Dik verdiende 5 sterren! Normaal bestel ik geen elektronica online, maar ik besloot het toch eens te proberen. De laser heb ik op zaterdag besteld en op dinsdag al in huis – echt top! Het apparaat we... Leggi di più
Prima verzending, prima kruislijnlaser, mooie koffer met accessoires. Ik geef 4 van de 5 sterren omdat de kwaliteit van de accessoires slecht is. Goedkoop plastic, pootjes draaien slecht, laten los, z... Leggi di più
Zeer snelle levering. Maar slordig verpakt in een slappe doos niet passend bij een precisie apparaat. Vragen gesteld over verschillen tussen twee apparaten werden door, ik denk, chatbot niet juist bea... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Na mijn slechte ervaringen met zogenaamde “A-merk” gereedschap ben ik toch nog eens voor Jackmend gegaan na het zien van hun advertentie. Su - per spul!! We zijn ondertussen al klaar met verbouwen... Leggi di più
Dettagli dell'azienda
- Negozio di utensili
- Fornitore di attrezzature per l'edilizia
- Negozio di macchinari e attrezzature da costruzione
- Produttore di utensili
- Grossista di utensili
Informazioni su Jackmend
Scritti dall'azienda
Jackmend – Het merk voor de doe-het-zelver
De woningmarkt is veranderd. Steeds meer mensen kopen een klushuis of willen hun woning zelf renoveren. Maar wie dan op zoek gaat naar goed gereedschap, komt vaak uit bij onnodig dure tools van grote merken.
Daarom ben ik Jackmend gestart: een merk dat zich volledig richt op de moderne doe-het-zelver. Geen onzin, geen onbetaalbare spullen — maar slimme producten met de juiste prijs-kwaliteitverhouding.
Of je nu een vloer legt, een wand recht trekt of een hele badkamer aanpakt: Jackmend biedt tools die je snapt, producten die je nodig hebt en bundels waarmee je in één keer klaar bent. Denk aan kruislijnlasers, afstandsmeters, multitools, werkaccessoires en slimme starterskits.
JACK staat voor de naam. MEND betekent repareren of herstellen. Samen is dat: Jackmend. Voor mensen die zelf aan de slag willen, zonder afhankelijk te zijn van een vakman of een bouwmarkt.
- 🔧 Slimme tools voor elke klus
- 📦 Snel geleverd, direct aan de slag
- 💬 Eerlijke klantenservice zonder poeha
Jackmend is er voor jou – de doe-het-zelver die het gewoon goed wil doen.
We zijn er voor de doe-het-zelver
Scritti dall'azienda
- Bij Jackmend maken we klussen eenvoudiger voor iedereen die zelf aan zijn huis wil werken. Of je nu een vloer legt, een muur afwerkt of je hele woning renoveert — wij bieden de juiste tools, duidelijke uitleg en eerlijke prijzen. We helpen je snel op weg met praktische producten, goede service en oplossingen die écht kloppen.
- We behandelen klanten zoals we zelf behandeld willen worden
- Bij ons geen technische praatjes of bouwmarktbureaucratie. We staan klaar met échte hulp, duidelijke antwoorden en een vriendelijke aanpak. Jouw klus is ons uitgangspunt — en we zorgen dat jij met vertrouwen kunt bouwen.
Jij moet snel verder klussen. Wij leveren sneller.
Altijd gratis verzending & razend-snel.

Retourneren? Geen probleem, kosteloos binnen 30 dagen tijd.
Garantie van 2 jaar bij iedere bestelling. We zijn niet de moeilijkste.
Paesi Bassi
- info@jackmend.com
- jackmend.nl
Duizenden gingen je voor.
Ha risposto al 41% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde dopo 1 mese o più
Niet op tijd geleverd!
Niet op tijd geleverd!
Ik moest naar een werf en heb dus het materiaal gemist...

Risposta di Jackmend
Bestelling was zoals omschreven en ook…
Bestelling was zoals omschreven en ook levering was optimaal...

Risposta di Jackmend
De kruislaser is top en goede service.
Kruislaser doet prima zijn werk, verder prima geholpen bij wat kleine aanloopproblemen.

Risposta di Jackmend
U vertelt me dat het op een bepaalde…
U vertelt me dat het op een bepaalde dag bezorgd wordt met tijden erbij. Dat was niet waar. Ik heb voor niets vrij genomen en zitten wachten. Zelfs de dag daarna hoor en zie ik niets. Pas twee dagen later krijg ik een nieuwe mail met bezorgtijd. Die klopt.
Groet, Peter Timmermans

Risposta di Jackmend
Snelle levering en zeer tevreden over…
Snelle levering en zeer tevreden over de bestelde items (4D kruislijnlaser + statief)

Risposta di Jackmend
T is wennen hoe t werkt jammer dat er…
T is wennen hoe t werkt jammer dat er geen gebruiksaanwijzing bijzit en een muurklem ipv boorplaatof een statief waarvan die erbij hoort te zitten.

Snelle levering ondanks de feestdagen
Snelle levering ondanks de feestdagen
Handig stuk gereedschap en met vergrendeling dat is super

Risposta di Jackmend
Voor 23.00 uur besteld dan de volgende…
Voor 23.00 uur besteld dan de volgende dag bezorgd.
In dit geval was het iets anders.
Het werd een ruime week later bezorgd.
Zal hoogstwaarschijnlijk met de kerstdagen te maken hebben gehad.
Daarvoor ook begrip.

I was very impressed
I was very impressed , first of all with he service I received. ( fast delivery) the product was perfect in very way , what it said on the box it delivered.
Therefore I would not hesitate to in highly recommending the product and service….

Kruislijn laser klantservice dikke 0 ster
Kruislijn laser besteld. En tijdje mee gewerkt. Totdat opeens de lader stuk ging. Maar toen ik tijdens mijn garantie een nieuwe wilde. Was opeens de garantie periode 1 jaar in plaats van de 2 die op hun site staat. Jo
Ik mocht wel een nieuwe lader kopen voor 20 euro....belachelijk dat je zo slecht met je klanten om gaat
Nu staat er onder dit bericht ook een heel leuk berichtje dat ik contact moet opnemen. Maar als ik contact opneemt dan word er netjes niet meer gereageerd.

Risposta di Jackmend
Zeer handig apparaat en werkt prima.
Zeer handig apparaat en werkt prima.
Snelle levering.

Risposta di Jackmend
Goede prijs voor een prima product met…
Goede prijs voor een prima product met een snelle levering.

Risposta di Jackmend
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.