Dettagli dell'azienda

2 stelle
1 stella

Come questa azienda usa Trustpilot

Unikke og dedikerede

Netop hjemkommet fra ferietur til Island, rejsen var bestilt via Island Rejser.
Aldrig før har vi oplevet så dedikerede rejsearrangører.
De har nogle helt unikke redskaber i værktøjskassen, og så kender de landet og stederne, fordi de selv har været der mange gange, Tak til Mette og Co.

29 agosto 2025
Valutata 5 stelle su 5

Overvejer du en tur til Island - så kan Islandrejser.dk hjælpe :)

Jeg har kun det bedste at sige om Islandrejser.dk :) Jeg havde sparet op til en tur for mig og min søn (11 år) og fik den bedste hjælp og service man kunne tænke sig. Islandrejser.dk sørgede for de bedste rammer - køb af flybilletter, booking af de mest fantastiske overnatningssteder og fede forslag til aktiviteter. De varmeste anbefalinger fra os :)

9 ottobre 2023

Risposta di Islandsrejser

Tusind tak for dine pæne ord og anbefalingerne til os. Det sætter vi meget stor pris på. Og ikke mindst at høre, at I havde en skøn tur til Island.
Bedste hilsner fra Mette, Islandsrejser

Fantastisk tur

Er lige kommet hjem fra en fantastisk tur, 9 dage Island rundt. På trods af en temmelig sen booking klarede Islandsrejser hurtigt at planlægge en perfekt tur efter vores ønsker. Alt klappede perfekt, og vi havde en fantastisk tur. Hvis vi igen skal til Island eller Færøerne er det helt sikkert at vi vil vælge Islandsrejser igen.

28 agosto 2023
Valutata 5 stelle su 5

Havde en fantastisk rejse Island rundt

Havde en fantastisk rejse Island rundt. 9 dage med de vildeste og flotteste oplevelser. Snorkling i krystalklart vand, gletsjervandring, badning, hvalsafari, river rafting samt vandfald i alle størrelser. Og en smuk og meget anderledes køretur hele øen rundt.
Alt blev perfekt arrangeret af Islandsrejser og alt klappede.
Ikke mindst den detaljerede rutebeskrivelse, som både kom med anbefalinger og gode råd, blev fulgt som vores lille “bibel” undervejs.

De største anbefalinger herfra og tak for turen.

30 luglio 2023

Hej Henrik
Tusind tak for dine pæne ord og 5 stjerner. Dem er vi rigtig glade for - og ikke mindst at høre at I har haft en skøn rejse til Island.
Bedste hilsner fra Mette & Islandsrejser

Valutata 5 stelle su 5

Kør-selv tur "Naturens Kræfter"

Vi er netop kommet hjem fra en helt igennem fantastisk tur til Island. Turen var arrangeret af Islandsrejser og alt klappede bare, især den gnidningsfrie planlægning (på trods af en del ændringer fra vores side. Super service!! Gode forslag til hvad man kan opleve undervejs og masser af information i det fremsendte materiale.
KÆMPE anbefaling herfa!!

3 maggio 2023

Hej Jesper
Tusind tak for de 5 stjerner - og de pæne ord. Og skønt at høre at I havde en fantastisk tur. I skal være meget velkomne en anden god gang :)
Bedste hilsner fra Islandsrejser

Tak for turen 😊

Tak for turen 😊
Netop hjemvendt fra Island, med en helt enestående oplevelse i bagagen. Kan kun anbefale islandsrejser som arrangør, hvis man overvejer en rejse til dette imponerende land. Top professionel betjening fra første kontakt.
At hele oplevelsen så blev krydret med et af vores hovedmål med en vinter tur…..2 aftener med det vildeste nordlys, gjorde bare oplevelsen helt perfekt😊😊.
Vi er 100% sikkert kunde, når vi skal til Island igen, på en sommertur

26 marzo 2023

Hej Lars Bo
Tusind tak for den dejlige tilbagemelding og for de 5 stjerner. Nordlys er en vild oplevelse og godt at I fik det ønske opfyldt :)
I skal være meget velkomne tilbage, så vi kan hjælpe jer med en sommertur, når I er klar til dette ;)
Bedste hilsner fra Mette & Islandsrejser

Tak til Islands Rejser

Tak til Islands Rejser for en perfekt tilrettelæggelse af vores vintertur til Island.
Dagen efter at vi havde sendt en forespørgsel om muligheder på Island i december måned, modtog vi et forslag, som var så godt, varieret og detaljeret, at vi slog med det samme.
• Meget personlig, målrettet og hurtig behandling/betjening.
• Vi kunne ikke have gjort det billigere selv
• Godt, gennemarbejdet og brugbart materiale tilsendt inden turen - inkl. rabatkuponer til oplevelser og shopping
• Vi fik - på bagkant - refusion af aflyst hotel, da vores plan måtte ændres undervejs pga. snestorm.

27 dicembre 2022

Kære Astrid
Tusind tak for dine pæne ord til os.
Vi er rigtig glade for at I har haft en god oplevelse med os og jeres rejse til Island - trods snestormen, der ramte landet mens I var afsted.
I skal være meget velkomne en anden god gang - og tak for denne gang.
Mange hilsner Mette

Valutata 5 stelle su 5

Service og tilrettelæggelse kunne ikke være bedre. Både til Island og Færøerne.

Vi er lige kommet hjem fra en fantastisk tur til Island. God information fra Islandsrejser hele vejen igennem, gode forslag, veltilrettelagt.
Vi skulle have været afsted sidste år, men pga corona restriktioner, kunne vi ikke komme til Island. Med kort varsel fik Islandsrejser ændret, så vi kom til Færørene. Også der fungerede alt. Begge gange har vi selv rejste rundt.
Man får virkelig indtryk af dedikerede medarbejdere, der er inde i de lande, de arrangerer rejser til.

11 luglio 2022

Kære Poul-Erik
Mange tak for din flotte anmeldelse af vores rejsebureau. Det er virkelig pænt af dig. Og rigtig godt at høre at I nu har haft endnu en skøn rejse - og denne gang til Island.
Mange hilsner fra os alle hos Islandsrejser/Færøernerejser

Islandrejser og Færøernerejser

Vi har brugt både Islandrejser og Færøernerejser, førstnævnte under corona-epidemien og sidstenævnte under en pilotstrejke. Begge gange var der al den ønskede hjælp.
På turen til Island oplevede vi en aflyst hvalsafari (grundet vejret) som blev kommunikeret og refunderet uden problemer.
På turen til Færøerne blev vi ombooket grundet pilotstrejken til et mere fordelagtigt fly.
Begge gange har vi modtaget rettidig og relevant information om destinationen.
Jeg har aldrig tidligere booket gennem rejseselskaber, men jeg har kun haft gode oplevelser og vi mener ikke vi kunne havde gjort det billigere selv - og så er vi sluppet for mange bekymringer ved at benytte Islandrejser.

8 luglio 2022

Kære Louise
Tusind tak for din søde anmeldelse af vores rejsebureau. Vi er kun glade for at kunne hjælpe vores kunder i hver en henseende. Så det er helt naturligt for os, at vi træder til, når der er brug for assistance. Vi er glade for at vi også fandt en løsning vedr. jeres kommende rejse til Færøerne, så I kan få en dejlig rejse lige om lidt.
Bedste hilsner fra os alle hos Islandsrejser og Færøernerejser

Valutata 5 stelle su 5

Tak til Islandsrejser for super…

Tak til Islandsrejser for super service.

I forbindelse med sommerens tur til USA, havde vi 4 dage på Island, for at få så meget som muligt ud af disse dage, kontaktede vi Islandsrejser for at få dem til at arrangere udflugter for os på Island.

Under en kort snak med Mette fra Islandsrejser, på Ferie for alle messen, kom Mette hurtigt med forslag til udflugter, som passede rigtig godt til vores planer og ønsker. Islandsrejser hjalp ligeledes med transfer til og fra lufthavnen, samt til lufthavnen med stop i den blå lagune.

Under vores ophold på Island, klappede alle planlagte udflugter og transfer stor tak til og ros til Islandsrejer og deres samarbejdspartnere på Island. Alt levede op til vores forventninger og sikke en fantastisk natur der er på Island, det er bestemt et besøg værd.

Det er ikke sidste gang vi har være på Island og heller ikke sidste gang vi har brugt Islandsrejser, vi er allerede i gang med at planlægge næste tur.

7 agosto 2019

Fantastisk grupperejse til Island juli 2019 med Islandsrejser

Min mand og jeg var på grupperejse med Islandsrejser til Island. Vi vil give Islandsrejser vore bedste anbefalinger. Rundturen i Island var rigtig godt planlagt, hvor vi oplevede det ene højdepunkt af Islands fantastiske natur efter det andet. Vi havde en rigtig god guide, der virkelig kunne sin islandske historie og geografi mm. Guiden og chaufføren var hurtige til at ændre lidt på turen afhængig af vejr og sigtbarhed, så vi fik mest mulig ud af turen. Gode hoteller lige fra store koncernhoteller til små familieejede med god atmosfære og lækker mad.
Tak for en fantastisk uge, Annie og Bjarne

4 agosto 2019

Kære Annie og Bjarne
Tusind tak for jeres flotte ord - og vi er glade for at høre at I havde en dejlig tur.
I skal være velkomne en anden god gang, hvis Island eller Færøerne frister :)
Mange hilsner
Mette
ISLANDSREJSER

Fantastisk godt rejsebureau

Fantastisk godt rejsebureau, både fagligt og menneskeligt.
Min varmeste anbefaling :-D

21 maggio 2019

Kære Kirsten
Tusind tak for din søde anbefaling.
Jeg glæder mig til at høre fra dig igen :)

Perfekt ferie

Vi havde en dejlig ferie. Personlig vejledning, bestilling af aktiviteter og tips/råd til rejsen, så den blev lige som vi ønskede. Alt i alt en rigtig god oplevelse ved et professionelt bureau! :-)

10 dicembre 2018

Perfekt bureau

Perfekt bureau! Er i gang med planlægningen af vores 3. rejse til Island og er - selvfølgelig - vendt tilbage til det bedste rejsebureau på dette område. Fuld forståelse for og indlevelse i alle vores behov, gode forslag og valgmuligheder og utroligt vidende, dygtige og dejlige mennesker. Kan bare ikke gøres bedre!

31 ottobre 2018

Kære Lisbeth
Tusind tak for dine søde ord her - og det er vi selvfølgelig rigtig glade for at høre.
Skønt at have sådan nogle søde og positive kunder som jer - der også har forståelse for, når vi er lidt sene om at svare tilbage - eller må vente på en bekræftelse fra en lokal samarbejdspartner ;)
Kh. Mette

Valutata 5 stelle su 5

Super professionelt og virkelig god…

Super professionelt og virkelig god service! Mette var god til at hjælpe med at sammensætte vores firmatur og svarede lynhurtigt på de spørgsmål vi måtte have vedr. turen. Vil klart anbefale at bruge dem hvis man skal til Island!

12 settembre 2018

Professionelt rejsebureau

Vi brugte Islandsrejser til en tur for 5 - og vi var i alderen 13 - 75. Hele vejen igennem er vi blevet mødt med professionel, kompetent og erfaren vejledning. Der har været rigtig fin information - og en strøm af mails. Især har de en god forståelse for hvad det er man leder efter, i det enorme spændingsfelt der er mellem adventure og komfort. Men alle vores reservationer sad lige i skabet. Jeg kan varmt anbefale Islandsrejser (Mette) til andre. Hun kan kun gøre turen derop bedre.

18 luglio 2016

Min første tur til Island

En søgning på pakkerejser til Island og jeg blev ført hen til Islandsrejser.dk's hjemmeside..
Min veninde og jeg havde besluttet os for en tur til det smukke Island, men anede ikke hvad der var et must, andet end at vi vidste at vi ville ride.
Så jeg ringede til firmaet og fik fat i Mette som var så sød at strikke en 4 dages tur sammen til os med hotel, fly og oplevelser i et.
og det må siges at hun gjorde til punkt og prikke! Vi havde en helt igennem fantastisk tur, takket være Mette!
Servicen igennem hele forløbet med mail frem og tilbage har været helt i top, vi følte os i virkelig gode hænder hele vejen igennem.. Jeg er slet ikke i tvivl om at jeg gerne vil til Island igen og jeg er slet heller ikke i tvivl om at det bliver Islandsrejser.dk der bliver brugt igen! Tusind tak for turen Mette!

18 ottobre 2015

Kære Birgitte
Tusind tak for din anbefaling her på Trustpilot. Jeg er rigtig glad for at høre, at I havde en dejlig tur til Island. Og du skal altid være velkommen her en anden gang :)
Bedste hilsner
Mette
ISLANDSREJSER

Come funziona Trustpilot

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più