Mine bestilte varer blev leveret til den ønskede butik for afhentning. Den oplyste ekspedititionstid blev også overholdt. De købte/bestilte varer var som tidligere som de skulle være. Så derfor 5 stje... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Total dårlig levering 😡😡 Min pakke har nu været undervejs i 7 dage. Når jeg bestiller på nettet forventer jeg max. 3 dages leveringstid.
L'azienda ha risposto
Kære venner! I første omgang kan jeg kun udtrykke en stor ros for den hurtighed hvormed jeg modtog denne første bestilling. Jeg har ikke taget blækpatronen i brug endnu, så I må vente på min bedøm... Leggi di più
Leverancerne fra inky har egentlig altid været ok, men det er en stor irritation at de som den eneste web butik, jeg kender, sender og udsteder en regning. Man glemmer let at betale den, da alle and... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Hos inky.dk finder du et stort udvalg af blækpatroner og toner i god kvalitet til lave priser.
Svezia
Ha risposto al 52% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 1 settimana
Come questa azienda usa Trustpilot
Jeg bestilte printer-patroner den 09.05.25 for kr.309,-
Jeg har ikke modtaget varen endnu ? er der en årsag til dette ?
Prisen kr.309 er trukket fra min konto-samme dag jeg bestilte ?
11 dage for at levere et sæt HP patroner finder jeg uacceptabel. At 3 af 4 patroner så kommer uden emballage sår jo tvivl om at man nu har købt original blæk især da garantien på de pågældende 3 patroner udløb i hhv. 2017/01, 2023/03 og 2023/09. Det er måske ægte HP blæk patroner men indholdet (blækket) er der jo ingen garanti for er ægte da garantien er udløbet.
Spændt på at høre hvad kundeservice har at give af gode undskyldninger.
Jeg er nok ikke så godtroende og tålmodig at jeg vil vælge dem igen
OPDATERING 21/05-2025:
Kundeservice fastholder det er ægte patroner, men eftersom de ikke er i original emballage med HP hologram er der jævnfør HP's hjemmeside tale om forfalskning.
Inky.dk er derfor dd. anmeldt til HP’s ACF-program (antiforfalskning og svindel).
Næste skridt vil blive politianmeldelse.
Jeg bestiller og betaler for originale HP blækpatroner 7/4.
Da jeg modtager det er de alle deres egne billige produkter. Jeg klager og sender billeder. Vi aftaler, at de sender originale og jeg skal sende de andre retur. Alt er i den skønneste orden - dog gik der længe før, jeg får næste pakke.
Da jeg modtager næste pakke, er det kun de sorte, som er originale. Jeg klager igen og tager billede, Berit svarer tilbage 29/4, at det er originale. Jeg svarer tilbage samme dag, at det er det ikke, at HP aldrig vil sælge deres uden indpakning. Jeg hører intet retur fra denne mail.
Rykker igen 1/5 og 8/5 - og stadig ingen, som svarer. Og det er umuligt, at få kontakt til dem - man kan kun skrive mails og dem svarer de så ikke på. :(
Man får også en mail om, man vil bedømme deres kundeservice, når man når lidt ind i besvarelserne, så kan man pludselig ikke komme længere, så de kan ikke få beskeden, hvad man synes, om deres kundeservice. Men det er da også en god måde, at lukke øjnene for den manglende kundeservice.
Nu er der gået 16 dage siden firmaet skrev de havde afsendt mine printerpatroner og jeg har intet modtaget😒Peter Johansen
I har sendt en sort inkjet patron CA-303XL-BK patron, der ikke kan godkendes af min HP ENVY Inspire 7920e.
Det er jo nemt at have remanufactured ink Cartrige på lage når de ikke er kompatible. Har nok handlet med jer 3 gange, første, eneste og sidste gang
Leveringen kunne godt ha' været hurtigere.
Ellers fint.
Jeg bestilte sort og farve blækpatroner, og de kom tre dage efter. Alt gik som det skulle og jeg handler gerne igen.
Det er hurtig og nemt at finde og bestille varen. Den ankom hurtig.
Så kan kun være tilfreds.
Glemte at læse trust pilot inden jeg bestilte hos Inky!! Sendte en ordre som blev betalt straks efter modtagelsen. Ca1 måned efter modtog jeg en faktura pr post med en påmindelse om at denne faktura ikke var betalt! Jeg sendte en mail med kopi af indbetaling men det var ikke denne faktura jeg havde modtaget!!
Yderlig sendte de en ny påmindelse med et rykkergebyr på 100kr
Enden af alt dette blev at jeg blev nød til at betale igen for at få fred!!!
Køb aldrig hos dette firma !!
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.
Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.