Ik heb een bestelling geplaatst inclusief de pro lamp. Helaas was er een storing waardoor de lamp het niet goed deed. Ik heb een mail gestuurd op zondag en maandag gelijk antwoord gekregen en alles... Leggi di più

L'azienda ha risposto
De site is mooi overzichtelijk en ze hebben een goed assortiment. Kleine kanttekening, mijn bestelling werd niet verzonden omdat een product niet op voorraad was. Hierover word je niet geinformeerd.... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Printer werkt uitstekend, makkelijk om te bedienen en snel te installeren. Waarom dan geen 5 sterren? Tijdens het bestellen kreeg ik een melding dat ik mijn huisnummer niet had ingevoerd, gelijk aa... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Ik had een gietmal met beschadeging ontvangen, dus gemailt en foto toegevoegd. Zeer snelle reactie met excusses, en er werd meteen een nieuwe opgestuurd... met een kadootje🥰 dat is altijd leuk natuu... Leggi di più
Scritti dall'azienda
Bij ItsOkay bestel je epoxy giethars, resin, siliconen mallen en toebehoren eenvoudig online. Bestellingen die voor 23:30 uur zijn geplaatst heb je de volgende dag al in huis. Vanaf €50 is de verzending zelfs gratis! Voor vragen en deskundig advies kunt u contact opnemen met onze klantenservice. Meer informatie? Neem een kijkje in het epoxy kenniscentrum.
Epoxy giethars kopen >ItsOkay is dé specialist van Nederland en België. Wij zijn sinds 2018 actief en dus al meer dan 6 jaar een grote online hobbywinkel.
Ons assortiment: epoxy giethars, epoxy voor coatings en vloeren, siliconen mallen, decoraties en toebehoren voor sieraden maken zoals hangers, bedelen, kettingen. Ook verkopen wij epoxy starterspakketten voor het maken van resin art.
Bekijk ons uitgebreide assortiment met epoxy producten, kleurstoffen, mallen en tools om direct aan de slag te gaan. Ook hebben we een voordelige set voor je om in je winkelwagen toe te voegen. Laat je inspireren door de prachtige voorbeelden en andere mooie creaties van resin art gemaakt door andere hobbyisten.
Wil jij ook graag iets maken en je creativiteit ontwikkelen? Dan is itsOkay de winkel voor jou. ItsOkay is dé Epoxy Specialist van Nederland en België. Sinds 2018 actief en dus al meer dan 6 jaar een grote online webwinkel in epoxy en toebehoren. Heb je vragen? Onze experts helpen je graag.
Contact opnemen >Als je over epoxy wilt leren, zit je hier goed. Hier geven we antwoord op veelgestelde vragen met betrekking tot epoxy en andere materialen. Heb je een vraag die er niet bij staat? Laat het ons weten.
Naar het kenniscentrum >Scritti dall'azienda
✓ Snelle bezorging
Kerkeplaat, 3313LC, Dordrecht, Paesi Bassi
Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 48 ore
Duidelijke uitleg
Leuke producten voor nieuwe experimenten

Risposta di itsOkay
Ik werkte in de zon. Ik had 400ml gemengd. Het laatste deel van het product begon al uit te harden in de menigbeker. Ik ben wel tevreden over het product.

Risposta di itsOkay
Zou er zo weer bestellen, snel, netjes verstuurd en volgende dag in huis.

Risposta di itsOkay
Mooi snel opgestuurd maar nog niet mee begonnen

Risposta di itsOkay
Snelle service er miste iets maar dat is netjes opgelost

Risposta di itsOkay
Ik heb een bestelling geplaatst inclusief de pro lamp.
Helaas was er een storing waardoor de lamp het niet goed deed. Ik heb een mail gestuurd op zondag en maandag gelijk antwoord gekregen en alles werd keurig netjes en snel afgehandeld.
Ik zal voortaan zeker hier mijn producten bestellen als er iets niet in orde is regelen ze het direct.

Risposta di itsOkay
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.