Instans – hvor idéer får substans
Fair priser og venlige mennesker.
Frederik du rocker for vildt! 😉⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Instans tilbyder Hjemmesider & Online markedsføring - Helt uden binding. Instans ønsker at gøre op med de store bureauer, som binder dig i årevis og ikke giver dig resultater. Vi tror på at det er resultaterne der afgør længden af et samarbejdet, Ikke kontrakten
Danimarca
Fair priser og venlige mennesker.
Frederik du rocker for vildt! 😉⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Kan kun anbefale instans - personlig service, altid til at få fat i - og de har læst samtlige af mine forespørgsler, også selv om jeg til tider har været besværlig og ønsket ændringer. 5 stjerner herfra, uden tvivl!
Jeg har prøvet 2 andre firmaer til at lave min ceo. Nu har de 3 gutter overtaget den, da jeg var mega træt af, at der ikke skete en skid. Men efter 2 måneder kørte min rengørings hjemmeside godt og så har de lavet lidt ceo på min kj kloakservice hjemmeside inkl google ads og det virkede som aldrig før. De er mega gode til det de laver. De melder ind og følger op tingene, de gør et godt stykke arbejde. Jeg kan kun anbefale dem her fra.
Helt igennem kompetente medarbejdere! Jakob og Frederik var sindssygt dygtige til at lave min hjemmeside præcis som jeg ønskede den og ydermere at guide mig igennem hvordan jeg selv kunne lave opslag på den!
De er altid nemme at komme i kontakt med og dejligt at man kan klare møderne online, når nu vi er fra hver vores landsdel.
Var så træt af forskellige firmaer der ringede og prøvede at sælge hjemmesideopsætning med en farlig masse binding og ingen sikkerhed i hvad man fik.
Her ved jeg hvad jeg betalte for, og fik alt hvad jeg havde brug for!
Verdensklasse folk at have til at lave sit markedsføring for. De har styr på det, og ved hvad det laver.
De forsøger hele tiden at forny sig, og lytte til ens ønsker, samt er til at få fat på når man ringer, uanset hvornår på døgnet (næsten) 5 stjerner herfra.
Vi er meget imponeret over INSTANS arbejde og vi er det der hedder EN MEGET TILFREDS KUNDE. Vi har igennem 2025 arbejdet sammen med teamet fra Instans og har kun positivt at sige. De arbejder seriøst og skaber gode resultater. De har en dejlig "no nonsens" tilgang til opgaverne og de leverer hvad de lover, til budget og til aftalt tid.
Vi har indtil nu været meget tilfredse med alt fra Instans side og sætter stor pris på deres venlige og kunderettede dialog. Vi skifter nu gear i vores forretning, men har bestemt tænkt os at arbejde sammen med Instans mange år frem, hvis de fortsætter den gode arbejdsmoral og skaber fantastiske resultater for os....
Vi har haft en virkelig god oplevelse med Instans. Servicen er helt i top, og Jakob og Frederik er ordentlige og behagelige at samarbejde med. De har hjulpet os med vores website, og det hele er lavet med omhu og høj faglighed. De ved, hvad de taler om, og forklarer det på en måde, man nemt kan forstå. Det giver tryghed.
Vi kan varmt anbefale dem – og vil ikke tøve med at bruge dem igen.
Fremragende service og gode til opfølgning. Vi har haft et samarbejde de sidste 5-6 måneder og det ikke en beslutning jeg har fortrudt, tværtimod kan jeg anbefale dem til alle.
Venlig hilsen Y
Frem for alt, så forstod gutterne vores situation og ambitioner, og de arbejdede struktureret og målrettet indenfor de rammer vi satte i fællesskab.
Kan varmt anbefale Instans som samarbejdspartner. To gutter der virkelig brænder for det, de laver. De sætter sig ind i din virksomhed og dine behov, og det mærkes tydeligt i samarbejdet. Engagerede og super kompetente. En fornøjelse at arbejde sammen!
Vi har brugt Frederik og Jakob i nogle måneder nu til Facebook annonceringer og Google ads hos Vemmelund Ejendomme I/S, og er super glade for samarbejdet. De er begge meget reelle og super dygtige. Vi er glade for samarbejdet og vil helt sikkert gerne fortsætte det fremadrettet.
Drengene fra Instans har været dygtige til at løse deres opgaver og er nemme at komme i kontakt med. Ville anbefale dem til andre selvstændige.
Seriøse, kompetente, dygtige, proaktive og mega rare mennesker.
Samarbejdet er en fornøjelse og der bliver fulgt op på tingene.
Tak!
Ingen binding - samtidigt med, at jeg fik konstruktiv sparring og "risikovurdering". 'No nonsense' og meget behagelig dialog.
Jeg har fået udviklet min hjemmeside gennem Instans, og det kan klart anbefales. De har øje for dine behov, og står klar til at hjælpe, når man har behov for det. Jeg er fuldt ud tilfreds med min oplevelse hos instans, og påtænker at fortsætte mit samarbejde med dem fremadrettet.
Jakob og Frederik er vanvittigt dygtige, og med på alle ideer. Derudover er de også bare gode mennesker, med hjertet på det rette sted.
Vi har en butik der arbejder med dem, og som kører de mest bizarre reklamer, der overhovedet ikke handler om at sælge noget, men bare at skabe opmærksomhed om brandet, og det forstår de og løser opgaverne vi giver dem, til perfektion.
Ikke noget åndssvagt fancy money grabbing-bullsh*t her, som man måske ville forvente ved et typisk marketings bureau; i stedet bare to ægte mennesker der virkelig ser ens virksomhed, og hjælper en selv til at hjælpe den.
Kæmpe anbefaling!
To meget kompetente og imødekommende fyre.
De har fanget tonen og sjælen i min virksomhed og jeg kan allerede se resultaterne 🙌🏼
Jeg har i dag haft møde med Instans Marketing. God og grundig indtroduktion til, hvordan de kan hjælpe mig med min markedsføring, og vigtigst af alt i et sprog, der er til at forstå.
Jeg kan kun anbefale Instans Marketing, hvis man ikke har tiden eller viden omkring markedsføring.
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.
Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.