- Consulente informatico
- Agenzia di consulenza per l'IT e le imprese
- Servizio di cloud computing
- Servizio di cloud storage
- Servizio di sicurezza informatica
- Provider di posta elettronica
IT X Partner er et IT-konsulenthus, der hjælper startups, små og mellemstore virksomheder med daglige IT-behov og strategiske projekter. Vi gør IT let og tilgængeligt, så virksomheder kan fokusere på deres kerneforretning uden at ansætte en IT-medarbejder på fuld tid. Vi tilbyder skræddersyede løsninger med fleksibel support, drift og rådgivning. I kan hurtigt skalere op eller ned efter behov og få en troværdig IT-partner, der kender jeres forretning. Gennem tæt samarbejde og gennemsigtighed sørger vi for professionel og omkostningseffektiv IT-hjælp til både mindre ad-hoc opgaver og større projekter. Vores ambition er at skabe konkrete resultater og forretningsværdi for jer. Med teknisk ekspertise, praktisk erfaring og en dyb forståelse for jeres hverdag, stræber vi efter at være en agil og løsningsorienteret IT-partner, I altid kan regne med.
Danimarca
- itxpartner.com
Le persone hanno visualizzato anche
Emails
Super god service fra Thomas! Meget hjælpsom og professionel. Kan varmt anbefales.:)
Vi skiftede til IT X Partner sommeren…
Vi skiftede til IT X Partner sommeren 2025, og det har vi ikke fortrudt et øjeblik siden.
Vi har følt os i sikre hænder fra dag 1.
Det er trygt der er styr på processerne, IT X Partner har rigtig godt greb om IT sikkerheden i vores virksomhed, og det er vi meget glade for
IT X Partner hjalp os i en meget…
IT X Partner hjalp os i en meget problematisk situation ift. IT nedbrud på vores server. Vores problemstilling blev taget seriøst og vores udfordringer løst meget hurtigt. Vi kom derfor hurtigt tilbage i produktion igen og vores driftstab blev holdt nede. Vi kan på det kraftigste anbefale IT X Partner. De vil være vores primære IT folk i fremtiden.
Thomas er god til at forstå vores gamle…
Thomas er god til at forstå vores gamle it løsning
og kommer med gode spørgsmål
så nu er vi kommet mål
med sikkerhed og it løsning og god brugervenlighed
det spiller max
kan bare anbefale IT X Partner
Fantastisk IT samarbejdspartner
Jeg har været ekstremt glad for IT X Partner. De er dybt professionelle, og har været med mig hele vejen med IT support, siden jeg startede min virksomhed. De har givet mig ro i maven ift. overholdelse af IT sikkerhed og GDPR. Jeg kan varmt anbefale Thomas og Martin til andre virksomheder.

Risposta di IT X Partner