Mijn vrouw was heel blij met de giftbox en de gepersonaliseerde geschenktas. Ook heel erg bedankt voor de gratis extraatjes die erbij zaten. Moge Allah uw bedrijf zegenen.
Ik bestelde gisteren en kreeg het vandaag binnen! Top service en goede communicatie. Ik krijg ook heel snel reactie op instagram.
L'azienda ha risposto
Hele leuke gepersonaliseerde mok besteld die snel is geleverd. Snel reactie gekregen op mn vragen die ik per mail stelde, ondanks het feit dat het in het weekend was. Ook mooi ingepakt met een zoetigh... Leggi di più
Dettagli dell'azienda
- Negozio di articoli da regalo
- Negozio di borse
- Negozio di arredi e di design d'interni
- Negozio di biglietti di auguri
- Artigianato
Scritti dall'azienda
Islamic gifts & goodies, in or out of a box. Designed with passion, handmade with love. Al dan niet gepersonaliseerde geschenken en functionele goodies met een originele, Islamitische toets voor tal van gelegenheden. Voor jezelf, of voor een dierbare.
Antwerpen, Belgio
- info@islaminspired.com
- islaminspired.com
Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
Le persone hanno visualizzato anche
Snelle service
Top service & kwaliteit!
Moge Allah uw bedrijf zegenen.
Super goede ervaring mooi ingepakt
Super goede ervaring mooi ingepakt. Netjes op tijd geleverd.
Hart voor haar producten
Leuk ingepakt, snel bezorgd en met kleine details weet je dat Ellen een hart voor haar producten heeft. Ik zou wel inpakpapier boven het strooisel zetten als je een slabbertje in doet, was moeilijk om het strooisel eraf te halen. Voor wie het kado was, vond het geweldig en wilde meteen weten waar ik het had besteld dus zeker een succes!

Risposta di Islam inspired
Enorm tevreden
Enorm tevreden over de service en mijn bestelling. Vind alle producten echt enig Allahoemabarek! ♥️
Snelle service en gratis👍
Leuke spulletjes en snel geleverd.
Topservice...
Echt een topservice en kwalitatieve unieke producten. Een vriendelijke dame die overal een oplossing op wenst.
Leuke winkel!
Ben op zoek gegaan naar een kado voor een collega die op umrah zou gaan. Elhamdulilah kwam ik deze site tegen! Echt leuke unieke kadootjes. De collega was er erg blij mee!! En is inmiddels op umrah geweest. Als er weer een kado nodig is kom ik zeker weer terug! Goede service en netjes op tijd pakket geleverd.
Ik had een notitie boekje met mijn naam…
Ik had een notitie boekje met mijn naam en schrijfwaren laten personaliseren; het was zó schattig gedaaN
Ik ben erg tevreden over mijn…
Ik ben erg tevreden over mijn bestelling. De levering was snel en alles was netjes verpakt. De producten kwamen precies zoals het beschreven stond. De bestelling verliep kei goed en ik werd goed op de hoogte gehouden van de verzending. Zeker een aanrader, ik bestel hier zeker en vast nog!
Mooie website vind ik
Mooie website vind ik. Leuke,unieke items. En levering was super vlot!
Warme en snelle service
Warme en snelle service!
Jullie helpen de klanten met vriendelijkheid! Heel mooie kleren!
Moge Allah jullie zaak zegenen.
Prachtige producten!
Prachtige producten!
Het voelde echt als een cadeautje om mijn pakket open te mogen maken😊
Nog veel winst te behalen
De ideeën zijn mooi en leuk, maar de producten zijn beschadigd en gekreukeld aangekomen (cadeautassen). Theelabels slordig en los, chocolaatjes ook erg klein. Hier valt nog veel winst te behalen!

Risposta di Islam inspired
Mooi afgewerkt bundel en klaar voor het…
Mooi afgewerkt bundel en klaar voor het gebruik. Bedankt
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.