Der var lige et lille hjørne og skinne han ikke var med kluden hvilket jeg lige tog selv men dejligt lige at møde en vinduespudser med rimelig pris
Service i topklasse! Fik svar med det samme da jeg kontaktede virksomheden, og vi fik aftalt en dag inden for en uge. Kom til tiden, og leverede til ug. Simon får min varmeste anbefaling, han er s... Leggi di più
Super god service! Man får besked om pudsningen, der bankes venligt på hvis man er hjemme og om det forstyrre. Derudover hvis vejret er dårligt tilbydes der at komme en anden dag, så man får lov til n... Leggi di più
Simon var hurtig til at vende retur på min henvendelse, han kørte ud og tjekkede opgaven med det samme og var lynhurtig til at vende retur med et tilbud. Og så har jeg aldrig set så rene vinduer fø... Leggi di più
Velkommen til Ingleby Vinduespudsning. Ingleby Vinduespudsning ligger i Odense, men kører også til Marslev, Langeskov og omegn. Her er der fokus på kvalitet og personlig service, jeg pudser derfor traditionelt og det er mig der kommer hver gang. Jeg skræddersyer tilbud og løsning efter dine behov, både til erhverv samt private kunder i Odense, Marslev & Langeskov. Med det nye Service-fradrag får du nu ca. 20% rabat. Dvs. du nu kan få kvalitets løsninger til at skarpe priser. Få dit uforpligtende tilbud og kontakt mig på +45 24 67 08 54
Cortexpark , 5230, Odense M, Danimarca
- simon@inglebyvinduespudsning.dk
- inglebyvinduespudsning.dk
Fint arbejde
Tilfreds kunde!
Professionelt arbejde
Simon er utrolig sød, behagelig og laver et flot professionelt stykke arbejde. Kan varmt anbefales.
Kunne sidde inden for og se at han var…
Kunne sidde inden for og se at han var grundig med vinduespudsningen
Meget omhyggeligt arbejde
Meget tilfredsstillende arbejde
Meget tilfredsstillende arbejde.
Sød
Og venlig ung mand
Rigtig god service og pænt arbejde 🙏🥰
Kan virkelig anbefale Ingleby…
Kan virkelig anbefale Ingleby Vinduespudsning. Super flot og grundigt arbejde.
Det blev lavet ordentligt,og…
Det blev lavet ordentligt,og vinduespudser gav sig god tid
Helt perfekt!
Fedt at have fundet et firma, hvor både aftalen og arbejdet udføres af samme mand.
Virkelig fin pudsning-lige som vi havde aftalt og til god pris!
En meget glad vinduespudser grundig
En meget glad vinduespudser grundig. Meget flotte vinduer👍🙏👏
Pæne vinduer.
Flotte vinduer
Fantastisk vinduespudsning.
Skiftet til Ingleby Vinduespudsning som udfører traditionel vinduespudsning af højeste klasse. Jeg giver Simon mine allerbedste anbefalinger.
Grundig og virkelig godt arbejde
Dejligt med en god og effektiv…
Dejligt med en god og effektiv vinduespudser flotte vinduer værd at opleve.
MANGE TAK!