Afschuwelijke communicatie
Afschuwelijke communicatie, ten zeerste af te raden. Wij hebben via Isoprof onze ramen vernieuwd, gevels geïsoleerd met crepi en ons dakterras hersteld. Zij regelen alles via onderaanneming dus in eerste instantie was zo een totaalpakket wel handig. Tot het moment dat er een akkoord is over de werken loopt communicatie over mogelijkheden en offertes ook goed, Luna checkt regelmatig in tot de klant binnen is. Over het algemeen ook geen klachten over de werken aan de ramen en het dak, topteams (vooral voor ramen zeer tevreden). De gevels daarentegen.. Er wordt een groepschat aangemaakt met betrokken projectleiders en werkmannen, in theorie om af te stemmen op welke dagen er gewerkt wordt. In praktijk werd door het gevelteam nauwelijks tot niet gecommuniceerd of gereageerd op berichten en moesten we maar afwachten wie wanneer kwam opdagen. Zeer onbevorderlijk voor de eigen privé planning. Gerard is zogezegd de leider, maar zeer communicatief onbekwaam. Tijdens de werken hebben we ook meermaals aangegeven dat de werkmannen de werf niet acceptabel achterlaten: ons toilet onder de urine, crepi spetters op de oprit en auto (!!!) van de buren. Bovendien heeft het gevelteam een afvoerput van ons terras grotendeels onder de isolatie geblokkeerd. Een onacceptabele en perfect te voorkomen fout. Eerste berichten meteen na de werken (februari) om dit aub te komen herstellen werden genegeerd. Toen enkele maanden later dan toch het ergste gebeurde, namelijk een overstroomde keuken bij hevige regen door de geblokkeerde afvoer, werd in de groepschat gereageerd dat ze zouden kijken in de planning wanneer iemand kon komen de volgende week. We zijn OPNIEUW geruime tijd verder, de afvoer is professioneel ontstopt door hem te laten openbreken, honderden euros schade aan die afvoer die door hen onder de isolatie was vastgezet, Isoprof is opnieuw schriftelijk via bericht op de hoogte gesteld en NOG STEEDS geen adequate reactie. Zodra deze review op google kwam, kregen we bericht dat ze zouden komen kijken. Opnieuw werd geen hersteloplossing aangeboden. Opnieuw complete radiostilte vanuit isoprof na uitdrukkelijke vraag terug te keren met een acceptabel voorstel om de door hen veroorzaakte schade te herstellen of vergoeden. Ik vermoed ook valselijke manipulatie van reviews, want plots wordt mijn google review verwijderd wegens vermoedelijk “valse betrokkenheid”, hetgeen we uiteraard bezwaar voor indienen. We hebben screenshots van (gebrek aan) communicatie en foto’s van de schade. Dit zijn werken die in januari werden uitgevoerd, het is juli en het enige wat deze mensen contact doet opnemen is een slechte review. Volgende stap is ingebrekestelling en juridisch gevolg.