L'azienda ha risposto
L'azienda ha risposto
Ik had in Januari een Steampunk Desing klok gekocht. Nadat ik deze eind januari ophing bleek dat het uurwerk niet goed functioneerde. Na dit gemeld te hebben met een goede uitleg kreeg ik binnen 24 u... Leggi di più
Bij IvoQ een partytent en hoes besteld, welke inmiddels beiden mee zijn geweest naar Decibel Outdoor. Zowel de partytent als de hoes zijn van goede, degelijke kwaliteit. Verder is het frame mooi zwart... Leggi di più
Duidelijke beschrijving bij de producten en werd netjes goed verpakt bezorgd. zo had ik een puppyren besteld die super mooi en stevig is. Klantenservice is heel vriendelijk die me zelfs netje... Leggi di più
Bij IvoQ brengen we stijl en betaalbaarheid samen om van jouw huis een thuis te maken. Ontdek onze uitgebreide collectie hoogwaardige woonaccessoires, van elegante wandklokken en realistische kunstplanten tot sfeervolle meubels en tijdloze wanddecoratie. Met oog voor detail en design bieden we producten die zowel praktisch als esthetisch zijn. Bestel vóór 15:00 en geniet al de volgende dag van gratis bezorging! Wij staan voor uitstekende service, snelle levering en een naadloze winkelervaring. Klanttevredenheid staat bij ons centraal, en we doen er alles aan om jouw verwachtingen te overtreffen. Laat je inspireren door ons veelzijdige assortiment en creëer jouw ideale interieur, zonder de hoofdprijs te betalen. IvoQ: betaalbare luxe, eenvoudig online te bestellen! ⭐⭐⭐⭐⭐ "Snelle levering, prachtige producten, en geweldige service!" Bezoek ons op www.ivoq.nl en ontdek het verschil.
Kabelweg 1, 1271 AN, Huizen, Paesi Bassi
Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
Ha risposto al 60% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 24 ore
De zeer vlotte en nette mailing inzake het oplossen van een gerezen probleem sprak boekdelen. Keurig gedaan! Probleem uit de wereld geholpen.
Zorgvuldig ingepakt met de bijbehorende ophanging.vlotte verzending. Voor herhaling vatbaar.
25 juni mijn pakket al retour gestuurd tot op heden nog niets gehoord. Nummer op de site is niet bereikbaar daarnaast 2x gemaild maar wordt ook niet op gereageerd. Gelukkig is de betaling met Klarna voldaan anders was ik deze ook kwijt geweest…

Risposta di IvoQ
Erg lang moeten wachten op de levering! Telefonisch niet bereikbaar?
Snel en netjes bezorgd
Was iets later maar dat lag aan de bezorger
Gratis verzending en gemakkelijk in elkaar te zetten . Mooi afgewerkt ook
Product hier besteld voor de snelle levering althans dat claimen ze op de website. Op dit moment schijnt er een grote drukte te zijn bij de pakketbezorgers in dit geval DPD waardoor pakketten veel later aankomen. Ik vind dat de webshop dit zou moeten vermelden op hun website alvorens je iets besteld waarvan de belofte is dat het snel word geleverd dan kan de consument zelf de afweging maken om toch te bestellen of naar een andere webshop of fysieke winkel te gaan. Ik had het product voor dit weekend nodig en afgelopen di besteld en het zit nog steeds niet in de bezorgingsroute dus flink balen en frustrerend. Pas jullie website aan met actuele leveringstijden! Ik bestel hier in iedergeval niet meer, snelle levering ammehoela.
Update 8 juni:
2 juni besteld nu nog niets binnen. Verkoper luistert ook niet naar advies om op de website alvorens aan te geven dat er vertraging is bij de post. Schuift alle schuld bij DPD in de schoenen.
Sidetable besteld op dinsdag woensdag tracking code ontvangen. Vrijdag bij DPD nog niets ontvangen. Gemaild met Koen van IvoQ. Hij geeft aan dat de zending onderweg is maar het druk is bij DPD. Hij heeft echter die vrijdag niets onderzocht. Maandag staat bij DPD dat DPD nog niets ontvangen heeft. Maar weer contact opgenomen en dan blijkt dat er niets geleverd is en ook niet kan worden. Je geeft DPD de schuld terwijl het jullie fout is. Zo ga je niet met klanten om. Wat was er gebeurd als ik zelf geen actie had ondernomen. Dan had ik kunnen wachten tot Sint Juttemus.

Risposta di IvoQ
Heel degelijk materiaal, super goede prijs/ kwaliteit! Dus meer dan tevreden. Vlotte transacties en mooi bij het combineren van verschillende groottes
Was al een tijd op zoek naar fijne plantenbakken voor op balkon. Deze zijn perfect, goede maat, niet duur, en werden binnen de kortste keren geleverd. Dank!
Heel mooie plantenbakken. Heel makkelijk te monteren. We zijn heel tevreden ook over de levering.
Het verkeerde artikel was geleverd. Dit is direct en zeer keurig opgepakt. Hartstikke vriendelijk personeel.