vi går udenom Jacobs næste gang.

PS.
Vi beklagede os lidt, og fik så dog en irosh coffee, som plaster på såret.
En god oplevelse med god mad og servering ville dog bestemt have været at foretrække.

19 ottobre 2022

Lækkert mad

Hyggeligt sted. Lækkert mad. Vi fik oksemørbrad. Den var så mørt og smagte virkelig godt.
Kommer helt sikkert igen næste gang vi er i Skagen

27 giugno 2022

Igen i år et besøg hos Jakobs cafe

Igen i år et besøg hos Jakobs cafe, som efter forventning stadig oser af hygge. Maden og betjeningen er som alle tidligere år bare med et professionelt personale og hurtig betjening - vi kommer igen i sommerferien 30, 31, 32 og tager frokosten her, som vi har gjort i mange år. Hilsen Fred Illum Clausen

27 maggio 2022

Helt igennem elendig oplevelse.

Helt igennem elendig oplevelse.
Betjening af ganske unge mennesker uden overblik.
Fik ikke bestik til maden (Det klagede andre gæster også over).
Fik serveret forkert mad og da det bestilte kom var det ikke tilberedt ordentligt.
Her kommer vi aldrig igen og anbefaler det bestemt heller ikke til andre.

12 aprile 2022

Fantastisk dejligt sted

Fantastisk dejligt sted, var her 1. Gang sidste år og har glædet os til at komme igen i år. Dejlig velsmagende mad og super behagelig betjening, vores ynglings tjener er Valdemar som giver sig tid til hygge snak og smil😊 men alle de unge tjenere der kommer igen hvert år er søde og de knokler💪

8 agosto 2021

Fint sted at spise brunch

Spiste brunch der i dag - 120 kr. + 40 for et glas juice.
Det smagte rigtig godt, og tjenerne var allesammen venlige, smilende, kvikke og hjælpsomme - og de kom omgående med skål vand til min hund.
Fint sted.

15 luglio 2020

Questa è la tua azienda?

Crea un account gratuito