Langestraat 114, 3811AK Amersfoort, Utrecht, NL

Valutata 4 stelle su 5

Vandaag een pak gekocht voor onze zoon, netjes geholpen door de heer Brand. 👌 De verkopers op de afd van de trouwkostuums reageerden trouwens niet toen ik vroeg waar ik een bepaalde maat kon vinde... Leggi di più

Valutata 1 stelle su 5

Erg spijtig want ik had eerst 5 sterren in gedachten maar 1 werknemer heeft het omlaag gebracht voor me: Aankoop van trouwpak als zeer prettig ervaren. Jonge verkoper. Deze jongeman was z... Leggi di più

Valutata 4 stelle su 5

Ik had een pak besteld welke helaas te klein bleek. Retour gestuurd en had binnen een week netjes mijn geld terug! Goed geregeld

L'azienda ha risposto

4. Negozio di abbigliamento per esterno
  5. Negozio di abbigliamento per taglie forti
  6. Negozio di abbigliamento invernale

Scritti dall'azienda

Jac Hensen is dé specialist in stijlvolle en eigentijdse herenkleding. Met een ruim assortiment pakken, casual kleding en accessoires zorgen we ervoor dat iedere man zich goed gekleed voelt. Persoonlijk advies, perfecte pasvorm en kwaliteit staan bij ons centraal. Weten dat het goed zit.

• Langestraat 114, 3811AK, Amersfoort, Utrecht, Paesi Bassi

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Non ha risposto alle recensioni negative ricevute

Valutata 1 stelle su 5

Erg spijtig want ik had eerst 5 sterren…

Aankoop van trouwpak als zeer prettig ervaren. Jonge verkoper. Deze jongeman was zeer ervaren en zeer prettig, vriendelijk en eerlijk aanwezig. Pak uitgezocht. Alles meegekregen behalve broek. Broek wordt op maat gemaakt (prima). In overleg zou ik volgende keer passende schoenen uitzoeken en manchet knopen.

Week later broek ophalen. Helaas deze jongeman niet gezien. Aldaar boven aangekomen komt er een oudere man naar me toe gestormd: geen goedemiddag alleen een schreeuw: "NAAM?" : "wat kom je halen." Eerste indruk gelijk al een zeer onsympathieke man en gewoonweg een hork.
Liep gelijk een magazijn in en schreeuwde vanuit het magazijn: "KLEUR?"
Ik was er eigenlijk al snel klaar mee. Uiteindelijk met mijn bon broek gevonden. Pleurt (dure) broek op de toonbank en pleurt hem in een papieren zakje. Met mijn vraag of ik hem zo meekreeg gelijk een snauw: "Nou je heb toch een stoffen zak tuis van je pak!" Prima ik pak hem aan. Verder geen schoenen gepast. Geen manchet knopen uitgezocht.
Meneer wou heel snel van me af.
Misschien pauze houden?

Prima. Ik ga elders de rest kopen en kom niet meer terug bij deze hork (zaak).

Dus voor mij 1 ster dankzij deze meneer (waren er eerst 5)

13 aprile 2026

50% korting werd 25%?

Donderdag 28-8-25 een jasje gekocht waarop een kortingskaart zat van 50%.
Bij de kassa “geholpen” door een zeer onvriendelijke verkoper. Hij haalde de kortingskaart van 50% eraf en vroeg bevestiging aan een collega of het jasje onder de actie van de “meepakkers” zou vallen. De collega gaf vervolgens aan dat het jasje inderdaad viel onder deze actie. Zonder verder wat te zeggen werd er 25% in plaats van 50% korting op de prijs toegepast? Nadat ik hier zeer verbaasd over was en had aangegeven dat het niet klopte, gaf hij aan dat de kortingskaart op het jasje niet juist was. Hij bleef bij zijn standpunt, ook al was het dan hun eigen fout. Dan maar aan een andere collega om hulp gevraagd. Gelukkig was dit een betere verkoper die wel weet dat het artikel tegen de prijs verkocht moet worden zoals het artikel was afgeprijsd.

28 agosto 2025
Valutata 4 stelle su 5

Vandaag een pak gekocht voor onze zoon

Vandaag een pak gekocht voor onze zoon, netjes geholpen door de heer Brand. 👌
De verkopers op de afd van de trouwkostuums reageerden trouwens niet toen ik vroeg waar ik een bepaalde maat kon vinden.
Als u het niet vindt hebben we het niet op voorraad was het antwoord !!

24 maggio 2025
Valutata 2 stelle su 5

Hebben een trouwpak gekocht en zouden…

Hebben een trouwpak gekocht voor mijn zoon en zouden bellen wanneer hij klaar was maar heb zelf maar gebeld en mijn eigenpak idem dito en toen ik hem kwam halen zat mijn overhemd er niet bij en wat blijkt jasje wat ik gepast had was beter van pasvorm deze valt kleiner . Mijn andere zoon pak gekocht en wordt niet teruggebeld dat zijn schoenen binnen zijn kortom wordt het er niet beter op helaas

26 aprile 2025
Valutata 4 stelle su 5

Ik had een pak besteld welke helaas te…

Ik had een pak besteld welke helaas te klein bleek.

Retour gestuurd en had binnen een week netjes mijn geld terug!

Goed geregeld

13 febbraio 2025
Logo di Jac Hensen - Amersfoort

Risposta di Jac Hensen - Amersfoort

Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat de retour soepel is verlopen. Hopelijk tot snel in de winkel of online.

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più