Banner for Inspect Group

Inspect Group Recensioni

TrustScore 4.5 su 5

Valutata 3 stelle su 5

Bra information men bokat av mäklaren som missade att informera om att det skulle kosta 3000kr för 20min genomgång av besiktningsprotokollet. De hade tydligen nämnt det i ett mail som gick till min... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Vi blev rekommenderade Inspekt Group och är otroligt nöjda med hela upplevelsen. Från första kontakten till slutförd leverans var kommunikationen snabb, tydlig och professionell. Teknikern Fre... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Jag upplevde att besiktningen genomfördes mycket professionellt. Den inleddes med en tydlig genomgång av vad som ingick i besiktningen samt vilka åtgärder som tidigare har utförts på huset. Därefter... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Fantastisk på-plats genomgång av besiktningsprotokoll. Kan med varm hand verkligen rekommendera Peter, han gjorde ett helt fantastiskt jobb, och var otroligt pedagogisk, tydlig och professionell. Be... Leggi di più

1. Geometra professionista
  2. Ispettore di case

Informazioni su Inspect Group

Scritti dall'azienda

Inspect Group – professionell partner för husbesiktning, lägenhetsbesiktning och energideklaration i Sverige.

Inspect Group är ett ledande besiktningsföretag som hjälper privatpersoner och företag fatta trygga beslut vid bostadsaffärer. Vi erbjuder professionella tjänster inom överlåtelsebesiktning, lägenhetsbesiktning och energideklaration – oavsett om du ska köpa eller sälja din bostad.

Våra certifierade besiktningstekniker är erfarna, noggranna och levererar alltid tydliga, lättförståeliga och transparenta besiktningsutlåtanden. Vi strävar efter att ge dig full insyn i bostadens skick så att du kan fatta välgrundade beslut utan överraskningar.

Inspect Group grundades 2017 under namnet Besiktningsföretaget och har sedan dess utvecklats till en stark aktör inom byggteknisk besiktning i Sverige. Idag är vi verksamma i storstadsregionerna och har genomfört tusentals bostadsbesiktningar med fokus på kvalitet, trygghet och kundnöjdhet.

Vi är stolta över vårt rykte som en pålitlig besiktningspartner och lägger stor vikt vid personlig service, professionalism och rak kommunikation. Vårt mål är att göra varje steg i besiktningsprocessen så smidigt och tydligt som möjligt.

📧 Kontakt: info@inspectgroup.se
📞 Telefon: 010-18 20 250
🌐 Hemsida: www.inspectgroup.se

Boka besiktning Kontakta oss

Inspect Group – vi besiktigar Sveriges bostäder med kvalitet och omtanke.

Promotion box for Inspect Group

Vi besiktigar Sveriges bostäder.

Vi hjälper vi dig att fatta rätt beslut vid din fastighetsaffär.

Eccellente

TrustScore 4.5 su 5

286 recensioni

5 stelle
4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 2 settimane

Tutte le recensioni

205 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Valutata 4 stelle su 5

Allt var bra men det gick väldigt fort.

Allt var bra men det gick väldigt fort.
Vid tidigare inspektion tog det mer än dubbelt så lång tid.
Sedan kan jag tänka att lite grönt på ett tak som är sex år gammalt inte är något att påpeka.
Men som helhet är jag nöjd och huset blev sålt

18 giugno 2026

Hej Stefan,

Hej Ulla,

Trevlig och snabb service

Trevlig och snabb service, bra bemötande. Besiktningsman supertrevlig. Peter.

17 giugno 2026

Hej Linda,

Tack för ditt fina omdöme! Härligt att höra att du är nöjd med besiktningen. Vi uppskattar verkligen förtroendet att få hjälpa dig. Peter hälsar så gott!

Rekommenderas!

Som säljare av huset så tyckte jag det var ett superintressant möte med många nya kunskaper.
Förklarade allt som noterades i protokollet samt hur man skall hantera det vidare.

17 giugno 2026

Hej Anja,

Bara bra, rekommenderas

1. Svarar snabbt när man ringer, (växel)
kan svara på frågor mm.
2. Smidig besiktning inget att anm.

10 giugno 2026

Hej Björn,

Trevliga,kunniga och professionella

Därefter fortsatte besiktningen utomhus, där arbetet utfördes med stor noggrannhet. Besiktningsmannen förklarade sina iakttagelser på ett tydligt, pedagogiskt och sympatiskt sätt.

Hej Henrik,

Se ovan

Upplever besiktningsmannen som kunnig och noggrann. Väldigt nöjd överlag.

Hej Johan,

Valutata 5 stelle su 5

Vi havde en bestigelse af vores…

Vi havde en bestigelse af vores sommerhus i forbindelse med salget og vi ville gerne tegne en forsikring, derfor var det nødvendigt at lave en sådan, det ordnede mægleren og forsikringsmanden sammen

Hej Karin,

Valutata 5 stelle su 5

Fantastisk på-plats genomgång av…

Fantastisk på-plats genomgång av besiktningsprotokoll.
Behöver ni genomföra en besiktning eller en genomgång av en besiktning så är Peter verkligen den jag kommer rekommendera till alla jag känner.

Hej Claes,

Besiktning vid försäljning

Inspect Group gjorde besiktning av vårt hus vid försäljning. Professionellt bemötande, kunnig och snabb med att skicka besiktningsprotokoll till mäklare.

27 maggio 2026

Hej Alexander,

Valutata 5 stelle su 5

Proffsigt & noggrant genomförd…

Proffsigt & noggrant genomförd besiktning

Hej Caroline,

Valutata 5 stelle su 5

Bra, tydlig och saklig besiktningsman.

Tydlig kommunikation och saklig genomgång av boendet.

Hej Linda,

Seriös

Seriös, noggrann, tydlig, hjälpsam och trevlig!

29 maggio 2026

Snabbt och effektivt

26 marzo 2026

Hej Johan,

Kommunikation positivt och enkelt

Bra dialog och kommunikation.
Lyhördhet och engagemang m.m

25 maggio 2026

Hej Annika,

Valutata 4 stelle su 5

Fick en bra känsla direkt.

Fick en bra känsla direkt.
Peter va informativ saklig samt lugn.
Kom med bra tips och efter besiktningen gjordes en bra genomgång.

22 maggio 2026

Hej Jonas,

Mycket proffsigt

Mycket proffsigt. Kunnig inspektör, trevlig och pedagogisk.

20 maggio 2026

Hej Tobias,

Varma hälsningar // Inspect Group

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più