iVet - Online Dyrlæge Recensioni 138

TrustScore 5 su 5

4,9

Da vores kat kom til skade efter egen dyrlæge havde lukket, var Ivet super hjælpsomme og gav os den fornødne hjælp og tryghed frem til at vi kunne komme til egen dyrlæge. Fra tiden blev bestilt og til... Leggi di più

Super sød, dygtigt og imødekommende dyrelæge Rikke. Teknikken drillede lidt, men det gjorde ikke noget, da Rikke var sød til at ringe op og vi fik en grundig snak. Vi fik lavet en god og grundig plan... Leggi di più

Vores hund fik dårlig mave i påsken, så vi tog fat i iVet og fik en tid indenfor 1 time. det var virkelig som at være hos egen dyrlæge, uden den skræk vores hund har for stedet Virkelig en super... Leggi di più

Min hund "Kiwi" havde dårlig mave med opkast. Efter en god snak med dyrlægen "Christina" og herunder kamerakig på Kiwi, fik vi en køreplan omhandlende kost og brug af tarmregulerende middel. Heru... Leggi di più

4,9

Eccellente

TrustScore 5 su 5

KÆMPE HJÆLP !

Fantastisk hjælp og opfølgning - fik en mail fra dyrlæge Heidi om alt hvad der er aftalt og behandlingsplanen :) Virkelig fantastisk behandling af os !!! Giver os en sikkerhed også i forhold til opfølgning - kan kun give 5 stjerner i forhold til ALT - tak !

16 dicembre 2025

Hurtig, fleksibel og professionel hjælp

Det er første gang, vi har prøvet en web-konsultation, og det var en rigtig god oplevelse.
Vi fik hurtigt og med kort varsel tid, teknikken virkede perfekt, og dyrlægen var dygtig og kompetent. Efter konsultationen fik vi tilsendt et meget brugbart journalnotat.
Selv om en web-dyrlæge ikke helt kan erstatte et fysisk dyrlægebesøg, så er det klart bedre end en telefonkonsultation med en dyrlægevagt. Det er meget værdifuldt, at man kan uploade billeder og videooptagelser, og man kan undgå unødige dyrlægebesøg.
iVet kan stærkt anbefales, og vi kommer igen, hvis vi får behov for det.

16 dicembre 2025

Dyrlæge lige ved hånden

Jeg må tilslutte mig de gode anmeldelser. Fantastisk rart at have en dyrlæge lige ved hånden. Jeg var ret bekymret for min hunds tilstand, men ved god og forståelig vejledning fik min hund den rette behandling, og nu her to dage efter, er han ved at være rask igen. Som dyreejer står man nogle gange i dilemmaet “tur til dyrlæge eller ej?”. iVet er løsningen på det problem. Meget professionel og realistisk rådgivning.

9 dicembre 2025

God oplevelse hos iVet

Har fået adgang til online dyrlæge iVet gennem min forsikring. Jeg fik tid til Smokey inden for 15 minutter og vi havde en videokonsultation, hvor jeg fortalte om symptomer og dyrlægen så lidt på Smokey og instruerede mig i at mærke på ham.
Vi aftalte en behandlingsplan som har fungeret for Smokey.
De er gode til at følge op på behandlingen.

3 dicembre 2025

Kan nemt anbefale iVet

Vi blev tilknyttet iVet via vores forsikring TJM. iVet er et godt alternativ til dyrlægehjælp, hvor man samtidig nemt kan uploade billeder inden konsultationen.

Dyrlæge Susan var meget behjælpelig ifm. en online konsultation. Hun svarede på alle mine spørgsmål på en måde, som var til at forstå. Hun var lyttende og stillede nogle gode spørgsmål. Hun skrev et meget uddybende journalnotat, som er letlæseligt og nem at gå til.
Vi fulgte hendes behandlingsplan, hvilket havde et succesfuldt resultat.
Mange tak til Susan

23 novembre 2025

Virkelig god oplevelse

Virkelig behagelig samtale med Heidi, hvor jeg blev taget seriøs og mødt i nervøsiteten angående min kat, og samtidig orienteret på en forståelig måde, hvad det kunne være min kat fejlede. Heidi skrev endda til mig efterfølgende, for at følge op på hvordan Buddha havde det. Kan kun anbefale!!

25 novembre 2025

Fantastisk hjælp, især når det er kritisk

Virkelig skønt at kunne få hjælp så hurtigt og effektivt. Vi havde en situation, som viste sig at være kritisk, og det er guld værd, at der så er nogle, der er klogere på området, der så kan sende en afsted til en fysisk dyrlæge når det sker. Vi har brugt iVet flere gange før også, og de har altid været gode, søde og super hjælpsomme:)

23 novembre 2025

Fantastic service!!!

Empathetic vet who was very preset and observant even though it was online. Great at directing me what to do so she could see if it was serious. I was really scared and actually thought my doug would die, but she was reassuring and calmed me. All her advice helped so it also saved me a lot of money going to the vet’s. And in the end she was completely right and my dog recovered after three days <3

31 ottobre 2025

Hurtigt og effektivt

Vores shih zhu havde fået et sår på halsen, og lørdag formiddag bookede vi tid til at onlie møde kl 12.00.
Vi fik god vejledning og dyrelægen så vores hund via video og tilsendte fotos.
Vi fik diagnose og behandlingsvejledning og få dage efter havde vores hund det bedre.
Dejlig nemt og hurtig hjælp.

19 ottobre 2025

God sød dyrlæge

God sød dyrlæge jeg kom i kontakt med, der hjalp os med hvad vi skulle gøre. Så slap vi for en dyrlæge regning der :)

20 ottobre 2025