Valutata 5 stelle su 5

Zeer vriendelijke monteurs die alles doen om de plaatsing zo goed mogelijk te laten verlopen! Er was iets mis gegaan tijdens de opmeting door de verkoper waardoor de kast niet paste om de gekozen batt... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Tijdens onze zoektocht voor de plaatsing van zonnepanelen met een thuisbatterij kwamen we als eerste terecht bij Insaver en m.n. de verkoper Bart Jorens. Een zeer vriendelijke en aangename man die o... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Eind september kwam Filip Masso langs voor uitleg over thuisbatterijen. Filip was een zeer beleefde verkoper. Vooral zijn deskundige uitleg deed ons beslissen om een batterij bij Insaver te kopen. Gis... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Afspraak gemaakt voor info over zonnepanelen. Bart Jorens is langs geweest met zeer goede informatie en heel goede uitleg hierover. S’avonds hebben wij direct beslist om deze door hun te laten plaatse... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Soluzioni e attrezzature energetiche
  2. Azienda specializzata in energia solare
  3. Impresa specializzata in energia solare

Scritti dall'azienda

Insaver is al 14 jaar specialist in energiebesparende maatregelen zoals zonnepanelen, batterijsystemen, laadinfrastructuur en slimme sturing. Dankzij deze oplossingen ontzorgen wij klanten bij het verbeteren van de energie-efficiëntie van hun gebouwen. Als lid van de Luminus- en ATS-groep beschikt Insaver over een ijzersterke expertise in advies, verkoop en uitvoering op maat van jouw woning of bedrijf. Insaver staat voor zekerheid van kwaliteit, garantie op veiligheid en stabiliteit.

4,6

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Non ha risposto alle recensioni negative ricevute

Wij zijn zeer tevreden

We hebben een tijdje geleden zonnepanelen laten plaatsen door Insaver en wij zijn nog altijd zeer tevreden. Bij het plaatsen was er een klein optisch probleempje maar dankzij Dirk D'Haese is dit snel en professionel opgelost. Een dikke merci voor alles.
Alles werkt zoals het hoort, kortom een aanrader.

4 dicembre 2024

Perfect!

Mooi voorstel, goed voorbereid, uitstekende begeleiding en netjes uitgevoerd tot in de puntjes. Kortom een aanrader!

27 agosto 2024
Valutata 5 stelle su 5

Ik ben een zeer tevreden klant

Ik ben een zeer tevreden klant! Ik contacteerde de firma Insaver voor het plaatsen van een batterij met slimme sturing. Een vertegenwoordiger, dhr. Wouter Verheylezoon, kwam langs en gaf me een uitstekende uitleg nadat hij onze elektrische installatie inspecteerde. Na het gesprek ontving ik een overzichtelijke en duidelijke prijsofferte. De man was telefonisch steeds bereikbaar. Perfecte installatie gevolgd door vlekkeloze keuring. Aanrader!

30 novembre 2024

Installatie verliep goed

Installatie verliep goed, hoewel de werkmannen uitsluitend en alleen Spaans spraken... moeilijk te converseren.Even later stelden wij vast dat een dakpan gebroken was; werd spoedig hersteld.
Maar de service vooraf èn achteraf van dhr. Dirk D'Haese was gewoon perfect.Een dikke pluim voor Dirk!

17 agosto 2024
Valutata 5 stelle su 5

Ik heb zonnepanelen laten plaatsen door…

Ik heb zonnepanelen laten plaatsen door Insaver.
De 1ste afspraak hebben ze alles opgemeten, uitgelegd en een offerte opgemaakt.
Alles is volgens afspraak verlopen en het montage team was vriendelijk en professioneel. Alles werkt zoals het hoort te werken.

27 giugno 2024
Valutata 4 stelle su 5

Correcte afhandeling van gans het dossier

Gemaakte afspraken werden correct nageleefd gaande van het eerste contact met de vertegenwoordiger tot de uiteindelijke goedkeuring van de installatie. Ook de technische steun door Insaver na ingebruikname verliep vlot.
Evenwel, door het huwelijk tussen Insaver en Luminus is het niet ondenkbeeldig dat Luminus Insaver enigszins matigt bij het bepalen van het aantal benodigde zonnepanelen bij de klant. De corebusiness van Luminus is immers het verkopen van elektriciteit. Mijn installatie van 4kw is onvoldoende om een elektrische wagen te voeden .

30 novembre 2023
Valutata 5 stelle su 5

Excellent service from start to finish

Excellent service from start to finish: During his first exploratory visit, Mr Wouter Verheylezoon provided expert advice in an utterly client-centered and unbiased way, paying attention to important aspects that I myself hadn’t even thought of. Thereafter, the sending of the price offer, the scheduling of the installation and the installation itself was also done in a prompt and proficient way. I am thoroughly impressed.

29 ottobre 2024

INSAVER zeer betrouwbaar

INSAVER heeft op een professionele wijze onze zonnepanelen en omvormers geplaatst. Het advies van Wouter Verheylezoon was op maat voor ons gemaakt, doordacht en duidelijk gepresenteerd. De opvolging van de werken en de keuring verliepen vlot, ondanks de vakantieperiode waarin alles werd uitgevoerd. Wij zijn zeer tevreden.

15 settembre 2024

Insaver…. Das top!!

Via Luminus is Bart van de firma Insaver aan huis geweest. Hij heeft een offerte gemaakt voor zonnepanelen en we hebben direct goedgekeurd.
Enkele weken later werden de panelen vlekkeloos gemonteerd door een fantastisch goed op elkaar ingespeeld team.
Een dikke merci voor Bart, de plaatsers en de mensen achter de schermen.
Heel tevreden

31 ottobre 2024

Plaatsen zonnepanelen

Dirk D'Haese van Insaver heeft gezorgd voor een correcte offerte met een plaatsingsplan voor het installeren van onze zonnepanelen. Alles verliep zoals afgesproken vakkundig en met zorg.

14 giugno 2024
Valutata 4 stelle su 5

We hadden dadelijk een goede klik met…

We hadden dadelijk een goede klik met de vertegenwoordiger Philip Masso, hij gaf heel duidelijke uitleg. De zonnepanelen zijn heel netjes geplaatst en de man van de elektriciteit heeft mij geholpen met de app.
De richtlijnen voor de keuring zijn ook perfect verlopen.
Tot nu toe nog geen klachten!

7 dicembre 2023
Valutata 5 stelle su 5

Wij zijn een tevreden klant

We hebben 1,5 jaar geleden zonnepanelen laten plaatsen door Insaver. Alles verliep vlot vanaf offerte tot en met installatie. We zijn tevreden over de werking vd panelen.

9 ottobre 2024
Non scritta su invito

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più