Så fin og hurtig en web butik , der også hurtigt får lageret fyldt op når der skrives på venteliste . Retur processen er også upåklagelig. Super god service Og rigtig fine bluser , strik , bukser og... Leggi di più

Snabb och enkel returhantering och byte, MEN streckkoden på adresslapp för retur är inte giltig hos ombudet och jag får ingen återkoppling på hur jag ska göra för att returnera. Den nya beställningen... Leggi di più

Beställde en blus och en matchande poncho. Genomförde köpet o en stund efter kom ett mail om återbetalning för att den matchande ponchon var slut. Jag beställde en poncho o annan färg, men ville for... Leggi di più

Jag har köpt flera Isay Chino-byxor i olika färger och är väldigt nöjd med både färgerna, storleken och passformen. Jag hade lite problem med leveransen, men kundtjänsten följde upp paketet väldigt... Leggi di più

1. Negozio di abbigliamento donna

I SAY is a Danish fashion brand headquartered in Them, a small town in central Jutland, known for its light, air, and room for big thinking. We are driven by the desire to make women feel beautiful and comfortable every single day, regardless of their shape, size, or age. Behind the company are Britt and Søren Andreassen, with many years of experience in the clothing industry. I SAY is represented in stores in Denmark, Sweden, Norway, and large parts of Europe. I SAY's message is simple: We are all unique, and what makes I SAY unique is that we understand that. Every piece of clothing from our hands is designed to feel comfortable while highlighting the beauty of every woman, whether it's a pair of jeans or an elegant party dress. It's a simple and honest recipe that's easy to understand. The same goes for our production. We are as open as a book, and everyone is welcome to read along. We are proud of and more than happy to share information about our production, which takes place under proper conditions – as sustainably as possible.

4,2

Molto buono

TrustScore 4 su 5

Ha risposto al 88% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 24 ore

För hög returavgift

För hög returavgift, både administrativ och frakt :(

17 gennaio 2025

Hej Katarina,

Tusind tak for din feedback! Vi forstår fuldt ud, at gratis retur ville være en fordel for vores kunder – det ville vi også helst kunne tilbyde. Desværre er det ikke muligt for os som virksomhed på nuværende tidspunkt, da de stigende fragtpriser gør det svært at dække omkostningerne.

For at sikre gennemsigtighed informerer vi tydeligt om dette på vores hjemmeside, så ingen får en uventet overraskelse. Til gengæld vedlægger vi altid en fysisk returlabel i vores forsendelser, så det er nemt og bekvemt at returnere tøjet, hvis det ikke lever op til forventningerne 🥰

Bedste hilsner,

Snabb leverans

Snabb leverans. Blusen såg ut som jag förväntat mig. Mycket nöjd.

24 gennaio 2025

Hej Pia,

Tusen tack för din fina recension! Det betyder verkligen mycket för oss att höra att du har haft en bra upplevelse.

Jag lade dock märke till att din recension är följd av ett betyg på 1 stjärna, och jag vill bara försäkra mig om att det var avsiktligt. Om det var ett misstag kan du eventuellt uppdatera din recension. Oavsett vad så uppskattar vi verkligen din feedback!

Om det är något vi kan göra ännu bättre är du alltid välkommen att dela det med oss. Vi vill alltid förbättra oss och säkerställa den bästa möjliga upplevelsen för våra kunder.

Önskar dig en fantastisk dag! 😊

Bra kläder

Bra kläder, lätt att returnera/byta. Är glad att jag hittade er. Köpte ett par byxor hos en av era återförsäljare och är jättenöjd med byxorna. Sen googlade jag Isay. Vilket fynd!

26 gennaio 2025

Mijn bestelling werd bezorgd bij een…

Mijn bestelling werd bezorgd bij een afhaalpunt in Zevenhuizen terwijl ik in Gouda woon echt slecht!

15 gennaio 2025

Hi Inge,

Thank you for your review.

I just want to clarify that we do not have the option to choose the delivery method or pick-up location on behalf of our customers. This is something each customer selects during the order process. Based on the address you provided, our system suggests a range of available pick-up points, allowing you to choose your preferred location.

I have reviewed your order and can confirm that you selected delivery to a pick-up point in Zevenhuizen, which is also stated in your order confirmation.

If you have any questions, please don’t hesitate to reach out to our customer service!

Wishing you a wonderful day! 😊

Best regards,

Kvalitet

Snabb leverans. Bra hemsida. Bra kvalitet på produkten, företagets beskrivning stämmer.

17 gennaio 2025

Roma jeans giver sig alt for meget allerede efter første vask. Øv.

Jeg har købt et par af jeres Roma-model jeans. Da jeg fik dem og prøvede på, sad de fint, men allerede efter første vask har de givet sig rigtig meget, så de nu poser både under ballerne og på siden af lårene på en uklædelig måde. Det er jeg rigtig ked af. Jeg havde forventet en bedre kvalitet til prisen.

10 gennaio 2025

Hej Thea.

Tak for din feedback. Vi er kede af at høre, at du har haft denne oplevelse med vores Roma jeans.

Vores bukser og jeans er generelt rummelige i størrelsen og designet med ekstra stræk for at give maksimal komfort. Det betyder også, at de naturligt vil give sig en smule ved brug. Selvfølgelig skal de ikke give sig så meget, at det påvirker pasformen markant, og vi beklager, hvis det er tilfældet her.

Vores Roma-model er en af vores mest populære jeans, som vi har haft i sortimentet i mange år, og dette er ikke en type feedback, vi tidligere har modtaget på modellen. Derfor vil vi meget gerne undersøge sagen nærmere for at sikre, at der ikke er sket en fejl med netop dette par.

Vi opfordrer dig til at sende os en mail på care@isay.dk med nogle billeder og/eller mål på bukserne. På den måde kan vores kundeserviceteam vurdere udfordringen og finde en løsning til dig.

Vi håber, du vil give os chancen for at undersøge problemet 🥰

De bedste hilsner

Har ej fått mina varar

Har ej fått mina varar! De är beställda 29 december, skickade 2 januari från Danmark. Har ännu inte nått Sverige och kommit fram den 9 januari.

9 gennaio 2025

Hej Eila,

Jeg har fundet din ordre ved hjælp af dit navn fra anmeldelsen. Den forventede levering er d. 13/1, og pakken har fået nye scanninger i dag. Det ser derfor ud til, at den er godt på vej til dig.

Vi har en leveringstid på 2-5 hverdage til Sverige, men desværre er denne levering blevet lidt forsinket. Det er vi naturligvis kede af og beklager, at fragtfirmaet ikke har kunnet levere inden for den forventede transittid. Forsinkelsen kan skyldes forskellige faktorer, som vi desværre ikke altid har kontrol over.

Vi er dog glade for at kunne se, at alt ser fint ud med din levering, og at den snart når frem til dig 🥰

De bedste hilsner