Købte to par sko på hjemmesiden, og de kom hurtigt uden problemer. Det ene par passede perfekt, det andet par måtte jeg desværre returnere, da de ikke passede mine brede fødder. Returlabel var indlagt... Leggi di più
Scopri cosa dicono le persone
Fantastisk kundeservice! Jeg havde bestilt et par sko, som allerede var nedsat. De blev sendt afsted med det samme. Dagen efter får jeg en mail om at noget af mit køb er refunderet. Jaco har sat... Leggi di più
Altid en god oplevelse at bo købe hos Jaco, ofte kommer det bestilte to dage efter og det er dejligt! Og aldrig problemer OM der skulle være “noget”. Også i forretningen er der den fineste service oa... Leggi di più
Hurtig levering men jeg havde bestilt forkert størrelse. Jeg prøvede at ringe hele dagen for at få den rette størrelse men ingen tog telefonen! Der var returseddel med og jeg fik i en fart bestilt den... Leggi di più
Dettagli dell'azienda
Informazioni fornite da varie fonti esterne
SHOP I EN RIGTIG SKOBUTIK Her kan du trygt handle Du finder Jaco Sko i hjertet af København. Her har vi i mere end 35 år haft passion for sko – konfortable sko – fodtøj også til mennesker med følsomme fødder, gigt og diabetes osv. Vi udvælger og håndplukker selv alle modeller fra vores kendte mærker, så du får den bedste komfort, kvalitet og mulighed for individuel tilpasning. Jacoform har vi endda selv skabt. Jacoform husker du – de blev fremstillet første gang i 1977. Verdens bedste sko, hvis vi selv skal sige det og den lever stadig i bedste velgående. – så du finder sko hos os du ikke kan få andre steder... I vores netshop jacoform.dk finder du alle modeller. Du er altid velkommen, hvis du har spørgsmål eller brug for råd og professionel vejledning... Vi glæder os til at hjælpe dig på telefon 33 11 11 87 Hilsen Kate, Julie, Anna og Jacob PS. Vælger du at tilmelde dig Jaco Skos kundeklub, får du vores nyhedsbrev hvor vi forkæler dig med gode tilbud. Rabat ved sæsonpræsentationer og meget mere... kom først til det sidste nye... HURTIG LEVERING Vi gør vores bedste for, at ordrer vi modtager: Mandag til fredag før kl. 15:00 sendes samme dag Lørdag før kl. 12:00 sendes samme dag Søndag sendes mandag Dog kan der i enkelte tilfælde gå en dag mere, hvis du har valgt en tilbudsmodel uden for sæson. Vi har nemlig så mange sko, at nogle må på vores fjernlager. GRATIS LEVERING I DANMARK Vi leverer gratis til nærmeste posthus. Vælg den levering du ønsker – du kan også selv hente i butikken. FULD RETURRET Du har 14 dages fuld returret. Du kan også komme ind til os i butikken og bytte/retunere. GAVER PAKKES FLOT IND Husk vi pakker gerne din gave flot ind. Du vælger blot gave- eller julepapir når du bestiller din ordre.
Informazioni di contatto
Vester Voldgade 87, 1552, København V, Danimarca
- info@jacoform.dk
- jacoform.dk
Ha risposto al 40% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde dopo 1 mese o più
Come questa azienda usa Trustpilot
Nemt god kvalitet og hurtig betjening
Dejlige sko
Dejlige sko. Hurtig levering👍🏼
Kender Riekers sko, så jeg ved hvilken størrelse, jeg skal have.
Perfekt levering.
Hurtig bestilling
Hurtig bestilling, opfylder forventninger om god kvalitet, nemt at bestille/betale.
Skoene er solide og med tilpas bredde …
Skoene er solide og med tilpas bredde så de sidder godt på foden.
Gode sko
Gode sko. Hurtig levering. Glimrende pasform. Navnet er lidt misledende der er næsten ikke nogle af de originale Jacoform tilbage. 1-3-2026
hurtig betjening
hurtig betjening, behagelig og billige med kvailitiet hjemme sko.
Det var hurtigt og nemt
Det var hurtigt og nemt.
Dog skal de retur de var for store.
Det er lidt svært for udvalget er ikke stort.
Kan anbefale Jaco Sko
Kan anbefale Jaco Sko, har kun været en god oplevelse.
Fin service og hurtig betjening
Fin service og hurtig betjening. 🥇
BUTIKKEN PÅ Vester voldgade 87 er…
BUTIKKEN PÅ Vester voldgade 87 er genåbnet igen med nye ejere🤗🎉 Tang sko
#tangsko #jacosko #københavn #ældresagen #sko #byliv #newfeet #legero #jacoform #keen #glerups
God oplevelse
Meget billige, stort udvalg og hurtig levering. Jeg er meget tilfreds og vil handle der igen
Virker som lever fint op til min forventning
Virker som en kvalitetsstøvle, der lever fint op tiol mit behov
Super lækre støvler
Super lækre støvler. De ser små ud, men de gled lige på. Virkelig komfortabelt ❤️
Hurtig service ✔️
Det er skøn og dejlig hurtigt betjening…
Det er skøn og dejlig hurtigt betjening og vare kommer hurtigt
Hurtig levering, super service, godt produkt :-)
Come funziona Trustpilot
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.
Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.