Salutare tuturor!!! Primul pas în trading i-am făcut alături de Investor, Ștefan mentorul meu, un Domn de nota 10*, mi-a explicat tainele graficelor și mi-a ghidat pașii spre un viitor mai b... Leggi di più
Scopri cosa dicono le persone
Am avut ocazia sa lucrez cu Ștefan Gheorghe la un curs de începători și pot spune ca a fost o experiență extraordinara ! Abordarea sa este foarte eficienta, iar cunoștințele sale în domeniu sunt imp... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Dettagli dell'azienda
Scritti dall'azienda
Educație financiară de top pentru investitori de toate nivelurile!
Informazioni di contatto
Bd. Decebal, nr. 12, 030967, Bucuresti, Romania
- +40791179706
- contact@investorhood.ro
- investorhood.ro
Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 24 ore
Come questa azienda usa Trustpilot
Curs explicit!
Servicii extraordinare!!!
BUNA ZIUA
BUNA ZIUA, SUNT O DOAMNA CARE A TRECUT DE VARSTA DE 40 DE ANI SI AS VREA SA I MULȚUMESC MENTORULUI MEU STEFAN GHEORGHE CARE FACE O TREABA EXTRAORDINARA, VASTA NU ARE LIMITE VA MULȚUMESC
Recomand cu încredere
Recomand cu încredere, cel mai bun mentor este Stefan Gheorghe dă dovadă de profesionalism și este de nota 10
Un curs excelent!
Un curs excelent.De ce spun acest lucru?Faptul ca echipa Ivestorhood arata cel mai mare profesionalism pe aceasta categorie, fie stocks, forex sau marfuri, ei te invata tot ce este mai bine pentru tine si foarte explicit.La inceput nu stiam multe lucruri dar cu ei am invatat foarte multe lucruri si au avut mare rabdare cu mine. Shoutout to Stefan Gheorge, un mentor foarte bun si de treaba!! O echipa minunata! Nota 10!!! Recomand cu toata increderea!!!!
Recomand aceasta colaborare din tot sufletul
Recomand aceasta colaborare. A fost foarte educativa. Am invatat foarte multe de la Stefan. Ii multumesc ca a avut rabdare cu mine. Daca nu am inteles ceva , a incercat sa imi explice in alt mod , pana am inteles. Multumesc pentru sfaturi, suport, rabdare si increderea pe care mi-ai insuflat-o.! Dana
Un nou sens dat banilor
Sunt la inceput.Totul este nou pentru mine. CU toate acestea am inceput sa ma familiarizez cu graficul,cu piata si indicatorii.Indrumatorul stie exact ce sa puncteze, astfel incat sa pot lega cat mai mult din indicatorii explicati.
Experiența cu ei este minunată
Experiența cu ei este minunată. Ce îmi place la ei, este că te asculta, îi poți întreba ce nu îți este in clar. Dezbateți ce nu îți este in clar, dar la nivelul la care ești,că sa poți înțelege. Astfel te poți îmbunătăți aplicând ce știi mai bine, dar și cu informații noi, pe care le poți folosi in viitor.
Un alt lucru pe care îl apreciez mult e calitatea lor ca și oamenii. 🙏🙏🙏
bad experience...i lose more money with…
bad experience...i lose more money with this bad company

Risposta di Investorhood
Unul dintre cele mai bune cursuri pe…
Unul dintre cele mai bune cursuri pe care le poți face pentru dezvoltare personala, recomand cu toată încrederea cursurile!
Ps:Ștefan Gheorghe, unul dintre cei mai mișto oameni pe care i am cunoscut, este și mentor, un om de nota 1000 dar și un caracter frumos!

Risposta di Investorhood
cursul este foarte explicit chiar si…
cursul este foarte explicit chiar si pentru cei care incep de la 0.eu am inteles foarte bine cum sa folosesc platforma de tranzactionare xtb si d-nul stefan mi-a explicat foarte bine modul de functionare si interesul meu de a fi investitor.

Multe indicații prețioase
Multe indicații prețioase, mulți termeni explicați cu răbdare și profesionalism, multă încredere și amabilitate....
Mii de mulțumiri domnului Gheorghe Ștefan!

Risposta di Investorhood
Cele mai misto ore de educație…
Cele mai misto ore de educație financiară pe înțelesul tuturor!

Excelent si pe intelesul tuturor
Excelent si pe intelesul tuturor

Risposta di Investorhood
Am învățat o mulțime de lucruri…
Am învățat o mulțime de lucruri interesante
Daca ai deja cunostintele de baza
Daca ai deja cunostintele de baza, e cel mai bun curs pe care il poti achizitiona la banii astia. Te invata de la strategia proprie, la capitalul pe care sa l investesti foarte frumos. Multumesc frumos!
Sunt nula nule pe acest palier și…
Sunt nula nule pe acest palier și totodată sceptică, dar profesionalismul, seriozitatea, dedicarea și răbdarea echipei au fost principalele atuuri care m au convins.
Felicitări!
Recomand cu drag și încredere.
Foarte bun
Am inteles chiar din primele sedinte lucruri care mi se pareau foarte complicate. Mi s-au explicat foarte bine si ma bucur ca se foloseste pe langa teorie, şi practică
Come funziona Trustpilot
Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.