Institut for Avanceret Hypnose Recensioni 235

TrustScore 5 su 5

4,9

Uddannelsen har været en god rejse. Til sidst fald alle brikkerne på plads, og det hele gav mening. Jakob er en utrolig underviser med stor erfaring, og han formår at kombinere faglighed med humor og... Leggi di più

Helt overordnet et virkelig godt kursus hvor jeg på 8 dage gik fra aldrig at have prøvet hypnose selv, til at sidde med et fremmed menneske fra gaden og få en kæmpe succesoplevelse med at lave en... Leggi di più

Der er ikke stjerner nok! Selv med skyhøje forventninger, var dette kursus SÅ meget bedre og omfattende, end hvad jeg i min vildeste fantasi havde kunne drømme om! Hele forløbet er gennemtænkt og plan... Leggi di più

Tack vare Jacob och hans hypnosbehandling mot hund- och djurfobi har jag märkt tydliga förbättringar. Jag känner mig nu mycket tryggare och mer avslappnad i närheten av hundar/djur. Jacobs professione... Leggi di più

1. Servizio di ipnoterapia
  2. Consulente di carriera
  3. Life Coach

Professionel hypnose behandling og hypnoterapi på klinik i valby. Nu også klinik i Svendborg pr. 2023 Flere end 10.000 behandlinger siden 1994. FagUddannelse af Hypnotisører og Hypnoterapeuter. Online hypnose kurser og kursus for både dig som vil være hypnotisør og hypnoterapeut og professionelle som vil lære at mestre hypnose, hypnoterapi og hypnoanalyse. 27 års erfaring. Over 700 Hypnotisører og Hypnoterapeuter har taget Uddannelsen og kurser ved Institut for Avanceret Hypnose.

4,9

Eccellente

TrustScore 5 su 5

Nessuna traccia di inviti alla recensione precedenti

Ganske enkelt genialt :)

Jeg er dybt fascineret over det materiale Jacob har bygget og sat sammen ud fra hans mange års erfaring med hypnose og hypnoterapi. Jeg mener fuldt ud, at han fortjener en plads i historiebøgerne omkring emnet hypnose. Med Jacobs materiale kan personer, som mig selv, uden erfaring med hypnoterapi, lære det nemt og hurtigt. Uanset om jeg selv kommer til at bruge det professionelt, så er det 8 mindeværdige dage, som jeg for alt i verden ikke ville have været foruden! Kan kun varmt anbefale alle med interesse for om området, eller bare generelt selvudvikling, at tilmelde sig :)

13 ottobre 2024

Risposta di Institut for Avanceret Hypnose

Mange tak for den fine tilbagemelding. Det var også super at have dig med på holdet og som du selv skriver, så kan det både bruges professionelt og til selvudvikling :-)

Super spændende kursus

Efter otte dages intensivt og super inspirerende hypnose/hypnoterapi kursus, er jeg vendt hjem med masser af viden og fascination.
Timerne er fløjet afsted og det har ikke været kedeligt på noget som helst tidspunkt. Spændende teori og udfordrende praksis. Tak for et mega godt kursus 😀

13 ottobre 2024

Risposta di Institut for Avanceret Hypnose

Tusind tak for den fine tilbagemelding. Det var også rigtigt godt at have dig med på holdet!

Ingen effekt

Efter lidt over en måned kan jeg konstatere, at behandlingen desværre ikke har haft effekt. Så det var en dyr fornøjelse.

2 ottobre 2024

Risposta di Institut for Avanceret Hypnose

Tak for din feedback – både din første 5 stjernede tilbagemelding og nu din seneste anmeldelse. Jeg er glad for, at du i første omgang fandt hypnosen til at være en spændende og nærværende oplevelse. Det betyder meget for mig at kunne skabe et trygt rum for mine klienter.

"Super spændende og nærværende oplevelse at prøve hypnose for første gang."

Jeg vil dog også gerne kommentere på din opdaterede vurdering. Hypnose og hypnoterapi er en proces, og effekten varierer fra person til person, afhængigt af individuelle behov og udfordringer. Det er ikke ualmindeligt, at flere behandlinger er nødvendige for at opnå de ønskede resultater, især når det drejer sig om komplekse problemstillinger. Dette plejer jeg også at informere om, da én session sjældent er nok for alle.

Du valgte selv at stoppe efter den første behandling, hvilket naturligvis er helt i orden. Jeg respekterer altid mine klienters beslutninger, men det betyder, at vi ikke fik mulighed for at arbejde videre og bygge på de resultater, vi kunne have opnået sammen. Hypnose kan sammenlignes med at gå til fysioterapi – det kræver ofte mere end én session for at skabe varige forandringer.

Hvis du skulle have lyst til at fortsætte behandlingen på et senere tidspunkt eller har spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte mig. Jeg ønsker dig alt det bedste fremover!

Min emetofobi er næsten væk

Jeg har været til hypnose hos Jacob to gange nu, og kan mærke, at min angst for opkast er markant reduceret. Jeg troede hypnose var fup, men Jacob har virkelig hjulpet mig til en nemmere hverdag. Han er rolig, sjov og nede på jorden. Klar anbefaling herfra!

4 settembre 2024

Risposta di Institut for Avanceret Hypnose

Godt, at høre. Tak for tilbagemeldingen på hypnoterapien. Ja, det er en overraskende enkel måde at få arbejdet med de ting som kan være svære at få fat i bevidst. Godt, du kunne bruge behandlingen.

Varme anbefalinger herfra

Varme anbefalinger herfra. Jeg glæder mig til at se om behandlingen giver poter i fremtiden.

5 settembre 2024

Risposta di Institut for Avanceret Hypnose

Det skal det nok gøre. Tak for din positive feedback på hypnose sessionen. Godt, du kunne bruge det :-)

Tryg og rolig oplevelse

Jacob er rigtig lyttende, nede på jorden og nem at tale med. Selvom at jeg havde mange svære ting at dele med Jacob var han god til at lytte og bruge det til at skabe en god skræddersyet behandling til mig. Jeg følte mig rigtig tryg ved oplevelsen, da tingene blev taget godt imod. kan mærke at behandlingen har gjort en lille forskel for mig i min hverdag og det er jeg glad for.

13 agosto 2024

Risposta di Institut for Avanceret Hypnose

Tak for den fine tilbagemelding. Godt du kunne bruge hypnose behandlingen.

Mindblowing oplevelse

Mindblowing oplevelse - jeg fik fat i noget som jeg aldrig har fået fat i før til at heale et blokeret system på trods af 30 års personlig udvikling. Jacob er et tillidsskabende menneske og hans professionalisme skinner igennem hans arbejde. Kan varmt anbefales

14 agosto 2024

Risposta di Institut for Avanceret Hypnose

Super, godt at høre. Og tak for tilbagemelding på hypnose behandlingen.

Afhjalp kronisk søvnløshed

Jeg har haft søvn besvær i en periode på flere måneder og har prøvet flere forskellige metoder for at afhjælpe hvad jeg vil beskrive som en desperat situation hvor jeg bare ikke kunne sove. Jeg har været til én behandling hos Jacob og jeg føler det fik løst op for en bloakede jeg havde haft og natten efter var mine nerver var langt roligere og jeg havde lettere ved at falde til ro og falde ind i dyb søvn. Jeg vil klart anbefale til enhver der døjer med akut og kronisk søvnløshed

15 luglio 2024

Risposta di Institut for Avanceret Hypnose

Tak for tilbagemeldingen. Godt, at høre. God nattesøvn hjælper på så mange ting. Nogen gange husker underbevidstheden mere end bevidstheden. Godt vi fik det løst :-)

Super god oplevelse

Super god oplevelse. Jeg har brugt Jacob Strachotta flere gange, mod rygestop, angst og eksamensangst og hypnose har virkelig hjulpet og givet mig langt mere ro i kroppen. Jacob er behagelig og professionel og jeg vil klart anbefal et besøg hos ham :-)

15 luglio 2024

Risposta di Institut for Avanceret Hypnose

Godt, at høre. Tak for den fine tilbagemelding.

Behagelig oplevelse

Jeg havde en rigtig behagelig oplevelse hos Jacob ifm. søvnproblemer. Det var en stille og rolig samtale først og så går man ind i hypnosen - hvilket kan føles underligt, unaturligt og ubehageligt, men synes nu Jacob formåede at gøre det trygt alligevel. Der er nu gået et par uger, og min søvn går bedre - faktisk væsentligt bedre de fleste nætter. Jeg forstår ikke helt hvordan det kan lade sig gøre, men det ser ud til at virke. Kan i hvert fald anbefale det til andre - og vænner helt sikkert tilbage hvis jeg skulle komme i lignende problemer. Tak for hjælpen! 😊

19 giugno 2024

Risposta di Institut for Avanceret Hypnose

Mange tak for den fine tilbagemelding. Godt, at vi fik løst søvnen med hypnose behandlingen.

Kanon oplevelse

Kanon oplevelse, i trygge rammer. Der blev gået i dybden på mange fronter og det gav det resultat jeg ønskede. Kan varmt anbefales!

28 giugno 2024

Risposta di Institut for Avanceret Hypnose

Godt, at høre. Tak for tilbagemeldingen. :-)

Sikker hypnose

Det var en stor og spændende oplevelse at gå i hypnose hos Jacob Strachotta. Jeg følte mig godt vejledt, forstået og tryg hele vejen igennem den time, vi brugte sammen. Fem stjerner fra mig ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

19 giugno 2024

Risposta di Institut for Avanceret Hypnose

Super fint. Godt, at høre :-)

Frigivelse af ressourcer…

Jeg tog en grunduddannelse hos Jacob Strachotta for nogle år siden, og har haft stor glæde i mit arbejde som Performance Coach, at kunne frigive mentale ressourcer og potentialer hos mennesker, der ikke selv vidste de havde dem - til at blive endnu bedre til det de gerne vil være bedre til, når de præsenterer budskaber til andre mennesker.. Tak Jacob for de gode teknikker og redskaber du gav mig… De bedste hilsner
Else Qualmann
OUT OF THE BOX

5 maggio 2024

Jeg opsøgte Jacob for at arbejde med…

Jeg opsøgte Jacob for at arbejde med noget, der har været et problem for mig i årevis.
Det var nemt at bestille en tid og jeg fik en venlig påmindelse om aftalen dagen før.
Jeg var noget usikker på, hvad det var jeg skulle igennem, men Jacob gav mig en fin indføring i, hvad det handlede om. Han var ærlig og troværdig i kontakten med et touch af humor, hvilket fik mig til at slappe af.
Da jeg tog hjem tænkte jeg, nå var det bare det, og havde ikke en egentlig forventning om, at problemet var løst.
Det viste sig dog, at mine tanker omkring problemet havde flyttet sig, det havde mine tanker også om andre ting. I løbet af en times tid havde min bevidsthed flyttet sig og jeg følte at jeg havde taget ansvaret tilbage for min problematik. Jeg kan vælge at fortsætte i samme spor og lade de "gamle" tanker og følelser fylde, men hypnosen har givet mulighed for at gøre noget andet.
Jeg føler mig afslappet på en måde, som jeg ikke gjorde før.

15 aprile 2024

Min søn på 13 år har været inde hos…

Min søn på 13 år har været inde hos Jacob, med de udfordringer han har.
Jacob fik ham hurtigt til at føle sig tryg og godt tilpas. Min søn har fået det lettere med de udfordringer han har.
Super god oplevelse for os alle.

9 aprile 2024

Jacob er yderst kompetent

Jacob er yderst kompetent, sympatisk og tillidsfuld.
Jeg bestilte tiden online, og en dag før sessionen fik jeg påmindelse på tiden og praktiske information omkring klinikken.

Til sessionen, fik Jacob mig til at slappe af, da jeg var lidt nervøs omkring forløbet, da jeg ikke havde erfaring med hypnose før.
Under hypnosen, var jeg ikke tvivl om Jacob’s kompetance og erfaring, hvor jeg kom i dyb afslapning, og erfaret en stor følelsesmæssigt lettelse.

Jeg vil give Jacob 5 stjerner, og vil varmt anbefale ham.
Kære Jacob, jeg takker dig for din hjæp 🙏

11 aprile 2024

Fantastisk og lidt vild…

Fantastisk og lidt vild oplevelse…..Kunne godt ønske, at jeg havde besøgt Jacob meget før. Jacob ved, hvad han gør og forstår sig på det menneske han har siddende foran sig. Fra første færd gjorde hans empatiske og rolige udstråling mig rolig og tillidsfuld og at åbne mit hjerte var pludselig bare let. Ikke bare mit hjerte blev let, men jeg gik derfra med følelsen af at en mental byrde var opløst og der kun var lethed tilbage. Glæder mig til nuet, mit nu, og fremtiden, som nu vil blive skabt af et mere helt menneske.
Tak for dig Jacob.

10 aprile 2024