Inovela Recensioni 299

TrustScore 4.5 su 5

4,7

Valutata 5 stelle su 5

Inovela hjälpte oss med installation av batterilösning och upplevelsen har varit genomgående positiv. Allt genomfördes effektivt och utan krångel, och vi fick en tydlig introduktion till hur appen anv... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Vi är mycket nöjda med hela processen. Installationen av batteriet gick smidigt från start till mål och allt utfördes professionellt. Vi fick även en tydlig och pedagogisk genomgång av appen och hur s... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Installationen var smidig och dem höll tidsplanen från start till slutförande, arbetsinsatsen kändes väldigt noggrann och högkvalitativ av elektrikern på plats. Kommunikationen var enkel och jag fick... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Nytt batteri med Inovela! Vi har mött kunniga och vänliga fysiska personer, som har väglett oss, när vi skulle komplettera vår solanläggning m... Leggi di più

L'azienda ha risposto

1. Servizio di installazione elettrica
  2. Grossista di batterie
  3. Stazione di ricarica per veicoli elettrici
  4. Elettricista
  5. Impianto solare fotovoltaico

Scritti dall'azienda

Innovativ el för en hållbar framtid - Vi specialiserar oss på smarta produkter för solkraft, lagring och laddning. Det är här vårt engagemang faktiskt spelar roll och gör en verklig skillnad på det vi levererar.

4,7

1 stella

Ha risposto al 40% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 1 mese

Valutata 4 stelle su 5

Installatören Servet gjorde ett mycket…

Installatören Servet gjorde ett mycket gott jobb vid installationen trots långt avstånd. Lite lång väntetid dock men jobbet blev gjort till slut.

5 ottobre 2025

Hej Johan

Beklagar väntetiden men glad att Servet ändå kunde göra dig nöjd! Ha en fin vinter!

Proffsig och snabb installation

Proffsig och snabb installation. Extra stjärna till den positiva och trevliga attityden hos installatören 🎖️

2 ottobre 2025

Risposta di Inovela

Tack Francis! :) Hoppas du njuter av din fina laddbox!

Valutata 5 stelle su 5

Nöjd både med installationen och service av installatören

Det tog iof lång tid efter beställning till installation men det var inget hinder för mig. När väl bokning av installering gjordes efter blev det mycket bra. Snabbt och bra genomfört av installatören Adrian.

16 agosto 2025

Hej Olof,

Beklagar väntetiden - men skönt att du är nöjd med installationen. Adrian är alltid en stjärna!

Adrian var supertrevlig

Adrian var supertrevlig, proffsig och snabb.
Han får 2 x *****
Honom ska ni vara rädd om.

23 settembre 2025

Risposta di Inovela

Tusen Tack Kicki! :] Adrian är bäst!

Valutata 5 stelle su 5

Det va bra service och enormt trevligt…

Det va bra service och enormt trevligt bemötande och väldigt bra gjort .Och det gick snabbt att få igång det och på plats .Och även höll tiden som dom sa.

23 settembre 2025

Risposta di Inovela

Tack så mycket för dina fina ord Morgan. Det är så det ska låta när vi har varit där :)

Duktig installatör

Adrian kom i tid, var snäll, hjälpsam, kunnig och snabb.
Allt har fungerat som lovat. Installerat elbilsladdare.

5 settembre 2025

Risposta di Inovela

Tack så mycket för din recension!

Valutata 5 stelle su 5

Efter rekommendation blev vi kontaktade…

Efter rekommendation blev vi kontaktade av Inovela, fysiskt möte med utförlig information. Från beställning till installation av solcells batteri Sigenergy gick allt snabbt o smidigt. Elektrikerna kom som de skulle enligt plan, väldigt trevliga o proffsiga. Vi är mycket nöjda. Rekommenderas verkligen!

Tack för din fina recension Jarmo! Välkommen till batterifamiljen :]

Valutata 5 stelle su 5

En mycket trevlig och kompetent…

En mycket trevlig och kompetent elektriker, som utförde installationen mycket snabbt och skickligt. Återkom direkt för att lösa ett uppkommet problem. Mycket nöjd.

4 settembre 2025

Risposta di Inovela

Tack för din recension Bill!

Problemfritt projekt

Hela projektet från första kontakt till färdig installation gick väldigt smidigt. Snabb installation av Adrian och mycket trevligt bemötande.

11 settembre 2025

Adrian är 10 av 10 Inovela-poäng! :]

Valutata 4 stelle su 5

Trevlig upplevelse

Med reservation för att jag inte testat min laddbox ännu.
Mkt trevligt bemötande av installatör. Kom inom utsatt tid och snabbt jobbat.
Tog dock tid att boka tid för installation av Inovela så det var det enda negativa.

Risposta di Inovela

Hoppas du hunnit testa laddboxen nu! Allt gott!

5 av 5 Adrian …

Tiderna när han sa att han skulle dyka upp va på minuten ! 👍 trevligt och glatt bemötande och informativ.
Snygg installation!
Bra jobbat Adrian

Proffsigt

Fick hjälp att montera laddbox samt byta två elcentraler. Väldigt trevlig elektriker som var lyhörd för mina önskemål kring placering av laddbox, centraler samt kabeldragning (trots att han var stressad och skulle iväg på sin tredje installation samma dag efter besöket hos mig). Resultatet blev toppen!

10 settembre 2025
Non scritta su invito

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più