Hentede take away fra Charlottenlund afdelingen. De værste 700kr jeg længe har spenderet. Dårlig kvalitets mad (thai rette, små rette, sushi, kinesisk suppe, bubbletea). Kyllingen føltes som gelé nærm... Leggi di più

Ja ja ja tak! til “super sushi menu” fra Itacho Sushi & Work, Charlottenlund. Bestilte via Wolt. Fik hurtig levering og et fantastisk måltid. Lidt store sushi stykker (risdel) måske, men så velsmage... Leggi di più

Har lige hentet mad. Størrelsen på maden bliver mindre og mindre samtidig med at prisen stiger. En portion pomfritter, der nu koster 42 kr, æske måler ca 14x8 og er slet ikke fyldt op. Deres forårsrul... Leggi di più

Rigtig rigtig god sushi fra Ordrup 👍 Frisk, lækkert, tilpads størrelse og da jeg var inde og bestille (og hentede 15 min. Efter) var mit første hånds indtryk af restauranten, at der lugtede sååå god... Leggi di più

2,8

Nella media

TrustScore 3 su 5

Elendig oplevelse

Hvor var det dog en helt igennem elendig oplevelse at frekventere Itacho Solrød her til aften. Jeg kan kun istemme de enormt mange andre anmeldelser om den lave kvalitet på maden. Derudover gik det hele 1 time og 20 minutter før alt fra den første bestilling blev serveret. 3 gange måtte vi spørge til vores ordre før de sidste forretter kom. Vi gav op på at bestille en runde 2 i ren frustration efter små 2 timer. Vi kom til at betale for en drikkevare vi aldrig fik. What a shitshow! Den unge (stakkels) kvinde der betjente os var dog utrolig tålmodig og høflig.

4 settembre 2024

Dårligste oplevelse

Jeg besøgte Itacho med store forventninger, men det var desværre en virkelig skuffende oplevelse. Servicen var elendig – det var næsten umuligt at få kontakt med personalet, og de få gange, vi fik fat i dem, virkede de ligeglade og uprofessionelle. Kommunikation var et stort problem, da ingen af tjenerne virkede til at have styr på vores bestilling, hvilket resulterede i lange ventetider og forkert servering.

Maden var desværre endnu værre. Det, der skulle have været frisk og velsmagende sushi, smagte langt fra, hvad man forventer. Fisken var kedelig og uappetitlig, og risen var tør og smuldrede. Hele oplevelsen føltes som en parodi på sushi – det smagte mere som noget, der var blevet lavet uden nogen forståelse for, hvad god sushi egentlig er.

Jeg kommer helt sikkert ikke igen og kan på ingen måde anbefale dette sted til andre.

19 agosto 2024

Bedste sushi sted!!!

Bedste sushi sted!!!!
Kommer ikke andre steder længere, da det ikke kan måle sig med Itacho. Frisk lækker sushi, flot anretning og bedste service. Kan kun anbefales!!!

22 luglio 2024

Dejlig oplevelse

Dejlig oplevelse, maden kom hurtigt, sticks var dejlige sprøde, og sushien sad lige i skabet, klar anbefaling her fra, det var bestemt ikke sidste gang

18 luglio 2024

Æstetisk serveret sushi

Æstetisk serveret sushi, det smagte dejligt og personalet var virkelig venligt, en dejlig lille restaurant med masser af charme, kommer helt sikkert igen

6 luglio 2024

Kan varmt anbefales

Vi ankom på restauranten og de var meget imødekommende, vi fik hjælp med forståelsen af konceptet med QR koden, og vores mad var hurtigt serveret. Det smagte fantastisk, og alt var som det skulle være, vil helt sikkert kigge forbi igen - Tak itacho

12 luglio 2024

Itacho SOLRØD

Vanvittig lækker sushi, som bliver serveret på smukkeste vis. Derudover sødt og hyggeligt personale.
Vi er mætte på både dejlig mad og god oplevelse.
Varmeste anbefaling herfra.

11 luglio 2024

Jeg besøgte Itacho Sushi i Roskilde og…

Jeg besøgte Itacho Sushi i Roskilde og havde en meget skuffende oplevelse. Kvaliteten af råvarerne var langt under standard, og sushi-risene var elendigt tilberedt. Nogle af risene var hårde, mens andre var grynede og smuldrende, hvilket ødelagde hele måltidet. Det virkede som om, der ikke var lagt nogen omtanke eller kærlighed i tilberedningen. Jeg havde forventet en frisk og velsmagende sushi-oplevelse, men i stedet fik jeg noget, der føltes hastigt og sjusket lavet. Jeg kan desværre ikke anbefale Itacho Sushi i Roskilde, hvis du leder efter kvalitets-sushi.

26 giugno 2024

Det var første og sidste gang

Når man ankommer 18.30 og først for sin første mad 19.20 og sine sidste retter 20 så er man ik tilfreds. Det er det dårligste personale jeg nogensinde har oplevet. De spildte soya på bordet og vi skulle selv tørre det op. Alt i alt nok den dårligste mad oplevelse jeg nogensinde har haft.

22 giugno 2024

Må desværre give jer 2 stjerner pga…

Må desværre give jer 2 stjerner pga dårlig service , i havde ikke alle de rette/sushi fra jeres menukort , da vi bestilt all you Can Eat ,
Maden er lækker men msn forventet jo st kunne bedtile alt fra meykort

5 febbraio 2024

Mega dårlig service!!!

Jeg er normalt virkelig glad for deres mad og service, men denne gang var jeg virkelig skuffet!
Der var kun fokus på det rige ægtepar og at varte dem op og servicere dem, selvom vi stod en kø af mennesker og ventede på at hente mad. Jeg blev endda sprunget over for at ekspedienten kunne fylde mere sirup i mandens drink. Dårligste service og kundeoplevelse jeg nogensinde har oplevet! Min mad var jo så også halvkedelig efter jeg endelig fik den med hjem! Øv øv!

26 gennaio 2024

The best

Kunne jeg gøre det, så ville jeg give 10 stjerner. Jeg fik leveret (til aftalt tid) nytårsmenu 1. Meget lækkert anrettet, og den mest velsmagende og friske sushi. Det var en stor oplevelse på en historisk aften. Tusind tak for mad👏🥳

31 dicembre 2023

ADVarsel om levering

ADVarsel om levering: Bestil ikke mad der fra !!
- Uafbrudt skift af betalings hjemmeside - der betyder - Værst: tab af rabatkode, efter deres fejl, og ny login, tabt bestillings historik !
- De har ikke styr over noget som helst..
- Bestiller til et tidspunkt - og blev ringet op flere gange - ligesom sidst med travlt i køkkenet - se min tidligere anmeldelse...
Itacho ville klare sig godt, hvis der ikke var så mange fejl i hjemmside bestilling og levering.
Måske Itacho klarer sig bedre hjemme i Charlottenlund og ikke skulle tage bestillinger udefra ...
- Her fra er det desværre slut - Jeg vil ikke være til grin, når jeg bestiller mad !
+ God stabil smag vejer desværre ned i alt det ovenstående rod, og giver desværre kun 1* !

28 agosto 2023

Ja ja ja tak

Ja ja ja tak! til “super sushi menu” fra Itacho Sushi & Work, Charlottenlund.
Bestilte via Wolt. Fik hurtig levering og et fantastisk måltid. Lidt store sushi stykker (risdel) måske, men så velsmagende, dekoreret med små blomster, og mere end blot take away standard menu skrabet for den ekstra visuelle- og smagsfulde oplevelse. Prisniveau er yderst rimelig for mængde og kvalitet! Jeg vender tilbage

3 giugno 2023

Questa è la tua azienda?

Crea un account gratuito