Vi har haft en rigtig god oplevelse med ITbot.dk og kan varmt anbefale dem. Fra start har de været rigtig gode til at lytte og forstå vores ønsker til hjemmesiden. De har lavet vores hjemmeside... Leggi di più

Vi fra løbeklubben pinenogplagen er super glade for samarbejdet og hjælpen til vores nye hjemmeside som itbot har lavet til os. Vi har været trygge hele vejen og resultatet er blevet godt . Tak for... Leggi di più

Jeg kan varmt anbefale Itbot, som har hjulpet mig med udviklingen af min hjemmeside i forbindelse med opstarten af min virksomhed⭐ Jeg har især været meget glad for den personlige service og de... Leggi di più

1. Web designer

ITbot.dk er en IT-virksomhed, der specialiserer sig i at skabe skræddersyede hjemmesider og komplette IT-løsninger, der driver virksomheder fremad. Vi bruger avanceret teknologi og AI til at understøtte forretningers vækst og succes. Vores service inkluderer moderne og brugervenlige hjemmesider, WordPress-servicetjek, sikkerheds- og performance-optimering samt webshops. Vi lægger stor vægt på kundesupport og gennemsigtig. Vi er din pålidelige partner i den digitale verden. ITbot - IT i øjenhøjde

4,5

Eccellente

TrustScore 4.5 su 5

Non ha risposto alle recensioni negative ricevute

TAK!

Vi har haft en rigtig god oplevelse med ITbot.dk og kan varmt anbefale dem.

Fra start har de været rigtig gode til at lytte og forstå vores ønsker til hjemmesiden. De har lavet vores hjemmeside, Fiski.dk, præcis som vi ønskede den - enkel, med maritime farver og velkendte billeder, som på en flot måde fortæller, hvem vi er, og hvilken forretning vi driver.

Hele forløbet har været præget af et rigtig godt samarbejde. Når vi har haft ønsker til ændringer undervejs, er de blevet taget seriøst og hurtigt ført ud i livet. Det har gjort, at vi til sidst stod med en hjemmeside, der var præcis, som vi havde drømt om.

Tusind tak til ITbot.dk for et fantastisk samarbejde – vi er meget glade for resultatet!

31 marzo 2026

Fantastisk samarbejde og skræddersyet løsning

Jeg har haft en virkelig god oplevelse med itbot i forbindelse med udviklingen af min hjemmeside.
Fra start til slut har processen været professionel, effektiv og meget imødekommende. Især webdesigneren Nhat har været helt ekseptionel – han har virkelig forstået mine ønsker og præferencer og formået at omsætte dem til en løsning, der passer perfekt til min virksomhed.
Kommunikationen har været god hele vejen igennem, og der er blevet lyttet til alle detaljer. Resultatet er en hjemmeside, som både ser professionel ud og fungerer præcis, som jeg havde håbet.
Jeg kan klart anbefale itbot til andre, der ønsker en seriøs og dygtig samarbejdspartner.

20 marzo 2026

Fredericia Løbeklub fik ikke det vi fik stillet i udsigt, og nu har vi fået at vide de er gået konkurs.

Får kun en stjerne fordi man ikke kan give mindre. ITbot blev hyret til at opgradere hjemmesiden for Fredericia Løbeklub - det første der skete var at de lagde siden ned. Klubben måtte selv gendanne den tidligere side, så den fungerede igen.
Fredericia Løbeklub har betalt for 5 måneders arbejde, men har intet fået.
Og nu har vi fået meddelelse om at ITbot er gået konkurs!
Hold jer langt væk

31 gennaio 2026

Jeg kan varmt anbefale Itbot

Jeg har især været meget glad for den personlige service og det store nærvær gennem hele processen. Som nystartet virksomhed har det betydet meget for mig at føle mig tryg og godt guidet hele vejen.

Der har været fuld gennemsigtighed i samarbejdet — ingen skjulte bindinger og ingen ekstra fakturering for de spørgsmål og behov, der naturligt opstår undervejs.

En professionel, ærlig og meget tryg oplevelse — de får mine varmeste anbefalinger❤️

16 febbraio 2026

Stabilt vedligehold

ITbot har leveret hosting samt teknisk support i forbindelse med min virksomheds hjemmeside. Samarbejdet har omfattet opsætning, drift og løbende håndtering af systemerne, og hjemmesiden har været uden registreret nedetid.

21 gennaio 2026

Det er min første 1 stjernet…

Det er min første 1 stjernet anmeldelse, og jeg skriver i håb om at kunne komme videre, og ud af aftalen. Samarbejdet lever ikke op til mine forventninger, svartider, fleksibilitet, prioritering af opgaven osv. Jeg har haft et ønske om at opgaven ikke skal løses hos dem alligevel, men kontrakten fastholdes, og så bliver det nok aldrig en god start. Jeg forsøgte at få lavet en landingsside før jul, da det er vigtigt - det kom ikke i mål, men fik en anden udbyder til at lave det på 1 time. Jeg håber vi kan afslutte samarbejdet og alt er godt herfra. Jeg har trods alt betalt x-tusinde kr.

7 gennaio 2026

Jeg har oplevet en meget stor…

Jeg har oplevet en meget stor ekspertise og enorm hjælpsomhed hos itbot.dk, og kan varmt anbefale firmaet til andre, som har brug for hjælp til hjemmeside og SEO.

14 novembre 2025

Hej Grethe
Tusind tak for den fine anmeldelse. Det er noget vi sætter stor pris på.

imødekommende

Jeg oplevede en service og imødekommenhed, som gjorde mig tryg. Alle jeg var i kontakt med var søde og hjælpsomme. Patrick var specielt forstående og kompetent.

30 settembre 2025

Hej Helle
Tusind tak for din fine anmeldelse og i særdeleshed tak for rosen til Patrick.
Mvh itbot.dk

Jeg oplevede en god service

Jeg oplevede en god service. Alle jeg var i samarbejde med omkring min hjemmeside var nysgerrige og rådgivende og overholde aftaler.

26 novembre 2024

Hej Lilje
Tusind tak for din fine anmeldelse. Vi er meget glade for, at du oplevede god service. Vi bestræber os også altid på at være både nysgerrige, rådgivende og selvfølgelig overholde vores aftaler.
Mvh itbot.dk

Vi fik hjælp af Itbot til at udvikle…

Vi fik hjælp af Itbot til at udvikle vores hjemmeside mega lækker forløb med opdateringer undervejs og du kan få den sat op præcis som du vil have det. Vores designer Patrick var meget Professionel og hjælpsom det gav os en mega rar oplevelse

30 settembre 2025

Opsætning af webshop og hjemmeside.

Jeg fik hjælp til at opsætte min hjemmeside med tilhørende webshop, hvilket de har formået at gøre på den måde jeg ønskede. Det har været en god proces, og ITbot har været gode til at lytte til mine ønsker og krav, og de er i den grad blevet imødekommet. Så jeg giver dem min varmeste anbefaling.

10 ottobre 2025

Oprettelse af hjemmeside

I forbindelse med udvikling af min hjemmeside har jeg oplevet ITbot som utroligt hjælpsomme og meget tålmodige. Jeg har oplevet samarbejdet med ITbot både nemt og fleksibelt. Jeg oplevede vejledning, der var konstruktiv og rettet mod at skabe det bedste produkt.
Den færdige hjemmeside har fået stor ros.
Jeg giver ITbot mine bedste anbefalinger.

15 febbraio 2025

Itbot har jeg ingen dårlige ord at sige…

Itbot har jeg ingen dårlige ord at sige omkring.
Fik lavet hjemme side, som fik lige så mange rettelser som jeg ville have, samt et super fedt setup.
Jeg har været rigtig glad for mit samarbejde med dem, og jeg kan til enhver tid anbefale dem.
De sælger dig ikke noget som du ikke har brug for, og lytter til hvad du har og sige.
Jeg vil gerne sige tak for et godt samarbejde.

3 settembre 2025

Tak til ITbot

Tak til ITbot for udarbejdelse min nye hjemmeside. De har været gode til at sætte sig ind i mit lidt specielle behov. Stor tak til Patrick, som ud over at kreere denne side, også var i stand til at formidle budskaber til mig, som ingen indsigt har i hjemmesideverdenen

8 agosto 2025